Awesome pește începători pentru un acvariu cu apă sărată

Ilustrație de pește de apă sărată

Popularea primelor dvs Aquarium de apă sărată poate fi o provocare destul de o provocare. Nu vrei să cumperi un pește care va fi prea greu de întreținut și probabil că nu vrei pește neclintit care nu va fi distractiv să te uiți. Pentru a vă ajuta să vă populați noul rezervor cu pește frumos începător, care vă va face noul hobby un succes instant, am subliniat un pește ușor de îngrijit pe care îl puteți avea mândru că aveți în acvariu.

A Graficul de compatibilitate a peștelui de acvariu cu apă sărată vă va oferi o idee despre care peștele poate avea o șansă mai mare de a exista împreună într-un spațiu mic. În multe cazuri, graficul indică care va coexista cu o anumită precauție. Nimic nu este garantat. Vor fi întotdeauna excepții de la orice generalizare, dar graficul vă va oferi un loc pentru a începe când încercați să aflați ce specii de pești vor lucra în acvariul dvs.

01 din 28

Ocellaris clownfish (False Percula Clownfish)

Ocellaris Clownfish, cunoscută și sub numele de False Percula Clownfish sau Common Clownfish, este unul dintre cele mai populare și fără îndoială unul dintre cele mai ușoare pești marini care au într-un acvariu.

O singură particularitate a acestui clownfish este că, chiar și atunci când a fost pus într-un acvariu mare, odată ce și-a stabilit teritoriul, va fi rătăcită din acea zonă. Dacă își face casa într-un colț al unui rezervor cu patru picioare, rareori va fi văzut la celălalt capăt al rezervorului.

Specimenele ridicate ale rezervorului (foarte recomandate) din această specie sunt destul de ușor de găsit și, în cazul în care o pereche tânără este achiziționată, ei vor deveni cu ușurință o pereche împerecheată, fără prea multă dintre abuzul ritual de împerechere cu alte specii de clownfish. De asemenea, a fost ridicat rezervorul, ei sunt obișnuiți să mănânce alimente hrănite și să se aclimatizeze foarte bine.

  • 02 din 28

    Coral Beauty Angelfish (Două Spines Angelfish)

    Culoarea colorată Coral Beauty Angelfish, De asemenea, denumită în mod obișnuit angelfish-ul doi, este un psihic popular care accelerează cu ușurință viața acvariului. Este o specie preferată pentru acvarii datorită culorilor sale strălucitoare, durității, prețului scăzut și disponibilității gata. Acest pește nu este în mod normal la fel de agresiv ca multe alte angelfish, dar unele specimene individuale pot fi teritoriale în acvariile mai mici, în special dacă au fost în rezervor pentru o vreme.

  • 03 din 28

    Flame Angelfish De asemenea, numit un angelfish japonez, este considerat una dintre cele mai bune alegeri pentru acvariu, deoarece de obicei se adaptează bine la captivitate. Este cel mai bine menținut singular sau în perechi minori, cu alte pești mai puțin agresivi.

    Deși a fost lăsat să fie un pește destul de bun de recif, acesta poate să-și piardă corali mari, zoânthids, mantoase de prindere tridacnide și chiar niște polipi de corali moi. Prin urmare, acest pește nu poate fi complet de încredere dacă aceste nevertebrate sunt prezente.

  • 04 din 28

    Blenny de tuns iarba este, de asemenea, cunoscută sub numele de Alge Blenny, Rockskipper Blenny, Sailfin Bleny, și Rock Blenny. Acest bleny este un mare eater alge, care este un beneficiu pentru orice acvariu cu apă sărată. Noile rezervoare tind să crească o mulțime de alge pe măsură ce nivelurile de nitrați se ridică. Blenny de tuns iarba ajută la menținerea algelor, în special Algele de păr verde, În verificarea pe măsură ce rezervorul se maturizează.

    Continuați până la 5 din 28 de mai jos.
  • 05 din 28

    Auriga Butterflyfish se numește, de asemenea, filetul sau fluturașul încrucișat. Acest fluturefish este unul dintre cei mai ușor de păstrat. Având în vedere o mulțime de locuri de ascuns, se va rezolva într-un acvariu cu alte pești neagresivi.

