10 Lucruri de știut înainte de adoptarea unei păsări de companie

Omul care deține cuști de păsări cu păsări de companie

Chiar vrei o pasăre de companie - atât de mult, de faptul că ai luat deja un nume, ales a Locație pentru cusca sa, și ați cercetat bine specii preferate. În timp ce ați putea crede că sunteți pregătiți să vă scufundați în lumea proprietății de păsări, există multe aspecte ale păstrării unei păsări pe care unii oameni nu le învață decât după ce și-au adus casa de păsări. Și adesea găsesc proprietatea de păsări a fost mai mult de o ajustare a stilului de viață decât se așteptau. Iată 10 sfaturi cu privire la ceea ce este cu adevărat nevoie pentru a avea grijă de o pasăre zilnic.

  1. Scapă de bucătăria nesigură

    Teflon sau bucătărie nonstick poate fi fatal la păsările de companie. Acoperirea dă o fum toxică, inodoră atunci când este încălzit, care poate ucide o pasăre în câteva minute. Acest lucru se poate întâmpla în special atunci când bucătăria este încălzită la o temperatură ridicată, dar nu merită riscul pentru siguranța păsărilor dvs. pentru orice nivel de gătit. Deci, dacă doriți să aduceți o pasăre în casa dvs., intenționați să scăpați de orice vase nesigure și să investiți în ghivece și tigăi din oțel inoxidabil sau alt material sigur de păsări.

  2. Spuneți la revedere la lumânări și odorizante de aer

    Ca și în cazul vaporilor de vase, lumânări parfumate, uleiuri, odorizante de aer, consumabile de curățare și alte produse chimice pot reprezenta un pericol pentru sănătate pentru animalele de companie. Păsările au sisteme respiratorii extrem de sensibile, care sunt ușor iritate de substanțe chimice și fumuri. Acest lucru poate duce la moarte subită, în funcție de cantitatea și substanța pe care pasărea a inhalat. Sau poate provoca probleme în curs de desfășurare. Discutați furnizarea de curățare în condiții de siguranță cu medicul veterinar și vă împrospătați casa cu aerul curat în aer liber, dacă este posibil.

  3. Nu fumați niciodată în casă

    Ar trebui să vină ca nici o surpriză faptul că fumul de țigară este la fel de rău - dacă nu mai rău - pentru pasărea ta așa cum este pentru tine. Dacă alegeți să utilizați produsele din tutun, utilizați-le în afara și o distanță sigură de la orice ferestre deschise. Nu uitați să vă spălați mâinile înainte de a vă manipulați pasărea dacă ați fumat recent. Și amintiți-vă de mirosul persistent pe îmbrăcămintea dvs. și orice elemente din interiorul casei dvs. pot avea un impact negativ asupra sănătății păsărilor dvs., de asemenea.

  4. Planificați să vă treziți mai devreme

    Dacă nu-ți acoperi cușca cu o cârpă de blocare ușoară, păsările se vor trezi cu soarele. Și chiar dacă le acoperiți, se vor trezi de obicei odată ce încep să audă zgomote, în special păsările în aer liber. Ei sunt gata să înceapă zilele luminoase și mai devreme și se vor aștepta să faceți același lucru. Deci, fiți pregătiți să vă ajustați programul de somn pentru a vă adapta prietenului cu pene. Pasărea dvs. va avea nevoie de mâncare și apă proaspătă imediat după trezire, împreună cu unele jocuri și socializare.

  5. Investiți într-un vid bun

    Păsările pot fi destul de dezordonate. Specii mari tind să facă cele mai multe mizerie doar din cauza dimensiunii lor, dar chiar și păsările mici pot împrăștia alimentele și peneurile departe și largi. În multe cazuri, va trebui să mătuiți sau să vidați zilnic pentru a ține pasul cu fluxul constant de resturi care se vor acumula în jurul cuștii de animale de companie. A Vacuum bun care poate suge mici biți de mâncare și pene vă vor face viața mult mai ușoară. În plus, asigurați-vă că aveți timp și abilitatea de a ține pasul cu această coroană.

  6. Îndepărtați plantele de casă toxice

    Multe comune Proprietații sunt toxici pentru păsări, cu rezultate variind de la o boală ușoară la moarte subită. Unele dintre aceste plante includ flori amaryllis, crini, filodendroni și șamroces. Nu aveți încredere că pasărea dvs. nu va investiga plantele doar pentru că nu pare curioasă în acest moment. Găsiți case noi pentru aceste plante în spații în care pasărea dvs. nu va fi niciodată. Și în viitor, alegeți Opțiuni de instalare a păsărilor, cum ar fi planta de păianjen sau violet african.

  7. Urmăriți ce purtați

    Păsările sunt atrase în mod natural de obiecte strălucitoare, chiar și atunci când fac parte din îmbrăcămintea ta. Este mai bine să scoateți bijuteriile și orice îmbrăcăminte cu paiete sau alte caracteristici strălucitoare înainte de a vă manipula pasărea pentru a vă proteja, animalul de companie și îmbrăcămintea dvs. De asemenea, în special cu păsările care le place să mestece, au grijă de butoanele. Îndepărtați tentația pentru pasărea dvs. pentru a mesteca ceva ce nu ar trebui să crească pentru că unele dintre aceste elemente pot fi pericole pentru sănătate.

  8. Planificați să comită o mulțime de timp și efort

    Dacă aduceți acasă o pasăre care este deja îmblânsă, puteți fi siguri că o mulțime de timp și efort au intrat în modelarea personalității sale. Pentru a menține fructele acelei forțe de muncă sau pentru a îmblânzi o pasăre nesociționată, trebuie mâner și interacționează cu păsările dvs. zilnic. Unele păsări au nevoie de câteva ore de socializare zilnică cu oamenii lor pentru a-și menține sănătatea mentală și fizică. În afară de asta, Curățarea cuștilor și hrănirea unei diete sănătoase cu alimente proaspete, de asemenea, necesită timp și efort în fiecare zi.

  9. Așteptați zgomotul

    niste Păsările pot vorbi. Dar toți pot chirp, cachid, scânteie și COO, printre alte zgomote. Păsările fac o varietate de sunete pe parcursul orelor lor de veghe și, de obicei, nu sunt modalități de a le face să fie liniștite dacă nu vor să fie. Păsările mari tind să poată produce cele mai puternice vocalizări, Dar chiar și păsările mici pot emite discuții constante. Deci, dacă doriți o pasăre, va trebui să acceptați zgomotul în spațiul dvs.

  10. Nu presupuneți că pasărea dvs. va fi un fluture social

    Păsările sunt, în general, animale, dar asta nu înseamnă că îi iubesc pe toți. În timp ce anumite specii sunt predispuse să devină "păsări de o singură persoană", se poate întâmpla cu orice pasăre, mai ales dacă o singură persoană îi pasă de ea. Dacă vrei o Bird pentru familia ta, Este imperativ ca toți să participe la îngrijirea și socializarea păsărilor. În caz contrar, animalul dvs. de companie ar putea juca favorite și chiar a devenit teritorial peste o singură persoană.

Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Lucruri de știut înainte de adoptarea unei păsări de companie