Cum să vă antrenați pasărea pentru a fi mai prietenoasă

Mână petting o pasăre mare

O plângere comună de la proprietarii de păsări de companie este că păsările lor sunt pur și simplu Nu este prietenos pentru plăcerea lor. Atunci când este cazul, este cel mai adesea o problemă asupra părții proprietarului, mai degrabă decât a păsărilor. Din fericire, există o mulțime care poate fi făcută pentru a vă ajuta pe dvs. și pasărea voastră să vă uitați la ochi. Utilizați aceste sfaturi pentru a găsi câteva moduri ușoare pe care le puteți convinge că pasărea dvs. este puțin mai sociabilă față de dvs. (și restul familiei dvs.). Cu răbdare și practică, probabil că veți începe să vedeți o schimbare reală în felul în care prietenul dvs. cu pene alege să interacționeze cu dvs. Sfaturile nu necesită mult timp, dar ei necesită consistență atât de la tine, cât și de orice alt om.

01 din 06

Acest lucru nu are legătură cu sarcina de a ajuta pasărea dvs. anti-socială să devină mai prietenoasă, dar problemele de sănătate subiacente pot avea un impact real asupra personalității păsărilor dvs. Majoritatea oamenilor nu sunt pe cel mai bun comportament atunci când nu se simt bine, iar păsările pot fi la fel. Luarea păsării dvs. pentru o verificare cu VET aviara poate asigura că nu există probleme medicale care să stea în calea construirii unei relații mai bune cu prietenul tău cu pene. Odată ce pasărea dvs. are o factură curată de sănătate, puteți începe să lucrați pentru a face mai prietenos.

  • 02 din 06

    Având timp pentru a vă învăța animalul de companie un truc de păsări, chiar unul simplu, poate face foarte mult să te facă să arăți mai bine în ochii păsărilor tale. Sesiunile de instruire necesită timp și petrecând mai mult timp cu pasărea dvs. este esențială pentru procesul de legare. În plus, actul de a lucra la ceva și apoi în cele din urmă, realizând împreună, poate merge departe de îmbunătățirea relației dvs. cu o pasăre. Începeți cu un truc simplu, cum ar fi fluturați salut, iar odată ce ați realizat această sarcină, treceți la trucuri mai complicate.

  • 03 din 06

    Gestionați-vă pasărea în fiecare zi

    Proprietarii de păsări trebuie să ia timp să se ocupe de păsările lor în fiecare zi. Manipularea pasăreului necesită o anumită perioadă de timp, să fie cheltuite cu animalul dvs. de companie și vă forțează pe amândoi să interacționați între ele mai intim. Dacă o pasăre nu se comportă, de obicei adăugând timp de manipulare în programul păsării este tot ceea ce este nevoie pentru a transforma lucrurile în jur.

  • 04 din 06

    Calea spre multe inimi de creaturi este prin stomacuri și păsările nu fac excepție. Dacă aveți probleme cu interacțiunea cu păsările dvs. de companie, încercați o mită bună de modă veche și înființați o masă de Fructe proaspete și legume pentru a împărtăși cu pasărea dvs. Împărtășirea alimentelor este normală și comportamentul natural în rândul păsărilor într-o turmă. O masă împreună este probabil să vă ajute pasărea să înceapă să vă vadă ca membru al familiei. Nu uitați să stați departe de orice alimente care ar putea fi otrăvitoare pentru prietenul tău cu pene.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Păsările care sunt plictisesc și sub-stimulate sunt susceptibile de a deveni dezvăluiri și, în unele cazuri, nesupuse. O pasăre plictisită și deprimată nu va fi încântată să petreacă timpul cu alții. Dacă aveți probleme cu comportamentul păsărilor dvs., asigurați-vă că are acces la o mulțime de jucării de păsări sigure și distractive. Odată ce ați stocat alimentarea păsărilor cu jucării, le rotiți din cușcă adesea ca animalul dvs. să nu se joace cu aceleași lucruri vechi. S-ar putea să fiți surprinși să vedeți cât de repede jucăriile noi pot transforma o dispoziție a păsărilor în jur.

  • 06 din 06

    Nu vă așteptați la un rezultat imediat. Succesul instant nu se va întâmpla, dar cu comportamente consistente de la oameni, o factură curată de sănătate și de muncă grea, vă puteți aștepta probabil ca pasărea să devină mai prietenoasă, socială, fericit, și stimulate. De asemenea, odată ce pasărea dvs. a arătat îmbunătățiri, va trebui să continuați modificările pentru a vă menține pasărea care acționează prietenos și socială.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să vă antrenați pasărea pentru a fi mai prietenoasă