    Obstacolele majore pentru acest pește este de a obține să mănânce alimente de pește pregătite. Este important să observați mâncarea peștelui înainte de ao cumpăra. Oferind peștele congelat mysis creveți pare să-i ajute să înceapă. De asemenea, dacă alt pește din rezervor mănâncă anumite alimente, Auriga pare să se ridice asupra faptului că mâncarea este comestibilă.

  • 06 din 28

    Raccoon Butterflyfish (Butterflyfish mascat cu crescent)

    Raccoon Butterflyfish este, de asemenea, numit flutureflyfish-ul mascat cu semilună sau lunla. Acest fluturefish este unul dintre cei mai ușor de păstrat. Având în vedere o mulțime de locuri de ascuns, se va rezolva într-un rezervor neagresiv.

    Cum ar fi vărul, Butterflyfish-ul Auriga, un obstacol major pentru acest pește este să-l obțină să mănânce alimente pregătite. Observați peștele care mănâncă într-un rezervor înainte de ao cumpăra. Mysis congelate creveți este un lucru bun pentru a hrăni în rezervor.

  • 07 din 28

    Adevărata Percula Clownfish (Anemonefish Clown)

    Adevăratul Percula Clownfish este unul dintre cele mai populare și fără îndoială unul dintre cele mai ușoare pești marini pentru a păstra într-un acvariu. Variația de Darwin alb-negru a Percula Clownfish se găsește în sălbăticie numai în apele din apropiere Darwin, Australia.

    Ocellaris clownfish este adesea confundat cu Percula Clownfish. Cu excepția cazului în care vă aflați cu ambele pești, ele sunt greu de spus. Adevărata Percula este o portocală foarte strălucitoare, în timp ce Ocellarisul tinde să fie mai bine colorată. Percula Clownfish are, de asemenea, o schiță neagră mai groasă la dungi de corp albă. Culorile lor frumoase și personalitățile plăcute le fac un plus minunat la acvariile recifului.

  • 08 din 28

    Blue Green Reef Cromis (albastru verde damsetic)

    Chiar dacă Blue-verde recif cromis aparține familiei de amăgire, spre deosebire de verișorii săi, se pare că se înțeleg cu aproape orice pește neagresiv. De asemenea, nu deranjează corali sau alte nevertebrate. Cromisul albastru-verde mănâncă cu ușurință alimente rezervoare și se adaptează foarte bine la viața rezervorului.

    Continuați până la 9 din 28 de mai jos.
  • 09 din 28

    Damselfish galben (demoiselle galben)

    Damselfish galben pare să se înțeleagă cu cele mai multe pești neagresivi. Damselfishul galben este un favorit al pasionilor de acvariu, deoarece este extrem de rezistent și superb colorat. Spre deosebire de alte baraje, de obicei părăsesc corali sau alte nevertebrate. Damselfish galben mănâncă cu ușurință alimente hrănite și se adaptează foarte bine la viața rezervorului.

  • 10 din 28

    Firefish goby (Focul Dartfish)

    Firefish goby este un pește foarte docil. Ar trebui să fie menținută singură, cu excepția cazului în care acvariul este foarte mare sau este pus în rezervor ca parte a unei perechi împerecheate. Acest pește este foarte timid și nu va ieși din ascundere decât dacă se simte în siguranță. Firefish-ul este, de asemenea, cunoscut pentru a sări de la un rezervor când este surprins, astfel încât un rezervor acoperit este cel mai bun.

  • 11 din 28

    Orange-spotted goby (pierdere de goby)

    Orange-spotted goby își petrece timpul de gâlceire și scuipă-o prin branhii, cerând mâncare așa cum merge. Acesta este un mare sifon mic de nisip care va păstra substratul dvs. fără alimente neobișnuite și alte resturi. Dieta sa ar trebui completată cu o varietate de creveți de saramură vii și înghețată, creveți de mysis, viermi negri vii și alimente pregătite pentru carnivore.

