Cum să antrenezi un câine mai în vârstă

Cum să antrenezi un câine mai în vârstă

Formarea este cea mai asociată cu puii. Fiecare părinte de câine știe cât de important este să-ți înveți catelul de comportamente pe care le doriți să le expună. Acest lucru le face mai sociali și oferă o viață mai bună pentru toți cei implicați. Formarea ajută, de asemenea, la rezolvarea excesului de energie pe care o are catelul dvs., pentru a-și îmbunătăți legătura cu dvs. și pentru a le menține stimularea mental. in orice caz, Câini mai în vârstă uneori trebuie să învețe sau să le elibereze aceste comportamente. Dacă adoptați un câine mai în vârstă, este posibil să aflați că nu au fost instruiți, că antrenamentul a fost uitat sau pur și simplu că mutarea într-o casă nouă le-a lăsat să se simtă vulnerabilă.

Formarea unui câine mai în vârstă poate fi la fel de răsplătit și de succes ca instruirea unui catelus. De asemenea, poate ajuta la păstrarea minții ascuțite pe măsură ce îmbătrânesc și vă ajută să construiți o relație cu adoptatorul dvs. mai în vârstă. Este posibil să se antreneze câinii odată ce sunt trecute în faza de catelus, dar este nevoie de timp și răbdare. În acest articol, ne uităm la sfaturi despre cum să învățăm un câine vechi trucuri noi și cum să asigure succesul și un câine fericit.

Răbdarea este într-adevăr esențială

Aducerea unui câine mai în vârstă în casa dvs. poate fi neliniștită pentru ei la fel de mult ca și pentru dvs. Ei vin cu propria lor istorie și experiențe. Ei vor avea propria lor rutină sau lipsă de rutină și propriile așteptări de a trăi cu o familie. Timpul de ajustare este o necesitate dacă vă veți integra cu succes câinele mai mare în familia dvs. și învățați-i cum să se comporte. În funcție de istoria câinelui dvs. și de unde le-ați adoptat, poate dura până la trei luni pentru ca ei să se simtă ca și cum casa dvs. este și casa lor. În acest timp, ei vor lucra la elementele de bază, inclusiv atunci când sunt hrăniți, unde li se permite să meargă la toaletă și ce articole din casa dvs. nu sunt jucării. Stabilirea unei rutine în primele trei luni îi va ajuta să aclimatizeze mai repede la lucruri noi și să le dea un sentiment de permanență.

În funcție de istoria câinelui dvs. și de experiențele trecute, puteți dori să obțineți un antrenor profesionist de câini pentru a oferi asistență cu formarea de bază a câinilor. Dacă câinele dvs. este deosebit de nervos sau are probleme de control, atunci va trebui să abordăm acest lucru înainte de a vă putea deplasa pe trucuri noi cu câinele dvs. Un antrenor profesionist vă va ajuta să vă asigurați că luați cea mai bună abordare pozitivă și vă sprijiniți pe dvs. și câinele dvs. cu orice problemă specifică de formare.

Câine amuzant Basset Hound alergând cu stick

Nu facem ipoteze

Este ușor să presupunem că câinele dvs. mai în vârstă știe cum să se comporte în casă și că sunt deja închiriați. Asemenea ipoteze pot duce la o mulțime de băi, mese și mobilier mestecat. Vă poate lăsa chiar să vă întrebați puteți instrui un câine vechi? Este important să nu vă dezamăgiți și să luați aceeași abordare cu câinele dvs. mai în vârstă, așa cum ați fi un nou catelus. Investiți într-o bună calitate Crăciun de câine și păstrați câinele tăiat când nu le supravegheați. Asigurați-vă că cutia de câine este suficient de mare pentru ca ei să stea, să se întindă, să se întoarcă și să se așeze ușor. Faceți-o primitoare și confortabilă. Adăugați o pătură, jucăria preferată dacă au una și se asigură că au acces la apă proaspătă. Nu le lăsați acolo pentru perioade lungi de timp. Asigurați-vă că le scoateți pentru exerciții fizice și de joc și începeți să dezvoltați o rutină de toaletă care funcționează pentru dvs. și câinele dvs.

