Puppy crate de instruire

Cutia de antrenament un catelus are multe beneficii, atât pentru dvs. cât și pentru câinele tineri, dar trebuie făcut corect. Deoarece câinii sunt creaturi de obicei, trebuie să aibă a rutină. Cea mai bună modalitate de a asigura succesul cu antrenamentul cu Crate Un câine este de a avea un program de antrenament de caire foarte specific pe care îl puteți lipi.

Alegeți cutia dreaptă

Picking Cratele corecte Pentru cățelușul dvs. este primul pas important. Dimensiunea cutiei trebuie să fie suficient de mare pentru ca câinele să se ridice, să se întoarcă și să se întindă în jos. Dacă este prea mic, ei vor fi încurcați incomod și, dacă este prea mare, puii vor face afaceri în spatele ei.

Măsurați câinele dvs. de la capătul nasului la baza coada, apoi adăugați două centimetri. Acest lucru, combinat cu utilizarea diagramei de dimensiuni de cutie, va duce, în general, la o potrivire bună.

Crăciun de câine De asemenea, veniți într-o varietate de stiluri. Ce tip este cel mai bun pentru dvs. depinde de personalitatea animalului dvs. de companie, de vârsta, cum intenționați să o utilizați și mediul înconjurător este plasat. Cele patru tipuri cele mai populare de cutii de câini sunt:

  • Plastic - Cutii moderat puternice și dure, cu o ușă de plastic care se închide. Sunt o alegere populară între proprietarii de animale de companie, deoarece acestea tind să fie destul de mobile și decente pentru călătorie. Sunt ieftine și ușor de curățat, dar nu au cele mai bune desene sau modele.
  • Fabric (moale) - Acestea sunt ușoare și îndoite cutii moi. Ei tind să arate bine și sunt confortabili, confortabili pentru animalele de companie, dar ele nu pot fi cea mai bună alegere pentru puii de antrenament cot și cutia; ele sunt mai ușor de scăpat și nu sunt ușor de curățat.
  • Sârmă (metal) - cutii puternice si durabile care pot fi ajustate folosind o bariera pentru cresterea catelusilor. Ele nu sunt atractive, dar sunt foarte accesibile și oferă o bună ventilație și o vizionare de 360 ​​de grade. Acestea sunt, de asemenea, bune pentru antrenamentul cutiei un catelus și sunt perfecte pentru câinii care mestecă foarte mult.
  • Decorative (lemn) - Caterele de câine din lemn sunt cele mai scumpe, dar și cele mai bune. Ele se potrivesc frumos cu decor de acasă, sunt puternice și robuste, dar nu sunt întotdeauna ușor de curățat și un cheswer agresiv poate să le deterioreze și ei. De asemenea, ei nu sunt călătoriți, deoarece cutii de lemn tind să fie foarte grele.

Dacă lucrați la dezvoltarea unui program de formare a cratelui cu caite, rețineți că unele produse pot fi mai bune pentru acest lucru și există special cutii de formare Puppies.

Învățați cu Crate & # 8221; Comenzi

Există doar câteva comenzi de care aveți nevoie pentru un program de antrenament de catedră de succes, care sunt: ​​0 # 8220; și ieșiți.& # 8221; Puteți folosi alte cuvinte cu care vă simțiți confortabil, atâta timp cât le păstrați scurt și rămâneți consecvenți în utilizarea lor.

Pasul 1: Ținând un tratament în mână și în picioare în fața cutiei deschise, spuneți-vă catelul dvs. la "intri.& # 8221; Aruncați tratamentul în interiorul cutiei pentru a încuraja acțiunea. Când catelul intră în cutie, le lăudați cu comanda și dați puii un alt trata.

Pasul 2: Imediat după ce spui și ieșiți, ieșiți, "# 8221; aruncați un alt trata în afara cutiei. Când catelul tău iese din cutie, laudă și recompensa din nou, folosind cuvântul de comandă.

Pasul 3: Continuați să repetați acest proces până când catelul dvs. este confortabil și înțelege cum să intre și să părăsească cutia.

Pasul # 4: Acum, testați cunoștințele de comandă ale câinelui, spunând că intră în & # 8221; Fără aruncarea oricăror tratamente în cutie. Dacă puiul tău face așa, apoi laudă și recompensa cu un tratament după. Repetați acest proces cu "# 8220; out & # 8221; comanda.

Pasul # 5: Odată ce catelul tău a stăpânit pașii de mai sus, este timpul să începeți închiderea ușii cutiei. Repetați / # 8220; Du-te în & # 8221; comanda. După ce catelul intră în cutie, le laudă și le dau să se trateze, apoi închideți ușa cutiei. Așteptați câteva secunde. Deschideți ușa cutiei și spuneți & # 8220; out.& # 8221; Lăudați-vă catelul cu cuvinte, nu tratează. Repetați acest exercițiu până când catelul dvs. este confortabil cu procesul.

Pasul # 6: Extindeți durata timpului că catelul dvs. este în cutie cu ușa închisă. Începeți cu un minut, apoi două și așa mai departe.

