8 Cele mai bune păsări de companie pentru oamenii ocupați

Finch pe bacul leagăn

Alegerea celei mai bune Pet Bird pentru stilul tău de viață poate fi dificil. Și devine chiar mai dur dacă aveți un program aglomerat care nu vă permite să petreceți ore cu pasărea dvs. în fiecare zi. Păsările sunt animale sociale și multe specii de păsări de companie au nevoie de o companie aproape constantă de la îngrijitorii lor. Dar unele specii sunt puțin mai independente sau sunt mulțumite de compania altor păsări, permițând îngrijitorului lor să-și petreacă mai mult timp. Iată opt păsări pentru oamenii cu vieți ocupate.

Bacsis

Fiecare pasăre de companie necesită o atenție zilnică (hrănire, curățare, redare) de la îngrijitorul său. Fiți pozitivi Aveți timp să întâlniți nevoile unei păsări înainte de a obține unul.

Ia în considerare aceste lucruri înainte de a obține o pasăre de companie
01 din 08

Chiar și iubitorii de păsări ocupați pot avea grijă de o turmă de finisaje. Firmele sunt, în general, de casă de casă și nu au nevoie de multă interacțiune umană. Ei fac bine în turmele mici de trei până la cinci păsări, atâta timp cât le oferiți cu o cușcă de zbor camerei. Pentru a vă satisface nevoile de finisajele, trebuie să vă puteți dedica timp în fiecare zi pentru a furniza alimente proaspete și apă, curățând tot ce este murdar și asigurându-se că toată lumea este fericită și sănătoasă.

Prezentare speciala

Lungime: 4 inci

Greutate: 0.5 uncii

Caracteristici fizice: Barele de gât alb-negru, patch-uri de obraz de portocal și cioc de portocale roșii (Finch Balbra Zebra) - colorarea gri pe tot corpul și ciocul mai puțin viu (Femeie Zebra Finch)

  • 02 din 08

    Ca și alți membri ai familiei Finch, multe canari ar prefera să se păstreze pentru ei înșiși decât să fie tratați de o persoană. De fapt, canarii sunt relativ solitare și fac bine atunci când sunt adăpostite singure sau în perechi legate. (Nu adăpostiți împreună două canari de sex masculin, deoarece tind să lupte.) Aceste păsări au nevoie de o cușcă spațioasă în care pot zbura pentru exerciții fizice, împreună cu niște jucării pentru divertisment.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 8 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Pene galbene strălucitoare (cele mai frecvente), roșu, portocaliu sau alb - unele soiuri au crestături de cap sau pene frilly

  • 03 din 08

    Dacă căutați o pasăre care se poate distra, dar se bucură și de petrecerea timpului cu oamenii, luați în considerare un porumbel. Liniile liniștite și blânde, Doves au nevoie de cel puțin câteva ore de joc și socializare în afara cuștii în fiecare zi. Dar altfel, ei tind să fie fericiți să stea în cușcă, atâta timp cât este suficient de mare pentru a le permite să facă un exercițiu.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 5 până la 8 uncii

    Caracteristici fizice: Penajul de gri și maro - guler negru în jurul gâtului de gât - ochii negri și mutații includ alb, portocaliu și pied (sonor de inel)

  • 04 din 08

    Budgiile (sau Parakeets) sunt papagali mici care oferă toată personalitatea omologilor lor mai mari. În timp ce dimensiunea lor mică înseamnă mai puțin de mizerie pentru a curăța, ei necesită o piesă amplă și socializare. Budgiile ar trebui să aibă cel puțin câteva ore în fiecare zi de timp de calitate, cu îngrijitorii lor pentru a preveni plictiseala și singurătatea. Ele pot fi păstrate cu alte păsări, dar apoi s-ar putea să nu se lege la fel de îndeaproape de oamenii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 până la 8 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Cockatiels sunt păsări inteligente, prietenoase care formează legături puternice cu îngrijitorii lor. Trebuie să aveți cel puțin câteva ore în fiecare zi pentru a interacționa cu pasărea dvs. sau s-ar putea să devină deprimată sau să se angajeze în comportamente distructive, cum ar fi Picking de pene. Cu toate acestea, aceste păsări pot, de asemenea, să treacă mai multe ore ale zilei care se joacă cu jucării într-o incintă spațioasă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 3 uncii

    Caracteristici fizice: Gri-corpul gri-galben și Cheeks Cheeks - Mutațiile lungi includ Albino, Lutino, Pied și Scorțișoară

  • 06 din 08

    Lovebirds sunt creaturi sociale și pot deveni un pic nippy fără manipularea regulată. Deci, trebuie să aveți timp să interacționați cu pasărea dvs. timp de cel puțin câteva ore în fiecare zi. În timp ce au nevoie de exerciții în afara cuștii, ei pot, de asemenea, să petreacă mai multe ore care se joacă cu jucării în cușcă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 la 7 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Coada scurtă - Construirea oarecum stochată - multe soiuri de culoare, inclusiv verde, albastru, piersic, galben și alb - fața și corpul de obicei suportă diferite culori diferite

  • 07 din 08

    Pionus Parrots au o reputație de a fi destul de prietenoși cu îngrijitorii lor, precum și o oarecare independentă. Ele sunt păsări foarte active care au nevoie de o incintă spațioasă și cel puțin trei ore de exerciții zilnice în afara cuștii. Dar independența lor le permite să rămână fericiți dacă trebuie să fie lăsați singuri pentru o parte din zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 inci

    Greutate: 8 până la 9 uncii

    Caracteristici fizice: Cap albastru și gât - corpuri verzi - patch-uri negre peste urechi - roșu pe partea inferioară a ciocului coada-negru cu laturi roșii

  • 08 din 08

    Parakeet-urile lui Bourke tind să fie păsări liniștite, minow, care sunt mai puțin active decât mulți alți parakeets. Adesea sunt cel mai energic în zori și amurg și apoi preferă să o ia ușor pentru restul zilei. Care poate fi un scenariu ideal pentru o persoană care lucrează în timpul zilei, dar poate da atenția păsărilor în dimineața și seara.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7 până la 9 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Bătrânul colorat - Abdomenul roz - Rump albastru - Baiabii galben-maro au coroane albastre în timp ce femelele au alb

  • Urmăriți acum: Ce îngrijire veterinară are o pasăre de animale de companie?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai bune păsări de companie pentru oamenii ocupați