Cumpărarea primului dvs. Păsări de companie are nevoie de cercetare și educație înainte de timp

Tânără femeie care deține păsări de companie în interior

Gândul de a aduce prima dvs. pasăre în casa dvs. este unul interesant dacă un pic descurajant. Păsările pot fi tovarăși distractivi și angajați, dar amintiți-vă că trebuie să deveniți, de asemenea, însoțitorul păsării voastre.

Păsările necesită aceeași îngrijire de bază ca orice animal de companie. Ca toate animalele, păsările au nevoie de apă curată și de toată alimentele care le dau o nutriție adecvată. (Păsările folosesc biți de pietriș fin pentru a-și ajuta gizzard-urile în măcinarea semințelor și a cojilor.), Dar au nevoie, de asemenea, de propria lor incintă sigură, socializare frecventă și un proprietar care își cunoaște cerințele specifice, deoarece nu există doar două specii de păsări.

O cușcă de păsări și casa ta

O cușcă de păsări este o casă sigură, spațioasă, suficient de mare, astfel încât să se poată mișca liber pentru a-și întinde aripile și poate efectua acrobații și întărirea pentru a rămâne sănătos atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Plasarea cuștii într-o zonă activă de living este mai bună decât într-un dormitor din spate, deoarece traficul frecvent promovează socializarea.

Păsările au nevoie de lumina zilei pentru creșterea energiei și a stării de spirit, dar au nevoie și de liniște și întunecată în momente de odihnă și de somn. Deoarece în mod natural se rotește în zonele sub acoperirea copacilor, toate păsările trebuie să aibă întotdeauna alegerea de a ieși din soarele directe, căldură sau aer uscat. Păsările vor căuta mai cooler, zone umbrite la Will.

Înainte ca o pasăre să poată fi lăsată în afara cuștii, întreaga zonă de cameră trebuie să fie făcută de păsări. Firele electrice sunt pericole de mestecat, astfel încât să le ascundeți bine sau să le acoperiți cu izolație. Ferestrele și ușile sunt pericole de ieșire, asigurându-vă că există uși secundare pentru a fi o limită finală. Ușile de sticlă sunt pericole de impact non-evidente, deci asigurați-vă că le-ați deschis.

Luați în considerare toate căile potențiale de zbor ridicate și joase și rețineți că păsările adesea le place să-și urmeze proprietarii de la camera la cameră. Aveți grijă să nu închideți ușile din spatele dvs. atunci când o pasăre este în spațiul vostru de locuit sau ați putea auzi o lovitură de pe cealaltă parte a ușii. Toate plantele de casă trebuie, de asemenea, să fie netoxice pentru păsări.

Nevoi sociale

Multe specii de păsări se simt confortabil atunci când sunt grupate împreună cu propriul lor fel. Păstrarea doar un singur parakeet, canar sau papagal poate duce la o pasăre deprimată care nu cântă sau se mișcă în jur pentru a rămâne sănătoasă. Păsările solitare devin adesea deprimate sau anxioase, la fel ca oamenii.

Cel mai frecvent trecute aspectul de luat în considerare despre legătura socială la păsări este cât timp ar putea dura relația. Unele specii de păsări de companie au o durată de viață care este chiar mai mult decât oamenii, la 100 de ani, iar multe păsări ajung la vârsta de 70 sau 80 de ani. Având atât de multe relații sociale complexe în timp, păsările au dobândit o "ordine de patiserie", astfel încât pasărea ta poate prefera unii membri ai familiei tale mai mult decât altele.

Dacă planul dvs. este de a avea o singură pasăre, trebuie să vă angajați la sesiunile zilnice unu-la-unu de manipulare a păsărilor, la fel ca și mângâierea pisicii sau luându-vă câinele pentru plimbări. O pasăre singură va beneficia foarte mult de la a fi lăsat zilnic din cușcă să se înghesuie sau să stea pe umăr sau chiar să se joace în interiorul plantelor tale sigure. Păsările fericite iubesc să cânte și să privească din ferestre pentru păsări din afara - unii chiar ca să-i imită pe om vorbind. Multe păsări chiar să învețe semnificațiile multor cuvinte.

Cercetarea păsărilor

Aflați despre nevoile lor nutriționale specifice, comportamentul în sălbăticie și cerințele lor pentru atenție. Luați în considerare practicile de a avea o astfel de pasăre în casa dvs. Aveți camera? Aveți timp pentru atenția aceste păsări care au nevoie? Aveți vecini care trăiesc aproape? Unele păsări sunt notorii, iar vecinii ar putea fi supărați de scârțâit cu voce tare dimineața sau seara.

Rețineți că unele păsări de companie sunt incredibil de inteligente. Investighează munca dr. Irene Pepperberg și lucrarea ei cu ea African Grays. Papagalii gri sunt relativ simplu și ar putea fi trecute cu vederea dacă nu știți că sunt incredibil Smart Parrots. Cu toate acestea, aceste păsări ar putea fi dificil de a păstra ocupate la nivelul pe care creierul le are nevoie.

Să cunoști multe păsări înainte de a cumpăra

În primul rând, petreceți ceva timp real în prezența păsărilor. Vizitați grădinile zoologice, aviar și magazinele de animale de companie. Citiți-vă pe cele necesare Formarea comportamentului Va trebui să învățați să vă asigurați pentru fiecare.

Observați dacă pene sau miroasele de păsări vă deranjează - puteți avea o alergie pe care nu o cunoașteți încă. Decideți dacă sunetele ridicate pe care păsările le fac vor fi bine cu familia sau cu cele din interiorul lui Aearshot. Puteți găsi chiar a club de păsări În comunitatea dvs. pentru a cunoaște unii proprietari de păsări experimentați care vă vor spune ce viață zilnică cu o pasăre implică.

Dimensiune mică sau păsări de dimensiuni mari?

Mici păsări sunt fermecătoare și au atât de multe de oferit și fac tovarăși încântători. Specii de păsări mai mici sunt la fel de iubitoare și comunicative ca specii mai mari, deși cerințele echipamentului lor pot fi mai puțin costisitoare.

Pentru păsările mai mari, cheltuielile adăugate de echipamente mult mai mari nu ar trebui să fie trecute cu vederea. Zgomotele lor sunt mai puternice și mușcăturile lor de ciocuri pot fi considerabile. Cu toate acestea, acestea nu sunt neapărat motive pentru a evita păsările mai mari.

Luați în considerare mai întâi o bunăstare a păsărilor

Pentru a ajuta păsările, ia în considerare adoptarea persoanelor care au nevoie disperată de o casă bună. Traficul ilegal de păsări sălbatice lasă mult mai multe persoane care au nevoie de o casă, iar apoi există numeroase păsări care pur și simplu au depășit proprietarii lor. Dacă sunteți interesat de salvare, discutați și cu veterinarii dvs. locali, deoarece ei pot cunoaște deja o pasăre în zona dvs. care caută o nouă casă.

Cumpărarea unei păsări pe baza culorii sau a mării poate fi o mare greșeală, deoarece toate păsările au nevoie de același TLC ca orice animal de companie. Să fie pe deplin informat cu privire la tipul de angajament pe care îl faceți inainte de vă luați decizia finală.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cumpărarea primului dvs. Păsări de companie are nevoie de cercetare și educație înainte de timp