  • 12 din 28

    Sleeper-banded goby (bullet goby)

    Sleeper-banded goby utilizează burrow-uri superficiale în substrat ca refugiu, menținând substratul bine oxigenat. Este rar agresiv față de alte pești. Cu toate acestea, este teritorial și va lupta cu alții din aceeași specie, cu excepția cazului în care acestea sunt o pereche maxt. Ca majoritatea gobilor, acest pește este cunoscut pentru a sări din acvariile neacoperite.

    Continuați până la 13 din 28 de mai jos.
  • 13 din 28

    Diamond Watchman Goby (Pretty Creveți)

    Ca și alte gobi, ceasul de ceas Diamond Goby sau Watchman Goby sporește nisipul în timp ce se îndreaptă prin ea, încercând alimente. Aceste pești vor curăța în mod obișnuit patul de nisip, eliminând orice microfauuna, copepods și alte organisme mici. În timp ce The Diamond Watchman Goby este pașnic și nu ar trebui să dăuneze altora, ele pot deveni teritoriale atunci când se confruntă cu unități de nisip similare.

  • 14 din 28

    Pink Spotted Watchman Goby (Singapore Creveți)

    Watchmanul de tip roz, își petrece timpul de cerneală pentru a elimina particulele alimentare mici. Este nevoie de un acvariu de 30 de galoane sau mai mare, cu o mulțime de moloz de corali liberi, o cameră amplă și un fund de nisip pentru burrowing.

    Rareori agresivi față de alte specii de pești, este teritorială și va lupta cu ceilalți din aceeași specie, cu excepția cazului în care acestea sunt o pereche mată. Acest lucru va sări, de asemenea, dintr-un rezervor, astfel încât este recomandat un capac strâns.

  • 15 din 28

    Yellowman Watchman Gby (Galben Prawn Goby)

    Watchmanul galben Goby sau Galben Prawn Goby este cel mai des achiziționat creveți Goby pentru acvarii. Această specie se adaptează bine la viața acvariului și chiar a dat naștere la Aquariums Reef. Doar perechi de creveți galbeni de sex masculin-feminin, ar trebui să fie pus în același rezervor (mai ales mic), deoarece aceste gobi vor ataca alte gobii de creveți.

    Acest pește ar trebui să fie hrănit o varietate de alimente, inclusiv creveți misteri proaspete sau congelate, creveți de saramură îmbogățită, creveți de masă tocată și alimente congelate pentru carnivore. Acest pește ar trebui să fie hrănit cel puțin de două ori pe zi.

  • 16 din 28

    Flame Hawkfish (strălucitor roșu Hawfish)

    Acest Flame HawkfishCuloarea roșie vibrantă, natura personalizabilă și dimensiunea mică îl fac un specimen foarte căutat de către hombyiști. Cu toate acestea, ca majoritatea Hawkfish, este un locuitor de fund de frier. Îi place să stea pe partea de sus a pietrelor sau coralilor pentru a păstra ceasul, gata să se prăbușească pe orice pradă care nu se află prea aproape. Într-un rezervor de recif, acest pește va avea cel mai probabil reședința într-un cap de coral tare, perching pe partea de sus când este în largul său, și se blochează în interiorul capului de corali când este amenințat. De asemenea, poate să se refugieze lângă bază sau sub tentaculele unei anemone mari magnifice / Ritteri.

    Flacăra Hawkfish se înțelege destul de bine cu alte pești, dar poate acționa agresiv față de alte specii de locuințe de fund. Într-un mic acvariu, acest lucru poate prezenta o problemă, fie să eviți alți locuitori de fund sau să oferiți acestui pește multă cameră și ascunzând locuri pentru a ușura conflictele teritoriale.

    Continuați până la 17 din 28 de mai jos.
  • 17 din 28

    Longnose hawkfish

    In timp ce longnose hawkfish este un mare candidat la mini-acvariu, va mânca ocazional creveți ornamentali și poate ataca alte pești cu corpuri alungite, cum ar fi focul de firefish și dart. De asemenea, va mânca aproape orice alt pește care se va potrivi în gură.

    Longnose Hawkfish poate fi ținut în perechi de sex masculin și feminin, dar ar trebui să fie introdus în acvariu în același timp. Acest pește este bine cunoscut pentru sărituri din rezervoare neacoperite, deci acoperiți rezervorul cu un baldachin.

