Fapte puțin cunoscute despre păsările de companie

Albastru și galben macaw

Practica de a păstra păsările ca animale de companie a fost în jur de secole, dar suntem încă departe de a cunoaște tot ce trebuie să știm despre prietenii noștri cu pene. Chiar și așa, cunoștințele pe care le-am acumulat până la acest punct a adus multe fapte fascinante despre păsările pe care le împărtășim viața noastră. Verificați câteva dintre aceste fapte de păsări puțin cunoscute - vor inspira interesul și aprecierea pentru animalul dvs. de companie.

Limba corpului de păsări

S-ar putea să știți că un câine care își cântă coada este prietenos, dar știți cum acționează păsările dvs. de companie atunci când este înspăimântată sau intenționează să vă mușcați? Ca și oamenii, păsările de companie prezintă limbaj corporal diferit, în funcție de specie, dar unele comportamente sunt comune în toate păsările.

  • Coada de frământare. Când pasărea tăi se află pene de coadă, este încântat, prea entuziasmat sau pe cale să te muște. Aproximativ jumătate din timpul petrecut o pasăre când își aruncați coada, veți fi mușcați.
  • Umflarea. De obicei, acest lucru înseamnă să mă lăsați în pace, deși o cantitate mică de puffiness poate însemna că pasărea este relaxată.
  • Pupile dilatate. Vizibil în păsări mari, elevii dilatați indică o pasăre calmă și docilă. Dacă elevul este o dimensiune pinprick, pasărea este agitată și pe punctul de a mușca.
  • Creasta ridicată. În păsările crescute, o creastă ridicată indică faptul că pasărea este încântată sau fericită să vă vadă. O creastă complet plat indică frică.
  • Preinierea. Doar o pasăre relaxată. O pasăre preite pentru a curăța și m-a îngriji penele.
  • Cioc. Pasărea ta vrea să fie mângâie sau indică plăcere.

Unele păsări de companie trăiesc foarte mult timp

Fiți precauți când alegeți pasărea dvs. de companie - ar putea fi un angajament pe tot parcursul vieții. S-ar putea să vă îngrijiți puțin peruș copilul v-a dorit mult după ce pleacă pentru colegiu. Stiu speranța de viață Pentru orice pasăre, aduceți acasă ca un animal de companie.

  • Papagali mari vă poate depăși. Macaws și Amazoane sunt păsările de animale de companie lungi. Cu o îngrijire excelentă, pasărea dvs. poate trăi până la 100 de ani. African Grays trăiesc aproximativ 25 de ani, ca și convii. Cockatorii pot ajunge la 40 de ani.
  • Papagali de dimensiuni medii, cum ar fi cockatiels, ajung la 25 până la 30 de ani. Lovebirds sunt cel mai scurt locuit La aproximativ 10 ani.
  • Papagali mici. Parakeetul mediu trăiește până la 18 ani. Parakeetul Quaker trăiește mult mai mult - aproximativ 25-30 de ani.
  • Canari și finisaje. Cel mai canarii trăiesc 10 până la 15 ani, dar unii ajung la 25 de ani. Finiile sunt cele mai scurte de păsări de companie. Cele mai multe finale trăiesc doar aproximativ 5 ani, deși câțiva REACH 20.

Păsările de companie nu sunt animale domestice

Câinii și pisicile au fost crescuți de oameni de mii de ani pentru calități care le fac de dorit ca animale de companie. Păsările nu au fost. Pasărea de companie din casa ta este aceeași cu cea a verișorului sălbatic păsărilor. Nu a fost domesticată ca fiind un animal de companie bun. În loc de pasăre care se potrivește perfect în casa dvs., trebuie să ajustați și să învățați comportamentul acceptabil de păsări. Singura păsări de companie care pot fi considerate chiar ușor domestice sunt parakeets și cockatiels.

Păsările apreciază muzica

Multe păsări reacționează la muzică într-un mod pozitiv. Ei pot dansa. Ei pot să cânte sau să imite sunetele pe care le aud. Începeți jucând muzica senină pentru muzica dvs. clasică sau de vârstă nouă clasică sau nouă. Stai departe de Thrashing Heavy Metal. Muzica pe care o jucați nu trebuie să fie melodică. Încercați o înregistrare a sunetelor naturii. Sunetul de ploaie ușoară, valuri și cascade vă poate face ca pasărea să se simtă bine. Stați departe de înregistrările care au apeluri de prădător, totuși. Nu vrei să-ți distrugi animalul.

Așteptați până când pasărea dvs. este într-o stare bună și porniți muzica. Repetați acest lucru de mai multe ori și animalul dvs. va asocia muzica cu o bună dispoziție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fapte puțin cunoscute despre păsările de companie