Câinele dvs. De primă oră de primă oră și dincolo de

Puppy pufos zâmbind în guler roșu

Există puține lucruri mai interesante ca un părinte de câine decât primul an cu dvs Puppy, Când totul este nou și catelul dvs. este în creștere și învățând într-un ritm aproape de neoprit.

Din ziua în care aduceți ca catelul dvs. acasă în ziua în care ea traversează oficial în teritoriul câinilor adulți, fiecare piatră de hotar pe care o loviți este o reamintire a bucuriilor vieții cu câinii și tranzițiile interesante care fac toate acele pauze de noapte târziu de noapte (și dimineața devreme Poate) merită.

Vârsta exactă că catelul dvs. lovește fiecare dintre cele mai importante repere În primul an depinde de câțiva factori-cheie, dar până când se întoarce aproximativ două până la trei, el ar trebui să le aibă pe toți sub centura lui. Deci, care sunt aceste etape? Iată nouă etape de catelus pe care trebuie să le așteptăm cu nerăbdare.

1. Ziua "Gotcha"

Gotcha zi - cunoscută și ca Ziua Adopției- este unul dintre cele mai importante etape pentru atât pentru catelus și pentru tine. Dă-i timp să-și exploreze noua locuință și să ofere o mulțime de jucării și mestecă, așa că nu se uită la lucruri precum mobilierul, pantofii și cablurile electrice pentru divertisment.

Fiți răbdători în aceste zile mai devreme ale catelului dvs. verificând noua sa casă. El nu va ști ce se așteaptă încă de la el și poate fi un pic subliniat prin a fi într-un mediu nefamiliar. Cu toate acestea, cu multă dragoste și atenție, va începe să se simtă ca acasă în cel mai scurt timp.

2. Întâlnire cu Vet

Noul dvs. pui va trebui să-și întâlnească în curând veterinar, deoarece puii au nevoie de o mulțime de vaccinări în primul lor an. Este, de asemenea, o idee bună să vă stabiliți catelul dvs. cu un medic veterinar cât mai curând posibil, în cazul în care aveți vreodată întrebări sau neajunsuri.

Aduceți de-a lungul oricărei documente medicale care ți-a fost oferită când ați adoptat catelul dvs. Câinii primesc primele vaccinări la aproximativ opt săptămâni, dar vor avea nevoie de boostere în următoarele câteva săptămâni. Următorul rapel este de obicei administrat la vârsta de aproximativ 12 săptămâni, iar al treilea și set final la 16 săptămâni (acest lucru Programul de vaccinare a catelului vă poate oferi o idee bună despre ceea ce este necesar când).

3. Sfârșitul formării casei

Cu formarea consistentă a casei, pupul dvs. nu ar trebui să aibă accidente în casă odată cu vârsta de două până la trei luni.

Pentru a vă asigura că nu aveți nici un obstacol, luați-vă catelul pe o Program regulat, rămânând afară cu el până când el merge olt și dând o mulțime de laudă și tratamente. Dacă are un accident în casă, curățați-o fără să vorbească sau să privească în direcția lor - în felul acesta, el nu se va asocia la baie în casă cu atragerea atenției. Și când în cele din urmă cere să plece afară, sărbători!

4. Pornind să interacționeze cu alți câini

Primele 12 săptămâni de viață a unui cățeluș sunt cruciale atunci când vine vorba de socializare, deci este important ca catelul dvs. să aibă șansa de a întâlni alți câini înainte de a transforma trei luni. Începeți după săptămâna șapte, deoarece atunci catelul dvs. va avea prima rundă de vaccinări.

Clasele de catelus sunt o modalitate buna de a incepe, La fel ca și grupurile de jocuri pentru catelus și aducerea catelului dvs. pentru a vă întâlni câinii prietenilor și membrilor familiei. Țineți-vă pe parcurile de câine pentru moment, până când catelul dvs. învață un pic mai mult despre manierele de câine.

5. Răspunzând la numele său

Poate dura câteva săptămâni pentru ca un catelus să-și învețe propriul nume, în funcție de cât de consecvent este folosit și ce fel de tehnici de instruire sunt utilizate. Astfel încât cățelul tău nu se confundă, îl sunați doar de numele său complet pentru primele câteva luni și așteptați să încercați toate cele mai multe porecle până când el a primit elementele de bază.

6. Pierzându-și dinții pentru copii

Da, puii pierd și dinții pentru copii! Dinții bebeluși ai puilor (uneori, de asemenea, denumiți dinți de lapte) vor începe să cadă în jurul lunii patru și ar trebui să aibă un nou set de chompete adulte pe lună șapte. Nu fi surprins dacă nu găsiți dinții de catelus în jurul casei, deoarece cele mai multe cățeluși au ajuns să le înghiți; ele sunt foarte mici!

Odată ce dinții adulți ai cățeului tău sunt înăuntru, începe să-l obișnuiască cu peria obișnuită, de când ți-ai acuzat mai devreme puiul la o periuță de dinți, cu atât mai bine.

7. SPAY / NEAT

Puii pot fi spionați sau neterați încă de opt săptămâni, Dar între luni șase și nouă sunt mai frecvente și preferate pentru a permite o creștere și maturitate deosebită, în special în rasele mai mari de câini.

8. Clase de formare

Clasa de catelus este în mare parte despre socializare, dar până când catelul dvs. este Șapte sau opt luni, Ar trebui să fie pregătit pentru clasa de formare. Acolo, el va învăța abilități cruciale de ascultare, cum ar fi "Stai", "Rămâi", "Lăsați-l", "Heel" și "Vino"."Rețineți că vă puteți antrena la domiciliu, dar asigurați-vă că catelul dvs. este încă o mulțime de socializare externă cu alți câini.

9. Prima zi de naștere

Iată o piatră de hotar care merită cu siguranță în picioare! De către dvs Prima zi de naștere a catelului, Ar fi trebuit să îndeplinească toate etapele din această listă și să fie bine pe drumul său de a fi un adult iubitor și bine comportat. Fiți pregătiți totuși pentru ceea ce vine imediat după: anii adolescenți ai câinelui tău! Vor exista unii care acționează, dar cu răbdare veți trece prin el împreună.

Deci, ce acum? Momentele dvs. de câine licitați în anii adulți variază. Poate că este prima lui excursie la plajă, primul său frate uman sau prima dată când alerga cu 5k cu tine. Oricare ar fi etapele, sărbători ambele lucruri mari și lucrurile mici și fii recunoscător pentru timpul pe care îl aveți împreună.

Primele 24 de ore cu noul dvs. câine
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele dvs. De primă oră de primă oră și dincolo de