Formarea și rutinele câinilor

Un Corgi Welsh, mănâncă dintr-o ceașcă de porțelan,

Majoritatea câinilor se străduiesc să aibă o rutină. Îi place să știe când să aștepte activități, cum ar fi mese, plimbări, jocuri și multe altele. De asemenea, poate fi un mare ajutor pentru a stabili o rutină atunci când încercați să Antrenează un câine. Majoritatea câinilor se simt mai siguri când pot prezice ce se va întâmpla în fiecare zi. Următoarele idei vă vor arăta modul în care stabilirea unei rutine poate beneficia de dvs Câine de antrenament program.

Hrănire

Este o idee bună să-ți dai câinele sau catelul mese în același timp în fiecare zi. Puii mănâncă de obicei câteva mese mici pe parcursul zilei, în timp ce câinii adulți primesc una sau două mese mai mari. Discutați cu medicul veterinar pentru a afla cel mai bun tip și porțiune de alimente pentru câinele dvs.

Beneficiul hrănirea unui câine În același timp, în fiecare zi este că face mai ușor să prezică când va trebui să se elibereze. Acest lucru face o mare diferență atunci când încercați Housebreak un câine.

Timpul de toaletă

Câinii ar trebui să iasă afară pentru a se elibera la aproximativ același timp în fiecare zi. Puii au nevoie de pauze frecvente, în timp ce câinii mai în vârstă îl pot menține pentru perioade mai lungi. Păstrați acest lucru în minte atunci când creați un program pentru câinele dvs.

Punerea acestui lucru într-un program va spori foarte mult eforturile voastre. Câinii vor avea mai multe șanse să o țină dacă pot prezice în mod fiabil când vor avea șansa de a ieși afară și de a se ușura.

Plimbări și joacă

Planificați să cheltuiți aproximativ o oră sau mai mult în fiecare zi de mers pe jos și să jucați cu câinele dvs. Toți câinii vor beneficia de acest tip de exercițiu și stimularea mentală. Obținerea acestei activități în fiecare zi poate ajuta curbați comportamentul distructiv.

Timpul antrenamentului

Este o idee bună să adăugați timp de formare în programul câinelui dvs. în fiecare zi. Ajută la îmbunătățirea comportamentului său și îl oferă o anumită stimulare mentală. Există câteva modalități de a adăuga instruire în programul dvs. în fiecare zi:

  • Sesiuni de instruire: Sesiunile de instruire sunt scurte (aproximativ 10 minute) Perioade pe care le-ai lăsat de la o parte de câteva ori în fiecare zi pentru a lucra la o anumită abilitate, cum ar fi Comenzi de bază. Aceasta este o modalitate excelentă de a instrui un câine pentru a face noi comportamente și de a le întări. Curs de antrenament de clicker este o metodă care funcționează bine cu o abordare a sesiunii.
  • Instruire de oportunitate: Aceasta implică utilizarea unor oportunități diferite care apar pe tot parcursul zilei pentru a întări pregătirea câinelui. De exemplu, în timp ce familia dvs. stau la o masă este un moment minunat pentru a lucra la "Du-te la loc "Comandă. În timp ce vizionați televiziunea seara este un moment bun pentru a lucra Capturarea comportamentelor cu un clicker.

Adăugarea amândouă a acestor metode la programul dvs. este sigur că creați un câine mai bine și o familie mai fericită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Formarea și rutinele câinilor