Cum să vă pregătiți câinele pentru un nou copil

Femeia însărcinată și bărbatul cu câinele lor

Nu este nimic atât de interesant ca să se pregătească pentru nașterea unui copil. În timp ce planificați culoarea grădinii și luați articole pentru registrul copilului, nu treceți cu vederea un pas foarte important în pregătirea pentru noul dvs. copil: Pregătirea câinelui de familie.

Câinele tău aproape cu siguranță știe ceva se întâmplă în afară de schimbările aduse casei, câinii pot simți, de obicei, schimbări hormonale și de dispoziție în oamenii lor. Nu așteptați până când copilul nu sosește pentru a obține câinele dvs. obișnuit cu ideea unei noi persoane în casă.

Când să începeți pregătirea câinelui

Cu cât mai mult timp aveți înainte ca bebelușul să sosească, cu atât este mai probabil ca câinele dvs. să fie confortabil cu schimbările care urmează să aibă loc în casa dvs.

Nu poate fi subliniat suficient încât să nu întârzieți să vă pregătiți câinele pentru sosirea copilului. Nu veți avea timp să vă ocupați de aceste schimbări cu un nou copil la îndemână, iar câinele dvs. va fi uimit. În schimb, începeți perioada de ajustare cel puțin câteva săptămâni, dacă nu câteva luni, înainte de data scadentă a copilului.

Instruirea cu ascultare

Unul dintre primii pași pe care ar trebui să-l luați pentru a pregăti un câine pentru un nou copil este să începeți să lucrați sau să vă răcoriți Instruirea cu ascultare. Un câine bine manierat care știe comenzi de ascultare de bază este mai ușor de gestionat decât cel care nu este controlat. Mastering acum abilități de bază, cum ar fi sta, jos, și mers pe jos pe o lesa, va face viața mult mai ușoară atunci când încercați să aveți grijă de nevoile nou-născutului.

Lucrați pe probleme de comportament

Sunt câteva Probleme de comportament pentru câini care poate fi enervant sau chiar periculos atunci când vă îngrijiți un copil nou-născut. Lucruri precum lătrat și comportamentul distructiv poate fi o neplăcere, creând mai multă muncă pentru dvs. sau surprinzător copilul din somn.

Sărituri în sus comportament agresiv poate reprezenta un pericol real pentru tine și copilul. Deoarece acestea nu sunt probleme care pleacă peste noapte, începeți să lucrați la eliminarea acestor comportamente problematice acum. Poate doriți să luați în considerare apelarea într-o dresor de câini sau comportamentul animalelor pentru a ajuta la rezolvarea oricăreia dintre aceste probleme dacă credeți că pot persista sau se agravează cu sosirea copilului.

Luați în considerare formarea cu crate

Dacă nu ați folosit o cutie pentru câinele dvs. în trecut, vă recomandăm să îl gândiți la introducerea lui Catedra de antrenament acum. Chiar și un câine de housebroken poate beneficia de a fi instruit cu Crate.

La fel ca pătuțurile și melodiile de joc oferă un refugiu sigur pentru copii, o cutie oferă câinelui un loc sigur pentru a-și apela propriul. El se poate bucura de a avea un loc al lui pentru a scăpa de copil pentru o vreme. De asemenea, vă oferă un loc sigur pentru a vă limita câinele când trebuie să-l păstrați de sub picioarele voastre. Doar amintiți-vă că un câine nu ar trebui să fie bătut de mai mult de câteva ore la un moment dat.

Schimbați treptat rutinele

Dacă totul se schimbă imediat când bebelușul ajunge acasă, câinele va asocia schimbările cu copilul și se poate simți resentimente. Faceți mici schimbări, cum ar fi locația castronului alimentar sau a patului său, astfel încât câinele se poate adapta în avans.

Socializați câinele dvs. la copii

Mulți câini nu sunt niciodată în jurul copiilor până când familia lor nu aduce o casă. Când luați în considerare tot ceea ce vine împreună cu un copil - sunete noi și mirosuri, modificări la rutina zilnică, împărtășirea atenției - este ușor să vedeți de ce poate fi o experiență confuză și înfricoșătoare pentru un câine.

Obțineți câinele dvs. obișnuit cu mirosurile

Aduceți articole de acasă pentru copii cum ar fi pulberea, șamponul, scutecele și orice altceva pe care îl veți folosi zilnic cu un nou copil. Introducerea acestor mirosuri noi înaintea sosirii copilului va face mai puțin copleșitoare pentru câine.

Și odată ce bebelușul se naște, aduceți acasă un articol de la spital, cum ar fi o pătură sau o bucată de îmbrăcăminte pentru a introduce câinele la mirosul copilului.

Conștienți atenția

Nu există nici o îndoială că veți cheltui mai puțin timp cu câinele dvs. după nașterea copilului. Poate părea contra-intuitivă pentru a scala înapoi în atenția pe care o dai câine înainte de naștere - poate doriți să-i dați mai mult din timpul tău acum, de când știi că va fi mai puțin timp mai târziu.

Dar este mai bine pentru câine dacă tranziția se întâmplă treptat, atât de scurta timp de joc și plimbări înainte de sosirea copilului. O schimbare bruscă a atenției ar putea face ca câinele gelos, și cel puțin, o va confunda.

Introduceți alți copii

Invitați prietenii și membrii familiei cu bebeluși, astfel încât câinele dvs. cel puțin are o anumită experiență cu aceste creaturi mici și puternice. O altă modalitate de a vă familiariza câinele cu copiii este de a juca unele sunete pentru copii timp de câteva săptămâni înainte ca bebelușul real să sosească.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă pregătiți câinele pentru un nou copil