  • 18 din 28

    Volitan Lionfish (Lionfish comun)

    Voltan Lionfish este, de asemenea, cunoscut sub numele de Lionfish comun. Preferă să-și petreacă cea mai mare parte a timpului înotul în aer liber. Este destul de mult timp și crește mari (până la 15 inci), deci ar trebui să aibă un acvariu mare. Acest pește va consuma pești mici și creveți (indiferent de ce se poate potrivi în gură), astfel încât cisterții săi ar trebui să fie dimensiuni mai mari decât este.

    Spinele FIN ale Volitanului conțin o toxină puternică care poate provoca un lucru foarte dureros, eventual fatal dacă sunteți alergic. Manipulați acest pește cu mare prudență, deoarece se poate stinge prin plase, pungi de plastic și chiar mănuși. Trebuie remarcat faptul că, dacă Voltanul are un alt pește în rezervorul său, veninul eliberat în apă poate fi fatal la alte pești și nevertebrate. În timp ce un pește frumos și tare, are un risc ridicat datorită spinelor veninoase.

  • 19 din 28

    Blue Tang (chirurgul paletei)

    Frecvent recunoscut ca peștii "Dory" în filmul "Găsirea Nemo", " Blue Tang nu este prea agresiv față de alți colegi de rezervor, dar poate deveni îngrozitor în comunitate. Juvenii pot fi păstrați împreună în grupuri, dar adulții se vor lupta cu excepția cazului în care sunt furnizate adăpost ample și o cameră de înot. Această specie este predispusă la contractarea bolii de pește, ICH și este susceptibilă la eroziunea capului și a liniei laterale, cum ar fi majoritatea chirurghiștilor.

    Spre deosebire de cele mai multe tangi sau chirurgii care necesită o dietă constantă de alge, Pacificul Blue Tang ar trebui, de asemenea, să fie hrănit de la fel de mâncare pentru a-și satisface nevoile dietetice zooplancton. Crevetele proaspete sau congelate tocate, crevetele MySID și crevetele de saramură sunt acceptabile, precum și pregătirile pentru erbivore, cum ar fi Nori (alge marine uscate).

  • 20 din 28

    Galben Tang (chirurg galben)

    galben tang este unul dintre cele mai populare pești pentru un acvariu cu apă sărată. În general, acest pește se înțelege bine cu alte pești într-un acvariu, dar poate fi agresiv față de alte tangi galbeni și chirurghiul dacă nu sunt introduse în acvariu în același timp. Dacă dimensiunea rezervorului dvs. vă permite să includeți mai multe dintre aceste pești, veți fi distrați de modelele lor leneș "urmați liderul" în și prin structurile de rock ale rezervorului dvs.

    Continuați până la 21 din 28 de mai jos.
  • 21 din 28

    Naso Tang (Orangespine Unicornfish)

    Naso Tang este un pește care, odată ajustat la viața acvariului, are o mare personalitate. Poate fi instruit să mănânce alimente chiar din mâna ta. Este una dintre cele mai agresive specii chirurghioase atunci când vine vorba de disputele teritoriale cu alt chirurg, în special de propriul lor tip, dar, în general, se vor întâlni cu alți colegi de pescuit și nevertebrate. Este interesant faptul că se vor ataca reciproc într-un acvariu, având în vedere că în sălbăticie au tendința de a se aduna în grupuri mici sau școli.

  • 22 din 28

    Kole galben ochi tang (bristletooth dungat)

    kole galben ochi tang își petrece ziua în mod constant pășind și mănâncă, oferindu-i astfel un mediu care are o mulțime de alge. Cu toate acestea, nu puneți unul într-un rezervor mic de recif, deoarece poate face o mulțime de daune dacă aveți plante delicate și creșterea algelor pe care doriți să o păstrați. Într-un rezervor foarte mare de recif, creșterea plantelor se poate recupera, deoarece kolul are atât de multe de ales. KOLE TANG se adaptează bine la alimentele rezervoare. Îi place Nori (alge marine uscate), alimente de fulgi din alge marine uscate și va nibra pe niște alimente de carne, cum ar fi creveții uscați și aworms de sânge.

