Introducerea de alimente noi la păsările de companie preluate

Un papagal nou este hrănit de cineva

Este important să oferiți o varietate de alimente pentru o Dieta echilibrată și nutritivă la păsările de companie. Pentru papagali mai mici, cum ar fi Budgies și cockatiels, Un obiectiv bun este o dietă care este de 25% semințe, 50% pelete și 25% alimente proaspete. Pentru Papagali mai mari, Scopul pentru aproximativ 50% la 60% pelete și restul format din alimente proaspete și tratamente și un număr mic de semințe.

Din păcate, nu toate păsările sunt dornice să încerce alimente noi, iar unii sunt chiar încăpățânați cu privire la încercarea de ceva nou. Iată câteva sfaturi pentru a oferi alimente noi într-un mod care ar putea atrage pasărea dvs. de companie pretențioasă pentru a încerca câteva lucruri noi.

  • Începeți tineri dacă puteți. Păsările tinere sunt, de obicei, mult mai dispuși să încerce alimente noi decât păsările mai în vârstă care pot fi "stabilite în căile lor."
  • Dacă o mâncare este nouă la o pasăre, poate că nu o recunoaște nici măcar ca alimente. Oferiți mâncare nouă într-un fel de mâncare familiar cu alte alimente pe care le cunoașteți deja păsările dvs. și pot încerca noua mâncare. Chiar dacă pasărea dvs. primește doar un gust al noului aliment accidental, ei ar putea decide că le place.
  • Plasați câteva tratamente, cum ar fi semințele de floarea soarelui, stafidele sau Cheerios într-un fel de mâncare de alimente noi. Pasărea dvs. va primi probabil un gust al alimentelor noi, în timp ce extragerea tratamentului (cheia aici este de a folosi doar câteva tratamente și face ca pasărea să se săpească prin noua mâncare pentru a ajunge la ele).
  • Oferind alimente noi primul lucru în dimineața este de ajutor, deoarece acest lucru este atunci când multe păsări natural furajează pentru alimente. Oferă alimente noi numai primul lucru dimineața, și apoi le dați mâncarea obișnuită cu câteva ore mai târziu.
  • Încercați diferite forme de alimente noi. Unele păsări preferă legume crude în loc de gătit, în timp ce altele sunt opuse. Unii ca legume gătite cald, alții preferă să se răcească. Unele păsări ar putea fi mai dispuse să guste un piure sau chiar sucuri din legume noi.
  • Un aliment care este ignorat într-un vas alimentar ar putea fi consumat dacă este oferit într-un clip pe partea laterală a cuștii sau într-o zonă de joacă. Încercați să țeseți verzi prin barele cuștii și folosind un clip pentru felii de legume sau fructe.
  • Oferiți o bucată de porumb pe Cob, pe care multe păsări le place să le gnească.
  • Fructele și legumele de culoare portocalie sau galbenă atrage adesea atrage atenția. Încercați un amestec de vegii colorate, în bucăți de dimensiuni de mușcătură și amestecate împreună (gătite sau brute).
  • Dați verde cu frunze proaspăt spălate și încă umede și atârnate dintr-un clip. Picăturile de apă pot atrage atenția păsărilor dvs.
  • Oferă alimente după ce aveți o mușcătură. Vizionarea mâncării mâncării poate fi toată ispitatul pe care îl are papagalul. Încercați să faceți o agitație, acționând ca aceasta este cea mai bună mâncare pe care ați avut-o vreodată și poate chiar să hrănească unii altui membru al familiei pentru a vă ajuta să vă convingeți papagalul că acesta este ceva ce vrea să mănânce!
  • Majoritatea păsărilor se bucură de consumul de semințe proaspăt înclinate, care sunt o sursă excelentă de nutriție și sunt adesea utile în a atrage păsările pentru a face saltul de la semințe la verdeață.
  • Niciodată nu am nici o pasăre în încercarea de mâncare nouă.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Introducerea de alimente noi la păsările de companie preluate