8 Cele mai bune specii de păsări de companie trainabile

Dacă o pasăre inteligentă, de angajare și de pescuit este ceea ce căutați, atunci există multe specii de păsări pentru a alege de la. Toate păsările sunt foarte inteligente, pot învăța să rezolve puzzle-uri, să joace jocuri, să facă trucuri și chiar să vocalizeze. Există câteva specii, totuși, care par să se bucure în mod special truc instruire și să funcționeze abilități distractive. Iată o privire la opt dintre cele mai captivante specii de păsări de companie pentru dihensibilitate și ceea ce le face ideale sau nu sunt ideale pentru noi formatori.

Bacsis

Deși unele specii tind să fie mai inteligente, evaluați întotdeauna pasărea individuală înainte de a comite. S-ar putea să fiți surprinși de ceea ce pot face. Factorii de stres de mediu în timpul creșterii în plus față de unele tendințe genetice pot avea un impact negativ semnificativ asupra oricărui interes al păsărilor în vocalizarea.

Ia în considerare aceste lucruri înainte de a obține o pasăre de companie
01 din 08

Macaw-urile pădurilor tropicale din America de Sud sunt unele dintre cele mai mari, cele mai colorate și mai populare papagali, dar trebuie să fii partener dedicat cu spații de zbor mari și sigure pentru a fi un proprietar potrivit pentru una dintre aceste păsări magnifice. Macaws au personalități comice, dar ele pot fi foarte afectuoase - cele mai multe devin incredibil de atașate proprietarilor și pot trăi timp de aproape 100 de ani cu îngrijire adecvată.

Prezentare speciala

Lungime: 32 inci - jumătate din lungimea totală a corpului este în pene de coadă

Greutate: 35 uncii

Caracteristici fizice: Pene de stacojiu, albastru deschis, galben-zbor de zbor sunt albastru închis, roșu închis, aur, uneori pielea verde-alb în jurul ochilor

  • 02 din 08

    Papagalii gri africani sau papagali gri Congo sunt o specie unică din regiunea ecuatorială a Africii Centrale. Acești papagali ai lumii vechi sunt adesea citate ca cele mai inteligente păsări de pe pământ. Aceste papagali incredibili au surprins pe toți de la proprietarii de păsări casual la cercetători universitari, cu amintirile lor remarcabile și capacitățile emoționale profunde. Din acest motiv, oricine adoptă un gri alb-african trebuie să fie sigur că vor putea să-și petreacă un timp amplu în fiecare zi cu animalul lor de companie. Lifespanul lor este de 50-80 de ani.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 inci

    Greutate: 15 până la 18 uncii

    Caracteristici fizice: Pene de corp sunt diferite nuanțe de pene de coadă gri sunt roșu

  • 03 din 08

    Papagalii frumoși și distractivi amazoni au fost salutați de mulți experți de păsări ca și cei mai buni dintre cei mai buni. Ele pot dezvolta vocabulare excepțional de mari și par a avea mai multă claritate în discursul lor decât multe alte specii. Iubitor și sociabil, ei cer o mulțime de atenție de la proprietarii lor. Amazoanele vin într-o varietate de specii.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 7 până la 25 uncii

    Caracteristici fizice: Pene de corpuri verzi - peste 15 subspecii parrots Amazon cu coloranți cap diferiți

  • 04 din 08

    Cockatorii sunt dulciuri dulci, iubitoare și foarte inteligente care se întăresc din Australia. Aceste păsări formează legături extrem de puternice cu proprietarii lor și pot suferi o primejdie emoțională intensă dacă încep să se simtă neglijați. Cu toate acestea, dacă sunteți o potrivire bună pentru un cockatoo, vă veți găsi cu o pasăre impresionantă de companie care învață ușor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 14 la 28 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte corpul alb - unele pene galbene sub aripile - ochii roșiatici la femele, maro până la ochii negri la bărbați

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Budgerigles sau Budgies împachetează o tona de inteligență, de trainabilitate și personalitate într-un pachet mic. Nu numai că budgiile pot învăța să vorbească, precum și papagali mai mari, dar pot fi, de asemenea, instruiți să facă o serie de trucuri distractive care nu reușesc niciodată să impresioneze. Ei, totuși, necesită un angajament pe termen lung de la proprietarii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Corpul verde deschis, cu marcaje de aripi negre și culori galbene cap-captive includ albastru, gri, verde, alb, violet, galben / albastru

  • 06 din 08
    Neil Strickland / Flickr / Cc cu 2.0"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_8-0-21 "Container de date =" Adevărat "/">

    Sa constatat că câteva specii de pasăre Mynah, de fapt parte din familia Starling, pot fi, de asemenea, condiționați să învețe și să creeze discurs uman, la fel cum papagalii și păsările de cântări pot. Ca și papagali, ei învață să vorbească prin imitarea vocii proprietarilor lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 9 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul maro, capul cu capișon negru cu un patch galben gol în spatele ochilor și picioarele sunt luminoase galbene

  • 07 din 08

    Lovebirds sunt o specie inteligentă și curioasă. Pentru că sunt buni la rezolvarea puzzle-urilor și la învățare rapidă, sunt artiști remarcabili de evacuare. Ei nu sunt cunoscuți că sunt discuții, totuși, pot învăța unele vocalizări dacă sunt predate mai devreme.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 6 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte verde, corpul superior portocaliu, cap, spate albastru și rump, ciocul roșu, eyerings alb

  • 08 din 08

    Canarele sunt finale din Insulele Canare, care sunt cunoscute pe scară largă pentru vocea lor minunată. De obicei, înfricoșătoare la început, aceste păsări pot fi învățate să se raporteze la tine vocal și, de asemenea, fizic, la apropiere de proximitate. Aceste păsări pot învăța să se răcească pe deget, să zboare despre cameră și să vă întoarceți la dvs.

    Prezentare speciala

    Lungime: 8 până la 9 inci

    Greutate: 1/2 uncie

    Caracteristici fizice: Galben deschis, sau corp albicioasă sau roșiatică

  • Păsări pentru a evita

    Toate păsările sunt extrem de inteligente de rezolvare a problemelor. Dacă căutați o pasăre foarte inteligentă, căutați pe cei care au fost crescuți de către formatori. Evitați păsările care au fost plictisite și nu au fost contestate. Păsările care nu au avut oportunități de a "învăța cum să învețe" pot fi în urmă în dezvoltarea cognitivă.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai bune specii de păsări de companie trainabile