Ceea ce este pragul ochiului de păsări?

Pragarea ochilor de pasăre Macaw

Termenii "Pinningul de ochi" și "clipește ochi" se referă atât la un afișaj comportamental comun în Pet Parrot specii. În timpul acestui afișaj, pasărea se va dilat rapid și își va strânge elevii. Pinningul de ochi ar putea să arate un pic bizar și, eventual, alarma unor proprietari de păsări, deci este esențială pentru a înțelege ce cauzează comportamentul.

Cum își folosesc păsările cu ochii

Viziunea este extrem de sens acut Pentru prietenii noștri cu pene. Păsările percep mișcarea și detaliile mult mai bune decât oamenii. Și pentru că ochii lor sunt poziționați mai departe pe capete, au un câmp mai larg de viziune decât ochii umani.

În plus, ochii păsărilor sunt relativ mari în comparație cu restul corpului său. Acesta este un alt motiv pentru care pot vedea atât de bine. Cu cât este mai mare monitorul video, astfel încât să spuneți, cu atât este mai bună viziunea și acuitatea. De exemplu, ochii extrem de mari ai Owls ajutați-i să navigheze pe viața lor nocturnă.

Păsările depind de ochii lor pentru zbor, găsirea de alimente și evitarea prădătorilor. Deoarece multe păsări sunt animale de pradă, au nevoie de simțuri ascuțite. Astfel, ochii lor reacționează în mod constant la stimuli în mediile lor, ceea ce duce uneori la fixarea ochilor.

Motive pentru fixarea ochilor de păsări

Pragarea ochilor este pur și simplu un răspuns natural al păsărilor la anumiți stimuli și vă poate ajuta să vă gândiți în starea de spirit a păsărilor. Unele emoții comune Comportamentul poate indica faptul că sunt entuziasm, curiozitate, fericire, furie sau teamă.

Dacă poziția păsărilor este relaxată și ochii lui se fixează, înseamnă, de obicei, că pasărea este curioasă sau interesată de ceva în mediul său. Acest lucru se poate întâmpla când vorbești cu pasărea ta sau cineva nou intră în cameră. O pasăre ar putea, de asemenea, să-și pună ochii în timp ce prezintă un alt limbaj corporal încântat, cum ar fi vocalizările fericite. S-ar putea să observați acest lucru când vă oferiți pasăre un tratament gustos. Dar dacă poziția păsărilor devine rigidă sau penele sale brusc puf, pinningul de ochi ar putea fi un semn de avertizare de agresiune Datorită fricii, furiei sau suprasolicitării.

Pietrele de comunicare a ochilor

La fel cum înțelegeți limba corpului uman, puteți învăța și să citiți mișcările păsărilor dvs. Rețineți stimulii care provoacă pragarea ochilor, împreună cu alte limbi ale păsărilor dvs. în acele momente. Păsările de păsări, plămânind, șuierătoare, cap-bobbing, care își aruncă penele sau schimbându-se altfel comportamentul în plus față de fixarea ochilor? Ceea ce excită sau sperie o pasăre ar putea să nu provoace nici un răspuns în altul. Căutați modele în răspunsurile păsărilor dvs. la diverse stimuli pentru a vă ajuta să determinați ce simți păsările.

În timp, ați putea fi capabil să utilizați comportamentul de fixare a ochilor ca instrument pentru a comunica cu pasărea dvs., care, în cele din urmă, își poate îmbunătăți calitatea vieții. Amintiți-vă că practica face perfect. Petreceți timp de calitate amplu cu pasărea dvs., deci sunteți mai bine capabili să descifrați gama de emoții. Dați-i o mulțime de dragoste și atenție și vă va oferi oportunități nesfârșite de a vă îmbunătăți înțelegerea comportamentului aviar.

-Editat de Patricia sund

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: Ce îngrijire veterinară are o pasăre de animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ceea ce este pragul ochiului de păsări?