Amazon parrot faptes

Orange-aripi Amazon Parrot

Unul dintre cele mai recunoscute tipuri de păsări de companie, Amazon Parrots sunt o încântare celor mai mulți care vin în contact cu ei. Dacă sunteți în căutarea unor tirigi interesante de informații despre diferitele tipuri de papagali Amazon, ați ajuns la locul potrivit. S-ar putea chiar să ajungeți să decideți că Pargotul Amazonului ar fi o pasăre ideală pentru tine.

01 din 05

Amazon Parrots sunt printre cele mai mari specii de papagal

Crescând până la 18 centimetri în lungime de la cioc până la capetele coadajului, Amazon Parrot este una dintre speciile de păsări mai mari păstrate în mod obișnuit ca animale de companie. Din acest motiv, ei necesită o cușcă destul de spațioasă și o mulțime de spațiu pentru a zbura, juca și exerciții.

Ca și alți papagali mari, Amazoanele au nevoie de o varietate de jucării pe care le pot arunca, mesteca, urca și leagă. Acestea sunt păsări foarte inteligente care se plictisesc rapid dacă sunt lăsate la propriile lor dispozitive, astfel încât acestea sunt recomandate pentru proprietarii care iubesc să joace și caută un animal de companie cu care pot petrece mult timp interacțiunea și socializarea.

  • 02 din 05

    Există o mare varietate de specii Amazon

    În timp ce unul dintre cele mai populare papagali Amazon este frumosul Albastru a frontat Amazon, Există de fapt multe specii diferite de Amazon în toate culorile curcubeului disponibile ca animale de companie. De exemplu, există Red Lored Amazoane, Amazoane galbene, Orange-aripi amazoane, și Lilac a încoronat Amazoane, doar pentru a numi câteva. Cu o gamă de trăsături de personalitate și temperament la fel de largi ca culorile penajului lor, există un Parrot Amazon acolo pentru aproape orice stil de viață al iubitului de păsări.

  • 03 din 05

    Amazoanele sunt mari vorbitori

    Dacă ați auzit vreodată o papagal vorbind la televizor, că pasărea a fost probabil un papagal Amazon. De fapt, alte tipuri de papagali au "bac-sincronizat" la programele de televiziune când a fost de fapt o voce a lui Amazon Parrot care a fost auzită. Cea mai notabilă instanță a acestui lucru a fost pe Programul de Bowl Puppy Planet Animal Planet în 2009. Un Parrot gri african Pepperul numit a fost pretins pentru a cânta imnul național pentru a începe jocul, dar piperul a fost doar o gunoi de-a lungul unei înregistrări a unui parrot de amazon galben numit Boozle.

  • 04 din 05

    Amazoanele au o gamă largă în sălbăticie

    Amazon Parrots au origini în mai multe locuri în sălbăticie, variind din părți din America de Sud până la CARRIBEAN în America Centrală și Mexic. Deoarece casele lor naturale sunt atât de aproape de ecuator, papagali Amazon se dezvoltă în climă caldă și umedă, astfel încât proprietarii lor trebuie să-i protejeze de frig și de schițe în locuri care se confruntă cu vremea chilly.

    Mulți papagali Amazon, de asemenea, se bucură de a fi greșit cu apă o dată sau de două ori pe zi, care ar putea fi atribuită originilor pădurilor tropicale. De asemenea, are beneficii pentru aceste păsări, inclusiv un efect pozitiv asupra funcției respiratorii.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Amazon Parrots poate fi extrem de tare

    Oricine a trăit vreodată cu un papagal Amazon vă va spune că aceste păsări pot fi foarte, foarte tare când decid să fie. În sălbăticie, perechile maturi ar putea uneori să se deschidă separate de distanțe vastă, pe măsură ce furajează pentru alimente în fiecare zi. Pentru a urmări locația celorlalți, acestea vor mai de multe ori apelurile de contact înainte și înapoi.

    Cei care dețin un Amazon Pet se pot aștepta la același comportament în casele lor. La urma urmei, păsările de companie le place să urmărească și proprietarii lor.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Amazon parrot faptes