Trebuie utilizate cutii pentru câini ca haven sigure - un loc unde merg să se odihnească; acestea nu ar trebui niciodată folosite ca pedeapsă. Astfel, veți dori să deschideți ușa înainte ca câinele să înceapă să plângă și să se agită de a fi într-o cutie, astfel încât aceștia asoci întotdeauna cutia cu ceva și # 8221; în loc de un loc negativ.

Odată ce catelul dvs. rămâne confortabil într-o cutie timp de cinci minute, fără a fi agitarea și cu tine din vedere, Deplasați-vă până la 15 minute, apoi 30 de minute, apoi o oră, apoi două ore. Pentru aceste cadre de timp extinse, asigurați-vă că catelul dvs. are jucării sau mestecați preferați acolo. Timpul de cutie trebuie să fie întotdeauna asociat cu distracție, pace și relaxare.

Program pentru formarea cu Crate Un catelus

Puppy Crate de instruire

De îndată ce începeți, urmați programul de antrenament cu catele de câini în orice moment, așa că câinele știe ce să se aștepte de fiecare dată și în fiecare zi. Asta ajuta ameliorează anxietatea și creează o atmosferă consistentă pentru animalele de companie.

Puii își pot ține vezica urinară pentru o ora pe lună (e.G. Câștigul de două luni își pot ține vezica urinară timp de două ore). Cu toate acestea, există excepții de la această regulă, cum ar fi rasele mici care nu pot să-și dețină vezicii lor atâta timp. Până când catelul dvs. învață controlul vezicii urinare pentru a evita accidentele, trebuie să le lăsați la cel puțin o dată la 1-3 ore.

Un program general de formare a cuiburilor de caire începe cu pregătirile dimineața. Iată ce vă poate căuta o zi înainte de a lucra la antrenamentul cu crate:

15 minute - Dimineața, trezește-te. Luați catelul din cutie și ieșiți imediat afară pentru o pauză de baie.

15 până la 20 de minute. Explorați exteriorul, lăsați-vă catelul să meargă la baie și să investigheze împrejurimile.

30 minute. Du-te înăuntru, ai micul dejun. Catelul tău va mânca, bea și digera.

15 minute. O jumătate de oră după masă, du-te înapoi pentru o altă pauză de baie.

10 până la 30 de minute. În interiorul sau în afara timpului de joc cu câinele: Fetch, Tug, Chase, jucării și nu.

1 până la 2 ore. Acum este timpul pentru cutie. Utilizați comenzile pentru a obține catelul dvs. în cutie, le oferiți jucării sau alte lucruri pentru a menține câinele ocupat.

Clătiți și repetați în fiecare zi până când Crate devine parte din rutina câinelui.

Mai jos este un proeminent de formare a cuibului de formare a câinelui pe care majoritatea proprietarilor o folosesc și cum arată zilele lor. Imprimați șabloanele noastre de probă dacă trebuie să faceți note pentru acest lucru (faceți clic pe link-ul și descărcați-le cu & # 8220; # 8221;)

Zilnic pentru a face lista
Planificatorul de câine săptămânal
Planul lunar de câine
Câine de câine

Câine zilnic pentru a face lista Câine săptămânal planificator Calendar lunar de câine Câine de câine

Programul de formare a cuiburilor

DIMINEAŢĂ
7:00 am ieșit din cutie și afară pentru olita
7:15 AM - Playtime
7:30 AM - Hrănirea
8:00 AM - În afara Potty din nou
8:15 - mai mult joc
9:00 am - în interiorul cutiei
11:00 am - Potty

DUPA AMIAZA
12:00: Potty
12:15 PM - Playtime
12:30 - în interiorul cutiei
2:30 pm - Potty
2:45 pm - juca
3:30 PM - Potty
3:45 PM - Playtime
4:00 PM - în interiorul cutiei
6:00 - Potty

SEARĂ
6:15 PM - Playtime
6:45 pm - hrănire
7:00 - Potty
7:15 PM - Joacă
7:30 pm - Crate
9:30 PM - Potty
9:45 PM - Playtime
10:30 pm - Potty
10:45 PM - Joacă
11:00 - Înapoi în cutie pentru noapte.

Acest program general poate fi modificat pentru a se potrivi programelor individuale și puii individuali.

La capătul coada

Puii tineri nu au învățat încă cum să-și țină vezica urinară, așa că va trebui să păstrați acest lucru în minte atunci când vă dezvoltați programul de antrenament al catedrei. Faceți acest lucru cu comenzi simple, o mulțime de laudă și recompense pentru un loc de muncă bine făcut. Odată ce acest lucru este realizat, luați catelul pe un program mai definit, astfel încât acestea să se obișnuiască cu acea rutină, ceea ce îi va ajuta să evite accidentele, stresul, anxietatea și să rămână calm și fericit.

Citiți următorul: 11 sfaturi de siguranță pentru câini [infographic]

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Programul de antrenament al cuibului

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy crate de instruire