Clicker pregătiți câinele dvs

Louisiana Catahoula Leopard Dog

Antrenamentul Clicker este o modalitate excelentă de a Antrenează-ți câinele. Nu numai că puteți captarea comportamentelor cu clickerul, dar poate fi folosit pentru a vă modela și comportamentul câinelui. Modelarea unui comportament înseamnă instruirea unui câine pentru a face ceva în stadii mici, mai degrabă decât oricând. Această tehnică este cea mai utilă atunci când instruiți comenzi complicate care ar putea fi dificil pentru câinele dvs. să înțeleagă la început.

2:01

Uita-te acum: Cum să clipești să-ți antrenezi câinele

Probabil că nu trebuie să utilizați modelarea pentru comportamente simple, cum ar fi instruiți un câine să stea. Cu toate acestea, vine la îndemână pentru comenzi mai complexe și atunci când vă predați trucurile de câine. De exemplu, câinele dvs. nu poate înțelege ce vă întrebați când spuneți "rostogoli."Puteți încerca să atrageți câinele cu tratamente, dar ar putea fi totuși greu să comunice exact ceea ce doriți ca câinele să facă. Modelarea vă permite să rupeți trucul în pași mai mici pentru a comunica mai eficient cu câinele dvs.

Curs de antrenament de clicker este o modalitate ușoară de a modela noi comportamente. Tot ce aveți nevoie este un clicker și o mână de tratamente pentru a începe. Folosind comanda "Roll Over", deoarece un exemplu va demonstra modul în care puteți utiliza această tehnică atunci când instruiți un câine.

Găsiți un loc liniștit

Când vă antrenați, doriți ca câinele dvs. să vă atenționeze atenția, deci este mai bine să găsiți un loc liniștit în casa dvs., cum ar fi o cameră mică. Veți găsi, de asemenea, cel mai bine să eliminați cât mai multe distrageri în afara camerei. Aceasta înseamnă că este posibil să trebuiască să așteptați până când există foarte puțin trafic în casă. Chiar și uși de închidere din alte camere pot distrage atenția câinelui dvs. și împiedică progresul dvs. de formare.

Da comanda

Începeți prin a vă oferi câinele comanda sa se culce (sau poziția necesară pentru orice comandă pe care o predați). Odată în poziție, dați comanda "Rulați peste."Țineți un tratament la nasul câinelui și trageți-l în jur, așa că va trebui să-și întoarcă capul pentru a obține tratamentul. Faceți clic pe clickerul dvs. și dați câineului tratamentul. Practicați-vă de câteva ori.

Recompensa progresul mic

Odată ce câinele dvs. își întoarce în mod regulat capul, ia-o mai departe: faceți clic și tratați numai acele momente când câinele dvs. își întoarce capul și se sprijină pe partea ei puțin.

După un anumit succes, încurajați mișcări mai mari. Începeți să utilizați tratamentul pentru a atrage întregul câine pe partea sa. Când câinele dvs. face acest lucru fiabil, faceți clic și tratați numai acele momente când o face pe partea sa.

Construiți comportamentul

Apoi, utilizați un tratament pentru a vă atrage câinele în rularea și începeți să faceți clic și să tratați numai atunci când începe să meargă peste. Continuați să construiți încet pe fiecare comportament, apoi alegeți cele mai bune comportamente care vă aduc cele mai apropiate câinelui cu o rolă completă până când se rostogolește tot drumul.

Recompensa comportamentul complet

Odată ce câinele dvs. sa rostogolit complet de mai multe ori, faceți clic și tratați numai atunci când se rotește tot drumul. Câinele dvs. ar trebui în curând să poată să se rotească la comandă fără a fi nevoie să întrerupeți pașii între ele.

Probleme și comportament de verificare

Câinele dvs. ar trebui să aibă o strângere fermă pe orice comenzi suplimentare necesare pentru cea pe care o predați. De exemplu, dacă vă antrenați câinele pentru a-și valori laba, ar trebui să știe deja cum să se agită. Du-te înapoi și lucrați la aceste fundații înainte de a încerca să introduceți noul truc.

Dacă în orice moment câinele dvs. nu mai arată progresul, reveniți la unul sau doi pași și începeți din nou de acolo. Unii câini ridică noi trucuri destul de repede, în timp ce alții se pot lupta puțin, deci aveți răbdare și urmați conducerea câinelui.

Este, de asemenea, posibil ca câinele dvs. să înceapă să-și piardă interesul după un timp. Câinii mai tineri, în special, au o distanță scurtă de atenție și nu puteți ajunge la o urmărire completă a comenzii într-o singură sesiune. Sunați-l să se oprească odată ce observați atenția câinelui dvs. și alegeți-l înapoi mai târziu. În următoarea sesiune de antrenament, etapele inițiale ar trebui să fie mai rapide, astfel încât să puteți construi până la locul în care ați rămas mult mai repede.

Dacă găsiți câinele dvs. are un timp greu să vă imaginați ceea ce cereți-l să faceți, pur și simplu îl rupeți în părțile și formați comportamentul dorit. În acest fel, puteți instrui un câine pentru a face aproape orice, de la cea mai simplă comandă la cel mai complicat truc.

Păstrați întotdeauna sesiunile de antrenament scurt și pozitiv. Nu vă certați niciodată câinele pentru că nu învățați destul de repede. Este, de asemenea, cel mai bine să încheiați fiecare sesiune pe o notă bună, deci chiar dacă câinele dvs. nu face exact ceea ce doriți, terminați cu o comandă, nu va avea nici o problemă cu. Oferă o mulțime de laudă și tratamente pentru dorința câinelui dvs. de a învăța și de a ridica unde ați plecat de la data viitoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Clicker pregătiți câinele dvs