Problema cu specii de păsări de nisip și beton

Două păsări Canare de Cased

Este ușor ca proprietarii de păsări noi să devină puțin dezorientați atunci când este timpul să faceți cumpărături pentru noul lor animal de companie - există mii de produse de păsări diferite pe piață! Din păcate, nu toate produsele sunt la fel de eficiente pe măsură ce pretind că sunt, iar unele, incluzând căpele concrete și acoperite cu nisip pot fi chiar dăunătoare pentru sănătatea și bunăstarea animalului dvs.

Multe magazine de companie vând în nisip și betonuri de beton și susțin că vor ajuta la menținerea unghiilor păsărilor dvs. și scurte, astfel încât să puteți evita să suportați a Trimul de unghii În timp ce acest lucru ar putea părea ca o idee plăcută, suprafețele dur și zgârieturi ale acestor percepe pot face daune reale picioarelor prietenului tău cu pene.

Perchele de nisip și beton pot provoca abraziuni dureroase pe partea inferioară a picioarelor și degetelor de la păsări. Pentru a adăuga la problemă, bacteriile și resturile de la poceala pot fi introduse în acele răni de fiecare dată Păsări de păsări, provocând o amenințare constantă de infecție.

Cât de beton și de nisip rănesc păsările de animale de companie

În plus față de zgârierea ghearelor păsărilor, căile de beton și nisip pot afecta animalele de companie aviară în mai multe moduri, inclusiv provocând o mare disconfort și stres.

Betonul beton și acoperit cu nisip sunt neplăcute pentru păsări să stea pe care le-au răcit și își pot usca picioarele. Betonul umed care nu a fost vindecat corect poate să-și ardă picioarele deoarece unul dintre ingredientele sale, var, este foarte inflamator când este umed.

Forma forțelor poate fi, de asemenea, o problemă. Multe brațe de beton și nisip sunt drepte și nu variază în lățime, ceea ce poate provoca stres la oasele delicate din picioarele păsărilor voastre

Păsările de companie trebuie să fie furnizate cu specii de lățimi și texturi diferite pentru a menține sănătatea normală a piciorului. Asigurați-vă că aveți cel puțin 5 până la 10 brațe pentru a permite păsării dvs. un habitat mai natural.

Perches ar trebui să-ți faci pasărea

În ceea ce privește forțele, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru pasărea voastră este să săriți betonul și nisipul și să optați pentru o pârâu naturală de lemn, cum ar fi Manzanita - nu numai că aceste forțe se simt minunate pe picioarele păsărilor tale, sunt sigur să mestece și să ofere ciocuri un pic de exerciții fizice, de asemenea.

Tipurile recomandate includ lemn de esență tare, leagăne, dibluri, ramuri curate în diferite forme și dimensiuni și ramuri naturale, în funcție de specie. Cu toate acestea, mulți veterinari aviatri sunt de acord că periculentele concrete și de nisip sunt bine pentru a include în mediul dvs. de păsări de companie, atâta timp cât există și mai multe alternative disponibile, de asemenea.

În timp ce este regretabil că alte soiuri nu poartă unghiile de păsări, puteți căuta întotdeauna ajutorul unui calificat Avian veterinar Pentru acele ornamente de unghii pesky - animalul dvs. de companie va fi mult mai sănătos și mai fericit pentru el. Totuși, dacă includeți beton, precum și alte tipuri de forțe, pasărea dvs. ar putea utiliza în mod natural suprafețele mai grele pentru întreținerea unghiilor și pentru ceilalți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Problema cu specii de păsări de nisip și beton