8 Specii de pasăre de animale de întreținere de înaltă întreținere

Specii de păsări de companie cu întreținere redusă

În timp ce nu există un astfel de lucru ca o pasăre fără întreținere, unii PET specii de păsări de companie sunt mai ușor de îngrijit decât alții. Aceste păsări se află pe partea mai mică, ceea ce înseamnă că de obicei fac mai puțin dintr-o mizerie decât păsările mari. De asemenea, acestea necesită incinte mai mici, ceea ce duce la o mai mică curățare pentru îngrijitorii lor. Și, în timp ce unii preferă o socializare amplă cu oamenii preferați, alții sunt fericiți de distracție cu jucării sau cu alți prieteni de păsări. Aici sunt opt ​​păsări pe care oamenii le consideră animale de companie relativ scăzute.

Bacsis

Mai multe dintre aceste păsări pot trăi timp de 10 ani sau mai mult. Deci, chiar dacă îngrijirea de zi cu zi a păsărilor dvs. este minimă, este încă un angajament substanțial.

Dacă cumpărați o pasăre de animale de companie aici este ceea ce vă va costa
01 din 08

Doves sunt păsări blânde care se bucură interacționând cu îngrijitorii lor dar sunt, de asemenea, mulțumiți să-și petreacă o mare parte din ziua de distracție. Deoarece sunt doar păsări de dimensiuni medii, curățarea după ele este destul de ușoară. Asigurați-vă că sunt hrăniți o dietă sănătoasă, obțineți cel puțin câteva ore de exercițiu în afara cuștii și au acces la lumină UV pentru a evita o deficiență de vitamina D.

Prezentare speciala

Lungime: 11 până la 13 inci

Greutate: 5 până la 8 uncii

Caracteristici fizice: Penajul de gri și maro - guler negru în jurul gâtului de gât - ochii negri și mutații includ alb, portocaliu și pied (sonor de inel)

  • 02 din 08

    Atâta timp cât finalele au o cușcă de zbor spațios și câțiva colegi prietenoși, ei nu necesită, în general, să se manipuleze sau să se joace în afara cuștii. De fapt, cele mai multe finisaje ar prefera să socializeze cu alte finisaje decât oamenii. Astfel încât oricine are suficient timp să se hrănească, apă și să curățe după ei se poate bucura de chirpurile lor liniștite și amuzant.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 inci

    Greutate: 0.5 uncii

    Caracteristici fizice: Barele de gât alb-negru, patch-uri de obraz de portocal și cioc de portocale roșii (Finch Balbra Zebra) - colorarea gri pe tot corpul și ciocul mai puțin viu (Femeie Zebra Finch)

  • 03 din 08

    Ca membru al familiei Finch, canarii sunt o altă alegere excelentă pentru iubitorii de păsări care preferă un animal de companie mâini. Există diferite tipuri de canari pentru a alege, iar fiecare varietate are cerințele proprii de îngrijire. În general, aceste păsări au nevoie de o dietă sănătoasă, o cușcă în care pot zbura și niște jucării să rămână sănătoși.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 8 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Pene galbene strălucitoare (cele mai frecvente), roșu, portocaliu sau alb - unele soiuri au crestături de cap sau pene frilly

  • 04 din 08

    Ca majoritatea papagalilor, budgiile se obligă puternic cu îngrijitorii lor și apreciază atenția. Dar ele tind să fie mai ușor de ocupat decât multe specii mai mari. Un Budgie într-o cușcă spațioasă stocată cu o mulțime de jucării poate prospera, atâta timp cât îngrijitorul păsărilor poate socializa cu ea cel puțin câteva ore pe zi. Aceste păsări, de asemenea, nu fac prea multă mizerie, în special în comparație cu papagali mai mari.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 până la 8 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    La fel ca budgiile, cockatiels necesită cel puțin câteva ore de joc în afara cuști în fiecare zi. Dar ele nu sunt nicăieri la fel de solicitante ca niște specii de papagal mai mari. Atâta timp cât au o incintă spațioasă cu jucării, se pot distra de câteva ore. Deși în mod normal nu vorbesc, cockatiels sunt foarte inteligenți și pot fi instruiți să urmeze comenzile și fluierul destul de bine.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 3 uncii

    Caracteristici fizice: Gri-corpul gri-galben și Cheeks Cheeks - Mutațiile lungi includ Albino, Lutino, Pied și Scorțișoară

  • 06 din 08

    Lovebirds sunt o altă specie care împachetează farmecul unui papagal mare într-un pachet mai mic, de întreținere mai mic. O concepție greșită comună este că trebuie să păstrați păsările în perechi, dar un singur loc de dragoste pot face bine cu cel puțin câteva ore pe zi de interacțiune cu îngrijitorii lor. Oferiți-le o cușcă spațioasă cu o mulțime de jucării, în special articole de siguranță pentru mestecat.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 la 7 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Coada scurtă - Construirea oarecum stochată - multe soiuri de culoare, inclusiv verde, albastru, piersic, galben și alb - fața și corpul de obicei suportă diferite culori diferite

  • 07 din 08

    Pionus Parrots au o reputație de a fi dedicați îngrijitorii lor, păstrând în același timp o dungă de independență. Acest lucru le permite să fie mulțumiți dacă trebuie să le lăsați singuri timp de câteva ore. Ei iubesc să se joace cu îngrijitorii lor, dar ei sunt și fericiți amuzați cu jucării. Asigurați-vă că aceste păsări active primesc cel puțin trei ore de exerciții în afara cuștii în fiecare zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 inci

    Greutate: 8 până la 9 uncii

    Caracteristici fizice: Cap albastru și gât - corpuri verzi - patch-uri negre peste urechi - roșu pe partea inferioară a ciocului coada-negru cu laturi roșii

  • 08 din 08
    Pretty-Bird de Minivanninja, pe Flickr
    & # 34-Pasăre frumoasă& # 34- (Cc by-nd 2.0) de Minivannina"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-29 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Uneori greșite pentru un Budgie, parakeetul liniarizat este unul dintre cei mai calme membri ai familiei Parrot. Ele sunt destul de sociale și au nevoie de câteva ore de interacțiune cu îngrijitorii lor în fiecare zi, mai ales dacă nu au alți prieteni de păsări. Dar ca păsări mici, ei nu iau mult spațiu sau fac o mizerie uriașă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând verde cu dungi verzi verzi negre și întunecate pe spate, aripi și laturi - albastru sub aripi - cioc verde închis

  • Urmăriți acum: Cum să hrăniți o pasăre de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Specii de pasăre de animale de întreținere de înaltă întreținere