Cum să-ți antrenezi câinele pentru a merge la locul lui

Un terrier din Boston în patul de câine

Instruirea câinelui dvs. pentru a merge la locul său poate fi de ajutor atunci când aveți nevoie să vă așezați sau să ieșiți de sub picioarele voastre. Puteți alege un loc în casa dvs. sau un loc diferit în fiecare cameră pentru a trimite câinele dvs. atunci când îi spuneți să meargă la locul său. Această comandă este destul de ușor să-ți înveți câinele.

Pregătiți-vă pentru instruire

Câinele tău ar trebui să știe cum să sta la comandă înainte de ao învăța să meargă la locul lui. Petreceți mai multe Sesiuni de instruire Lucrul la "în jos."Odată ce câinele dvs. poate să se întindă în mod fiabil pe comandă, sunteți gata să treceți la locul comanda.

Apoi, decideți unde doriți ca câinele dvs. să meargă când dați comanda locului. A pat sau covorul de suprafață funcționează bine. Dacă doriți să utilizați comanda în orice cameră, utilizați un pat portabil sau mat pe care îl puteți deplasa cu ușurință de la cameră la cameră.

Veți avea nevoie și de o mână de Tratamente și un clicker dacă intenționați să utilizați Curs de antrenament de clicker.

Alegeți o comandă

Decideți asupra unui cuvânt de comandă de utilizat. Folosind un cuvânt tinde să muncească cel mai bine. "Place" este frecvent folosit, dar "pat" sau "mat" funcționează prea bine.

Îți atrage câinele

Începeți să vă apropiați aproape de pat sau de covor care va servi ca locul câinelui tău. Dați comanda "loc", apoi utilizați un tratament pentru a atrage câinele pe locul său. De îndată ce toate cele patru picioare sunt pe covor, laudă câinele sau faceți clic pe clicker și dați-i un tratament. Repetați acest lucru de mai multe ori. Majoritatea câinilor vor merge la pat sau covor la comandă după câteva sesiuni de antrenament scurte.

Adăugați jos

Odată ce câinele dvs. puneți toate cele patru picioare pe covor sau pat când dați comanda, începeți să-l întrebați să se culce. Dați comanda "loc" și, de îndată ce câinele ajunge la covor, dați comanda "în jos."

Poate dura câteva minute pentru a respecta primele de câteva ori, dar după câteva sesiuni de practică, câinele dvs. ar trebui să se culce automat atunci când ajunge la covor după ce dați comanda "Place". Odată ce câinele a făcut-o de mai multe ori, ar trebui să fie doar de a obține tratamente și laudă atunci când se află în jos după ce dați comanda "Place".

Crește timpul

Acum că câinele dvs. se află în mod constant pe covorașul său după ce ați dat comanda "Place", puteți crește cantitatea de timp pe care o cheltuiește acolo. Pentru a face acest lucru, adăugați lent câteva secunde înainte de a oferi tratamentul după ce răspunde la comandă. După cum vedeți progresul, adăugați lent mai multe creșteri mai mici de timp.

Dacă câinele dvs. face o greșeală și se ridică de la locul său înainte de a le oferi tratamentul, dați din nou comanda "Place" și reveniți la ultimul punct în care câinele dvs. a avut succes. Prin adăugarea lentă la timpul de timp câine rămâne în locul lui, În curând veți putea da comanda și veți rămâne în locul său în timp ce mergeți despre ceea ce ați făcut.

Mutați în alte camere

Dacă doriți să utilizați comanda "Place" în alte camere, așteptați până când câinele dvs. a stăpânit comanda într-un singur loc. În acel moment, deplasați patul sau mat în altă cameră și începeți din nou procesul. Sau dacă preferați să nu mutați patul din cameră la cameră, alegeți un loc în fiecare cameră care va servi ca loc ca câine atunci când dați comanda "Place".

Mulți câini se prinde repede și vor merge imediat la pat sau mat și se vor culca când dai comanda într-o nouă cameră. Alți câini vor trebui să afle că același comportament este așteptat într-o nouă cameră, aproape ca și cum nu ați lucrat la acest lucru. Dacă este cazul cu câinele dvs., începeți de la început. Dați comanda, atrageți câinele la covor și învățați-l să se culce așa cum ați făcut în camera anterioară. Din nou, așteptați până când câinele dvs. a stăpânit comanda "Place" în noua cameră înainte de a vă deplasa în camera următoare.

Probleme și comportament de verificare

Majoritatea câinilor învață această comandă destul de repede. Cu doar câteva scurte Sesiuni de instruire, Ar trebui să aveți un câine care își găsește patul sau covorul la comandă.

Unul dintre cele mai frecvente greșeli de câini fac din proprietarii de câini nu este consistent. De exemplu, câinii iubesc să stea în bucătărie, în timp ce gătitul cuiva. În timp ce poate fi frustrant, chiar periculos, să aibă un câine sub picioarele tale, este, de asemenea, ușor de ignorat și continuați să vă pregătiți mâncarea.

Indiferent cât de ocupați sunteți, prioritatea dvs. ar trebui să vă instruim această comandă în câinele dvs. - nu va dura atâta timp cât credeți, fie. Va duce la distrageri la început, dar păstrați obiectivul final în minte: câinele tău ascultând imediat comanda și de a merge la locul lui când a spus să facă acest lucru. Un timp suplimentar astăzi vă va salva o mulțime de frustrare în viitor.

Uita-te acum: patul care-ți iau câinele din a ta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele pentru a merge la locul lui