Fapte despre convorbirea soarelui

Cursele de soare se numără printre cele mai populare specii de păsări de companie și au fost de mulți ani. Există mai multe motive pentru acest lucru, fără a se limita la faptul că acestea sunt, fără îndoială, cele mai vii și frumoase specii de asigură. În timp ce majoritatea oamenilor sunt inițial atrași de liniile de soare pentru aspectul lor uimitor, cei care se îndrăgostesc de speciile fac acest lucru datorită multor caracteristici îndrăznețe. Uitați-vă la unele dintre faptele enumerate mai jos pentru a afla mai multe despre liniile de soare și ce le place să le păstrați ca animale de companie.

01 din 05

mărimea

Venind la aproximativ 12 centimetri în lungime de la cioc până la capătul coadă, Sun Conure este o pasăre de dimensiuni medii cu o figură frumos proporționată, păsări sănătoase fiind nici subțire, nici stout în profil. Ei au un parrot clasic de parrot, fără dimensiunea și cea mai mare parte a păsărilor mai mari, cum ar fi macaw-urile sau cockato-urile, făcându-le foarte atrăgătoare celor care sunt atrași de aspectul unei specii de păsări mai exotice, dar nu au camera de a găzdui și îngriji o pasăre foarte mare.

  • 02 din 05

    Sunt tare

    Un lucru pe care potențialii proprietari de conura soarelui ar trebui să-și dea seama că aceste păsări sunt extrem de puternice și nu sunt o alegere bună pentru cei care trăiesc în apartamente. Ei posedă un țipăt de piercing cu urechea că vor emite pe parcursul zilei, mai ales la răsărit și apus de soare. Apelul lor de contact poate purta de kilometri și îi ajută să localizeze reciproc în sălbăticie, în timp ce se hrănește pentru alimente în timpul zilei. În captivitate, totuși, acest nivel de zgomot poate provoca probleme pentru cei care trăiesc în imediata apropiere a vecinilor lor.

  • 03 din 05

    Durată de viață

    Adoptarea unei conuri de soare nu este un angajament mic - cu îngrijire adecvată, aceste păsări pot avea a durată de viață de până la 30 de ani în captivitate. Înainte de a vă decide să luați plonjarea și să aduceți o casă de soare, asigurați-vă că sunteți dispus și capabil să vă angajați să vă îngrijiți pasărea pentru cel puțin această perioadă de timp.

    De prea multe ori, oamenii nepregătiți adoptă astfel de păsări și apoi decid că nu sunt dispuși să aibă grijă de ei atâta timp cât vor trăi, și acest lucru are ca rezultat multe papagali fără adăpost. Nu lăsați pasărea să devină o statistică.

  • 04 din 05

    Ei pot învăța să vorbească

    În timp ce nu este cu siguranță cazul tuturor liniilor de soare, unele păsări individuale au învățat să vorbească destul de bine și au fost capabili să acumuleze un vocabular de câteva duzini de cuvinte. În general, totuși, nu este rezonabil să se aștepte la o conura de soare pentru a dezvolta o pricepere vorbind a altor tipuri de papagali cum ar fi Amazoane și Macaws.

    Mai des decât nu, convii de soare tind să preferă să imite alte tipuri de sunete, cum ar fi fluierele, microundele, sunetele și telefoanele. Unele conseri de soare nu imită niciodată niciun sunet și preferă să rămână la gama normală de vocalizări pentru specia lor.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Au culori vii

    În timp ce culorile lor sunt oarecum similare cu cele populare la fel de populare Jenday Conure Când sunt minori, convii de soare sunt considerați pe scară largă ca fiind cea mai colorată dintre toate speciile de conure. Acest lucru se datorează faptului că un penaj sport de soare matur într-o varietate de nuanțe de roșu, galben, verde, portocaliu, albastru, și în unele păsări, tonuri de violet.

    O altă trăsătură distinctă a conurii de soare este patch-urile albe goale de piele în jurul ochilor, cunoscuți sub numele de "inele de ochi."Aceste patch-uri sunt similare cu patch-urile goale observate în mod obișnuit în speciile macaw și sunt văzute de mulți ca o caracteristică atractivă pentru ca un papagal să aibă.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Fapte despre convorbirea soarelui