În legătură cu o postare: Pături de câine

Dacă câinele dvs. nu a fost niciodată Crate instruit înainte sau este nervos al cutiei de câine, apoi luați-o încet. Oferiți laudă și câine tratați când intră în cutie. Doar păstrați-le acolo timp de câteva minute înainte de a le lăsa afară și dând mai multă laudă. Creșteți încet cantitatea de timp în care acestea sunt în cutie și nu folosește niciodată cutia ca pedeapsă. Ar trebui să fie un spațiu liniștit sigur pentru ei unde sunt fericiți să meargă când nu poți fi cu ei.

Ia toată lumea pe aceeași pagină

Dacă există și alte persoane în casa dvs., este important să împărtășiți cu toții aceleași idei despre rutina și comportamentul câinelui dvs. Dacă diferite persoane au standarde de comportament diferite sau schimbați rutina câinelui, poate fi foarte confuză pentru ei. Sunt de acord cu ceea ce se așteaptă de la câinele dvs. și unul de celălalt în legătură cu câinele dvs. Dacă câinele dvs. nu este permis pe canapea sau pe paturi, atunci toată lumea trebuie să fie de acord și să nu permită vizitele furioase atunci când nimeni nu se uită. Același lucru este valabil și pentru hrănirea titlurilor ca un tratament, mai ales în timp ce familia mănâncă. Nu numai că acest lucru încurajează comportamentul rău în jurul alimentelor, dar ar putea duce la câinele dvs. ingestind alimente care sunt periculoase sau că sunt depășite și devenind obezi. Învățând câinele dvs. noi trucuri funcționează, de asemenea, mai bine atunci când sunteți de acord cu comenzile pe care le veți folosi și tratează că veți folosi pentru a recompensa comportamentul bun al animalului dvs. de companie.

Începeți cum vrei să spui

Instruirea câinilor mai în vârstă cum să meargă pe o lesa este esențială dacă sunteți ambelor să vă bucurați de plimbări. Trăgând în mod constant, apucând plumbul sau nu oprirea la drumuri poate fi frustrant și periculos atât pentru tine, cât și pentru câine. Pentru a-ți instrui cu succes câinele adulți, trebuie să stabilești regulile și limitele de la prima plimbare împreună. Dacă încep să tragă, să se oprească și să aștepte. Recompensați câinele dvs. adult când mergeți fără să tragă. Ia aceeași abordare la drumuri; întăriți cu comenzi vocale și recompensați un comportament bun. Cât timp va dura pentru a învăța un câine vechi obiceiurile de mers pe jos vor depinde de cât mai multe despre experiențele lor trecute, cum ar fi orice altceva.

Înțelegeți limitările câinelui tău

Formarea câinilor mai în vârstă nu se referă la elementele de bază ale formării casei și obiceiurilor bune de mers pe jos. De asemenea, este vorba despre păstrarea lor din punct de vedere mental și fizic. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că un câine mai în vârstă nu va avea energia unui catelus, deși există întotdeauna excepții de la această regulă. Lucrați la ritmul lor și dacă câinele dvs. prezintă semne de oboseală sau disconfort opriți antrenamentul, odihniți-vă și reevaluați dacă ceea ce faceți este potrivit pentru animalul dvs. de companie. Dacă intenționați să vă alăturați unui program de antrenament sau agilitate cu câinele vechi, atunci verificarea cu medicul veterinar este probabil o idee bună.

Câinele ciobănesc belgian (câinele Malinois) la parcul de toamnă

Câinii bătrâni pot fi instruiți?

Răspunsul scurt este da câinii mai în vârstă pot fi instruiți și și cu succes. Aducerea unui câine mai în vârstă în casa dvs. poate fi foarte plină de satisfacții. Știind că dați un câine mai în vârstă oa doua șansă la fericire este unul dintre cele mai bune sentimente acolo. Cu toate acestea, vine cu propriul său set de provocări pe care trebuie să le pregătiți, în special în timpul instruirii. Răbdarea și înțelegerea vă vor duce mult atunci când pregătiți un câine mai în vârstă. Obținerea corectă a elementelor de bază este o necesitate. Asigurați-vă că au nutriția potrivită, jucăriile potrivite și tratează și că le-ați verificat de un medic veterinar. Dacă au condiții medicale sau probleme de mobilitate legate de vârstă, acestea trebuie luate în considerare atunci când începeți programul de formare. Odată ce ați acoperit celelalte elemente de bază ale formării și socializării casei, singurele limitări la ceea ce puteți învăța câinele dvs. senior este entuziasmul lor.

În legătură cu o postare: Suplimente pentru câinii mai în vârstă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să antrenezi un câine mai în vârstă