Păstrarea păsărilor sălbatice ca animale de companie

Parrot mănâncă alimente în mână

Încercarea de a păstra o pasăre sălbatică ca un animal de companie este o idee oribilă în marea majoritate a cazurilor și în funcție de locul în care locuiți, ar putea fi, de asemenea, ilegal. În Statele Unite, este împotriva legii să păstreze orice fel de captiv de păsări sălbatice de păsări și oricine este prins să facă acest lucru ar putea fi acuzat de o crimă. Legea se extinde chiar la lucruri precum pene și ouă - ceea ce înseamnă că de a poseda orice pene de o pasăre nativă sălbatică, un ou, o ouă de ouă sau orice fel de felul este și ilegal. Acesta este doar un singur motiv pentru care este, în general, cel mai bine să direcționați clar ideea de a îmbogăți o pasăre sălbatică și păstrarea acestuia ca un animal de companie.

Etica menținerii păsărilor sălbatice ca animale de companie

O altă problemă cu menținerea "păsărilor sălbatice" ca animale de companie este că ar fi destul de neetică să faceți acest lucru. Luând un animal sălbatic din habitat și plasându-l într-o cușcă nu este un lucru foarte uman de făcut în ochii celor mai mulți oameni, iar marea majoritate a papagalilor și a altor specii care sunt frecvent păstrate ca animale de companie au fost crescute în captivitate. Aceste păsări poartă o bandă de metal în jurul unuia dintre picioarele lor pentru a arăta că nu au fost luate din sălbăticie. Ar fi probabil să fie extrem de dificil, dacă nu imposibil, să găsești un Avian veterinar care ar fi dispus să trateze o pasăre sălbatică dacă ar trebui să ajungă bolnav- În special dacă a fost o specie protejată.

Dacă găsiți o pasăre de copil sălbatic pe care o simțiți este orfană și aveți nevoie de ajutor, lăsați-l să fie și să anunțe Agenția locală a vieții sălbatice a situației. În acest fel, puteți fi siguri că pasărea va fi îngrijită și că manipulați situația legală. Există câteva cazuri în care ați putea fi permise legal să păstrați o pasăre pentru copii orfani pe care o găsiți, dar asta ar fi doar dacă ar fi fost European Starling, un porumbel sau o vrabie, cele trei specii care nu sunt protejate de lege în Statele Unite.

Cum rămâne cu sportul de Falconry?

În general, încercarea de a păstra orice pasăre de pradă este foarte ilegală și o idee rea-păsări de pradă sunt notorii greu de îngrijit. Cu toate acestea, sportul de Falconry este unul pe care mulți indivizi se angajează și se bucură. Falconii folosiți în sport sunt crescuți în captivitate și treceți prin antrenament riguros. Să se implice în Falconry, trebuie să aveți un interes deosebit în sport și un angajament de a face cele mai bune rezultate pentru a vă îngriji păsările voastre. În timp ce oricine poate deveni un falconer, nu este un proces ușor. Trebuie să găsiți mai întâi un falconer condimentat și stabilit care vă va sponsoriza și vă va ajuta să obțineți primul gust al sportului. De acolo, trebuie să asigurați mai multe permise pentru a putea păstra o pasăre, iar acestea sunt atât la nivel federal, cât și de stat din Statele Unite. Este o mare investiție, un proces lung și unul pe care nu mulți oameni nu le pot vedea până la capăt. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre Falconry, ar trebui să începeți prin contactarea Asociația Falconerilor din America de Nord.

Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Păstrarea păsărilor sălbatice ca animale de companie