Plante care sunt în siguranță pentru păsările de companie

Aerul proaspăt al casei dvs

Proprietații pe care îi folosim pentru a ne lumina casele nu sunt întotdeauna în siguranță pentru cei care au păsări de companie, cât mai multe Plantele sunt toxice Prietenii noștri cu pene. În funcție de dimensiunea păsării și de cât de multă planta se aprinde păsările, o plantă toxică poate provoca nimic blândă ușoară, cum ar fi tulburarea digestivă temporară, la moarte subită. Din fericire, există mai multe tipuri de proprietari de păsări care se pot bucura fără să se îngrijoreze cu privire la animalele de companie.

01 din 10

Aceste plante exotice sunt ușor de crescut, cât și sigure pentru păsări. O plantă de păianjen într-un coș agățat poate fi o decorare atractivă în orice casă.

  • 02 din 10

    Jad

    Plantele Jade (cunoscute și ca plante de bani) sunt o varietate suculentă care este sigură pentru păsări și adaugă o atingere unică în orice cameră. Ușor de îngrijit, acestea sunt o alegere populară ca planuri de întreținere redusă.

  • 03 din 10

    Dacă vă plac flori colorate, atunci sunteți în noroc. Impatiens vin în aproape orice culoare a curcubeului și sunt plante complet sigure pentru păsări. Nu vă fie frică să adăugați o culoare în spațiul dvs. de locuit cu un coș de aceste frumuseți ușor de ridicat.

  • 04 din 10

    Aceste plante luxuriante, hardy pot oferi o atingere naturală a decorului dvs. Ca bonus, nu este nevoie să vă faceți griji dacă papagalul dvs. de companie le găsește la fel de frumos ca tine. Boston Ferns sunt plante complet sigure pentru păsări.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Nu numai că aloe vera este sigură și netoxică, dar are și calități medicinale care pot ajuta atât păsările bolnave, cât și oamenii. Aruncați-vă că este o clipă pentru a avea grijă de ea și este ușor să vedeți de ce Aloe a fost un popular popular de mulți ani.

  • 06 din 10

    Bamboo este o fabrică izbitoare, care este, de asemenea, destul de tare și sigură pentru păsări. Bambusul poate fi încorporat în multe aranjamente frumoase pentru a da orice spațiu atractiv de natură.

  • 07 din 10

    Simțiți-vă liber să păstrați aceste flori mici, dar frumoase oriunde în interiorul casei voastre. Ele sunt plante complet sigure pentru papagali si altul păsări de companie. Violetele africane sunt cunoscute de floare de mai multe ori pe an, deci adăugați unul dintre aceste bijuterii mici la colecția dvs. pentru o stropire durabilă de culoare.

  • 08 din 10

    Henul și puii numit în mod corespunzător este o plantă sigură de păsări care se dezvoltă în lumina directă a soarelui. Dacă doriți să vă bucurați de unul dintre acești suculenți puțini unici, asigurați-vă că aveți o fereastră însorită pentru el.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Cunoscută pentru frumoasele lor flori, orhideele s-au bucurat de o mare popularitate ca planuri de casă de ceva timp. Ele sunt o alegere bună pentru proprietarii de păsări care au experiență în păstrarea plantelor. Aceste flori pot fi sigure pentru păsări, dar ele sunt greu de greu de crescut.

  • 10 din 10

    În timp ce trandafirii nu sunt în mod normal cultivați în interior, ele sunt populare în aranjamente de flori tăiate în interior. Vestea bună pentru Proprietari de păsări Trandafirii sunt siguri pentru păsări atâta timp cât nu au fost tratate cu spray-uri chimice. Dacă vă place să fiți proaspăt tăiat flori în casa dvs., încercați să creșteți unele dintre trandafirii dvs. pentru a face aranjamente. În acest fel, puteți fi sigur că florile sunt libere de pesticide și alte reziduuri chimice.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Plante care sunt în siguranță pentru păsările de companie