Fapte despre parropulturi

Păsările mici au fost întotdeauna populare ca animale de companie, dar în ultimii ani un tip specific a înregistrat o creștere astronomică a popularității. Vorbim, desigur, despre parrotul fermecător și captivant. Foarte inteligent, afectuos, și fără îndoială drăguț, aceste păsări mici au lucrat cu sârguință în casele și inimile iubitorilor de păsări din întreaga lume. Ele formează legături puternice cu proprietarii lor și fac animale de companie excelente atunci când sunt ridicate în mod corespunzător și îmblânse. Verificați informațiile de mai jos pentru câteva fapte cheie despre aceste păsări adorabile - puteți decide că sunteți interesat să primiți un parrotlet al dvs. în familia dvs.

01 din 05

Unii pot învăța să vorbească

În timp ce sunt păsări foarte mici, unele parropole pot Învață să vorbești, și unii dezvoltă vocabularuri destul de impresionante pentru o pasăre de dimensiunea lor. Deși nu este o garanție că un parrotlet va face ceva dincolo de un chirp sau scârțâit, nu doare niciodată să încerce să-i învețe. Un cuvânt de prudență, cu toate acestea - singura modalitate de a fi sigur că obțineți o pasăre care va vorbi este să adopte o pasăre care deja știe cum să vorbească - așa că vă rog să nu vă grăbiți și să adoptați un parrotlet care așteaptă ca acesta să fie Little Chatterbox.

  • 02 din 05

    Ele sunt cele mai mici păsări din familia Parrotului

    Asta e drept; aceste păsări mici mici sunt într-adevăr papagali - de fapt, parrotletele sunt Cele mai mici păsări din familia Parrot, Chiar mai mic decât budgiile! S-ar putea să vină ca o surpriză pentru mulți, dar cea mai apropiată relativă a lui Parrotlet este de fapt papagalul Amazon mare și impresionant, care poate reprezenta multe dintre trăsăturile comportamentale pe care aceste păsări mici expune. Ei seamănă, de asemenea, cu verișorii lor mai mari în departamentul de aspect, motiv pentru care mulți oameni se referă la ei ca "papagali de buzunar."

  • 03 din 05

    Au o durată lungă de viață

    Ar putea fi păsări mici, dar parrotile pot trăiesc pentru o perioadă foarte lungă de timp. În medie, un parrotlet care este bine îngrijit de vieți timp de până la 20 de ani, dar mulți au trăit chiar și în 30 de ani. Din acest motiv, este foarte important ca cei care sunt interesați să adopte un parrotlet să fie siguri că sunt dispuși și capabili să comită mult timp să aibă grijă de ei. Acestea sunt animale de companie care vor fi în jur de o perioadă foarte lungă de timp dacă lucrurile merg bine, astfel încât proprietarii lor ar trebui să fie pregătiți să aibă grijă de ei de mulți ani.

  • 04 din 05

    Au personalități mari

    Parropultele au personalități mari și nu lasă dimensiunea lor să ajungă în calea când vine vorba de a juca și de a interacționa cu proprietarii lor și cu alte păsări. Cei care păstrează parropulele de companie raportează adesea că au personalități ferite, Sassy care par prea mari pentru corpurile lor mici. Este important ca cei care dețin parrotile să ia timp Gestionați-le în fiecare zi și să le ofere o mulțime de moduri de a se distra. În caz contrar, păsările pot deveni plictisite și stau la comportamente distructive. Formarea corectă de la început va ajuta la modelarea unui parrotlet într-un animal de companie iubitor și bine comportat.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Ele sunt extrem de active

    Parrotletele sunt păsări extrem de active în sălbăticie, petrecând nenumărate ore în fiecare zi zboară, hrănirea pentru alimente și rămânând clar de prădători. În captivitate, proprietarii lor trebuie să facă ceea ce pot pentru a le da cât de mult exercițiu așa cum ar primi dacă ar fi păsări sălbatice. În timp ce acest lucru sună provocator, există o mulțime de modalități creative de a oferi exerciții de păsări de companie. În plus, pentru a exercita, parrotile au nevoie de o mulțime de interacțiuni sociale cu proprietarii lor să prospere în captivitate - astfel încât cei interesați să adopte unul ar trebui să se asigure că pot dedica 3 până la 4 ore pe zi pentru a petrece timpul de a juca cu păsările lor.

  • Uita-te acum: Cum fac păsările?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Fapte despre parropulturi