Cum să-ți înveți păsările de companie să vorbească

Portret of Talking Parrot cu păsări de cioc de portocale în cutie de plastic în fundal

Unele specii de păsări au un talent uimitor pentru vocalizări. Dacă aveți una dintre aceste specii, s-ar putea să vă simțiți dornici să-i învățați să vorbiți, dar să nu știți cum să începeți. Urmați ghidul nostru pentru a învăța cum să vă învățați pasărea să vocalizați și să ridicați cuvintele.

01 din 04

Primul pas pentru a vă învăța pasărea pentru a vorbi este să le obligați cu prietenul dvs. cu pene și să formați așteptări rezonabile ale acestuia.

Nu toate speciile de păsări pot vorbi și chiar și acele au capacitatea uneori alegeți să nu o utilizați. Pentru a determina dacă pasărea dvs. este un bun candidat pentru formarea de vorbire, faceți un pic de cercetare pe speciile dvs. de companie. Unele păsări sunt cunoscute a fi mai bine vorbitori decât altele, deci nu ar trebui să vă așteptați ca animalul dvs. să spună mai mult decât este capabil de.

  • 02 din 04

    Cea mai bună modalitate de a încuraja păsările să vorbească este să alegeți câteva cuvinte scurte pentru ca ei să înceapă cu. Exemple de cuvinte bune de pornire includ "Bună ziua", "Bye-Bye", "Nite-Nite" sau chiar Numele propriu al păsării.
    Cuvinte simple, atunci când au spus cu entuziasm, par să devină mai interesante pentru majoritatea papagalilor. Asigurați-vă că atunci când vorbiți cu pasărea dvs., faceți acest lucru într-un ton fericit și pozitiv.
    Urmăriți-vă pasărea pe măsură ce repetați cuvintele pe care le-ați ales. Dacă plătiți o atenție deosebită, probabil că veți vedea că unele cuvinte vor atrage atenția mai mult decât altele. Utilizați cuvântul pe care pasărea dvs. răspunde cel mai mult pentru primul dvs. cuvânt de formare."

  • 03 din 04

    Repetați cuvântul sau fraza cât mai des posibil

    Odată ce ați blocat un cuvânt pe care îl aveți Prietenul cu pene este interesat, repetați cuvântul la ea cât de des puteți.
    Papagalii învață să imită prin repetare - așa spunând că cuvântul din nou și din nou este singura modalitate de a vă încuraja pasărea să o spună înapoi.
    În timp ce este întotdeauna cel mai bine pentru proprietari să-și învețe animalele de companie direct, unii proprietari optează să utilizeze instrumente suplimentare de învățare, cum ar fi înregistratoare de bandă și CD-uri pentru a-și învăța păsările să vorbească. Folosirea acestor instrumente poate fi eficientă și, cu siguranță, nu va împiedica procesul de instruire, dar proprietarii ar trebui să știe că nu sunt înlocuiți interacțiunea unu-la-o singură și ar trebui să fie utilizate numai ca ajutoare de formare suplimentară.

  • 04 din 04

    Cea mai rapidă modalitate de a încuraja o pasăre de a vorbi este de a crea o rutină de antrenament și de a lucra cu ea în fiecare zi. Chiar și această metodă, totuși, nu este garantată în întregime de lucru. În timp ce unele păsări se ridică la discursul uman destul de ușor, unele păsări durează luni sau chiar ani pentru a spune primul lor cuvânt. Unii nu vor vorbi niciodată la toți proprietarii care lucrează cu animalele lor de companie sârguincios, uneori, se termină cu o pasăre care nu va spune un cuvânt.
    Dacă vă simțiți ca și pasărea dvs. să ia prea mult timp cu antrenamentul său de vorbire, încercați să învățați ceva mai ușor, cum ar fi fluierul. Multe păsări găsesc fluierând mult mai ușor decât imitarea discursului, iar unii pot fi mai dispuși să-i dea o încercare din acest motiv.
    Cu dragoste, răbdare și o mulțime de practici și timp de formare, majoritatea păsărilor care sunt membri ai familiei de papagal vor învăța să imiheze ceva.

    Acordați atenție vocalizări că pasărea ta face în timpul zilei. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că recunoașteți unele dintre ele ca sunete de mediu pe care le auziți în fiecare zi în casa dvs., cum ar fi telefoanele, buzzerul cu microunde și sonerii.
    Chiar dacă pasărea ta nu vorbește niciodată un cuvânt uman, nu ar trebui să te simți slăbit. Formarea, interacțiunea și socializarea Consolidarea legăturii Între tine și animalul tău de companie, deci dacă pasărea ta rămâne tăcută, poți fi siguri că vei obține un tovarăș iubitor, inteligent și interesant din afacere - și, în măsura în care deține o pasăre, asta e cel mai bun parte!

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să-ți înveți păsările de companie să vorbească