5 Jucării de păsări ieftine pe care le puteți face acasă

Blue Budgie cu jucărie

O dilemă pe care mulți Proprietari de păsări Fața este problema furnizării suficiente a jucăriilor pentru animalele lor precoce. În timp ce mulți sunt minunați Bird toys pot fi găsite online și în magazinele de animale de companie, plata prețurilor cu amănuntul pentru jucării pot deveni scumpe - în special dacă pasărea dvs. este un chewer greu și distruge jucăriile sale foarte repede. Pentru a ajuta la reducerea costurilor de a oferi jucăriile pentru animalul dvs., verificați aceste articole de uz casnic comune pe care le puteți transforma în jucăriile de păsări ieftine. Acesta va ajuta la păstrarea distracției de joc și practic liberă! Incorpora aceste elemente într-o jucărie de păsări prin legarea lor cu coarne de cânepă sau găurirea unei găuri și folosind lanț de plastic sau legături rapide pentru a atașa la o jucărie care are nevoie de unele strâmtoare în sus și v-ați salvat niște bani.

01 din 05

Bobine din lemn

Bobine din lemn (cu firul îndepărtat, desigur) fac play-uri sigure și distractive pentru păsările de toate dimensiunile. Unii proprietari folosesc bobine ca jucării pentru picioare pe care păsările le pot juca cu în afara cuștilor și unele bobine de coarde din piele de bumbac sau din piele tăbăcită pentru a atârna pe barele de cușcă ale animalelor de companie. Dacă vă simțiți în plus creativ, puteți plasa o bobină de lemn într-un vas de vopsea alimentară pentru a adăuga o stropire de culoare. Așa cum au loc pentru un ax de mașini de cusut deja construit, acestea sunt unele dintre cele mai ușoare jucării pentru a ridica. Pur și simplu introduceți un lanț de plastic sau o coardă de plastic prin mijloc și încorporați-vă în jucăria.

  • 02 din 05

    Jetoane de poker

    Păsările pot avea o minge care se joacă cu chips-uri de poker din plastic. Ele pot fi strânse pe o frânghie pentru a crea jucării agățate, dar îmi place să le folosesc ca jucării de picior cu păsările mele. Ei le vor ridica, le vor roti în jur, aruncați-le în aer și le mestecați pe ele. Deoarece chips-urile de poker pot fi foarte subțiri, trebuie să vă supravegheați întotdeauna animalul de companie atunci când jucați cu ei. Păsările care sunt mestecați puternici ar putea sufoca dacă au ieșit dintr-o mică bucată de cip, deci asigurați-vă că înlocuiți jetoanele dacă observați că le-ați purtat sau zdrențăr. Întotdeauna plătește să inspecteze atât jucăriile de picior, cât și jucăriile agățate pentru a vă asigura că nu există margini ascuțite sau biți mici ai jucăriei pe care ar putea să legeze.

  • 03 din 05

    Hârtie

    Hârtia poate părea o alegere plictisitoare pentru o jucărie de păsări, dar multe păsări sunt fericite să-și distrugă ziua cu o hârtie fabuloasă de hârtie. Folosind hârtie simplă fără coloranți pe ea, puteți tăia forme pentru pasărea dvs. pentru a tăia, țesături benzi de hârtie în și din barele de cușcă ale păsărilor sau pur și simplu să-l încalcă într-o minge și să vă placă pe animalele de companie! Dacă pasărea dvs. pare neinspirată, puteți să vă dați întotdeauna hârtie în vopsea alimentară colorată și lăsați-o să se usuce pentru a vă face creațiile mai interesante.

  • 04 din 05

    Popsicle bastoane

    Păsările mele nu sunt niciodată mai fericite decât atunci când au un stick de popsicle pentru a mesteca. Mai mult decât un mare joc, bastoanele de popsicle poate fi o modalitate excelentă de a-ți exercita animalul de companie pentru a-și exercita mușchii și mușchii maxilarului. Asigurați-vă că orice bastoane de popsicle pe care le dați păsării dvs. au fost curățate și lăsate să se usuce și să vă amintiți să eliminați orice bastoane care arata purtate sau au terminat capetele - păsările pot obține și splinte! Acestea pot fi cumpărate în vrac la Magazine de artizanat, precum și în magazinele de dolar. Ele sunt foarte ieftine, iar pasărea dvs. poate găsi o mulțime de lucruri de făcut cu ei. Ei par să le ia imediat.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Pene mlied

    Unul dintre cele mai bune lucruri pentru o pasăre de a juca cu vine gratuit cu peneul tău de companie. Păsările sălbatice practică lor comportamente naturale de preîncălzire pe alți membri ai turmei lor zilnic, deci nu este o surpriză faptul că previziunea jucăriilor reprezintă o bucată semnificativă a industriei de jucării păsărilor. Faceți-vă propriul dvs. prinSalvarea câtorva dintre peneurile pasăre și leagă împreună La capăt cu o bucată de sfoară de bumbac. Agățați jucăria în cusca păsărilor dvs. pentru a-i oferi un "prieten" pentru a preina și mirele. El vă va aprecia eforturile.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Jucării de păsări ieftine pe care le puteți face acasă