  • 23 din 28

    Niger Triggerfish (Redototh Trigger)

    În sălbăticie, fiecare Niger Triggerfish are propria casă pentru a trăi ca parte a formațiunilor de corali și rock chiar în afara recifului. Ele apar și se adună lângă suprafața apei din școlile mari pentru a se hrăni cu zooplancton și algele care se îndreaptă în curentul. Într-un mediu închis, cu alți triggerfish Niger, ei se vor mușca și se vor ataca reciproc. Acesta este un pește care poate fi agresiv față de peștii de docil și locuitorii rezervorului.

  • 24 din 28

    Bird Wrasse

    Bird Wrasse este o femeie hardy care se adaptează destul de bine la viața acvariului. Doar un bărbat ar trebui păstrat într-un acvariu. O pereche de împerechere ar putea fi adăugată la acvariu în același timp. Masculii sunt culori verzi, iar femelele sunt colorate maro.

    Această femeie poate deveni agresivă față de alți colegi de rezervor, în special peștii mai mici, și, în special, evită carcasa cu specii în formă de alungire mici, ca și probabilitate, vor fi mâncați.

    Această rădăcină nu îngropă nisipul să doarmă noaptea, dar se va așeza pe partea de sus a substratului sau să se refugieze în roci. Este un pește de zbor care va sări dintr-un acvariu deschis, este constant în mișcare și are nevoie de o mulțime de cameră de înot.

    Continuați până la 25 din 28 de mai jos.
  • 25 din 28

    Optline Wrasse (Wrasse de opt)

    Optline Wrasse este timid la început, dar odată ce se obișnuia să fie într-un acvariu, devine mai îndrăzneț și va lua mâncare din mâna ta. Cei opt-căptușită, numită astfel pentru cele opt dungi de-a lungul părților laterale ale corpului său, îi place să se ascundă, așa că asigurați-vă că îi dați o mulțime de acoperire.

    Ca majoritatea femeilor, cei opt-căptușite îi place să se îngroape sub nisip sau substrat în rezervorul dvs. ca mijloc de somn și protecție. Asigurați-vă că păstrați substratul curat. Este un pește care poate ridica boli bacteriene, atât interne, cât și externe, ușor.

  • 26 din 28

    Four-căptușită Wrasse

    Four-Călinsed Wrasse este o specie mai mică, care se ocupă mai bine într-un rezervor mai puțin beligerand, dar poate acționa agresiv spre femeile mai pașnice și alte pești mici. Având în vedere capacul drept, va petrece o mulțime de timp ascunzând și hrănirea pentru melci mici, viermi și crustacee în rockul live.

  • 27 din 28

    Elegant Wrasse (Sand-Reef Wrasse)

    Wrasse elegantă este timidă la început, dar se poate încălzi în cele din urmă la tine. Wrassele elegante ar trebui să fie hrănită o dietă de alimente de carne, inclusiv creveți misterid, fructe de mare fin tăiat și alimente înghețate îmbogățite. Ar trebui să fie hrănită de două ori pe zi.

    Ca majoritatea femeilor, elegantul Wrasse îi place să se umezească sub nisip sau substrat în rezervor ca mijloc de somn și protecție. Păstrați nisipul curat pentru ei. Femeile pot ridica interne și externe Bolile bacteriene uşor.

  • 28 din 28

    Ornate Wrasse (Wrasse de Crăciun)

    Ca și în cazul celor mai multe femei, ornamentul se înmulțește în nisip când se înspăimântă sau în timpul somnului noaptea pentru protecție. Distinctiv pentru culoarea lor uimitoare, mânia de Crăciun frumos ornamentată din Fiji este, de asemenea, cunoscută în comerțul cu pește ca și mânia roșie sau de bioceliere. Este o specie non-agresivă care este compatibilă cu alte pești și este în siguranță cu corali, dar poate fi o amenințare la adresa viermilor ventilatoarei, mici Hermity crabs, melci și creveți ornamentali.

  • Urmăriți acum: Cum să configurați un rezervor de pește de apă sărată

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Awesome pește începători pentru un acvariu cu apă sărată