Acvariile de apă sărată, tabele, diagrame și multe altele

Aquarium de apă sărată

Afișat ca imagini, acest indice conține o colecție de toate diagramele, tabelele, diagramele și conținutul mai original pe care l-am pus împreună de-a lungul anilor!

În tabelul de mai sus, rândul superior indică lungimea rezervorului, coloana verticală stângă indică adâncimea (înălțimea) rezervorului. Pentru a determina grosimea sticlei de utilizat pentru construirea rezervorului dvs., găsiți lungimea rezervorului în rândul superior (indicată în picioare și cm - centimetri), apoi urmați această coloană până când ajungeți la înălțimea rezervorului (indicată în inci și cm). Grosimea sticlei este indicată în mm (milimetri), cu numărul în paranteză de mai jos, indicând factorul de siguranță. Mai jos, este o conversie rapidă de milimetri la inci.

  • 6mm = 0.24 "
  • 9mm = 0.35 "
  • 12mm = 0.47 "
  • 16mm = 0.63 "
  • 20mm = 0.79 "

Diagrame de asamblare a acvariului din sticlă de sticlă Stan și Debbie

Aceasta este o diagramă de patru vierme care ilustrează Instrucțiuni de asamblare a acvariului DIY cu pas cu pas.

11 grupuri de alimente primare de masă peștilor marini

Deci, ce mănâncă peștii marini în natură? Acest tabel al grupurilor alimentare primare de pești marini în natură descrie pe scurt ceea ce mănâncă fiecare grup.

Ce pește de apă sărată mănâncă în sălbăticie

Tabel de elemente majore și minore în apă naturală de mare

Acest tabel prezintă valorile elementelor majore și minore, precum și a compușilor legați (toate în principal ionice) găsite în apa de mare naturală (NSW) care sunt considerați a fi esenţial pentru acvariile de apă sărată. Acest tabel poate fi utilizat ca îndrumare pentru a compara aceste elemente celor continute în amestecuri de sare de mare atunci când alegeți un amestec pentru a cumpăra. Rețineți că valorile obținute din diferite surse variază, deoarece valorile se pot schimba de la test pentru a testa din diferite motive, dar în cea mai mare parte aceste valori reflectă Măsurătorile medii globale din diverse resurse menționate la formularea acestui tabel.

Tabel de compuși de element comun în apa de mare naturală pentru a urmări

Deși acești compuși ai elementelor comune sunt prezente și inofensive în apa naturală de mare (NSW), acestea sunt adesea găsite la concentrații mai ridicate nedorite în unele amestecuri de sare de mare. Prin urmare, aceste elemente ar trebui luate în considerare atunci când alegeți un amestec pentru a cumpăra pentru a face apă de acvariu.

Tabel de comparație a elementelor primare în unele mărci de top Se amestecă sare de mare

Pentru a vă ajuta să comparați cu ușurință diferențele dintre elementele esențiale conținute în unele dintre cele mai importante numere de marcă de sare de mare vândute pe piață, am compilat acest tabel de comparare a elementelor rapide bazate pe rezultatele efective ale testului care au fost efectuate de Institutul de Marine din Hawai`i Biologie a raportat în Marlin Atkinson și Craig Bingman "Compoziția unor amestecuri sintetice de mare de mare" publicată în ediția din martie 1999 a revistei Frontiers Aquarium și, în realitate la alte resurse web.

Deși există și alte elemente și compuși pentru a evalua atunci când cumpără un amestec de sare de mare, în acest tabel se adresează doar celor considerate primar. Consultați Marlin Atkinson și Craig Bingman "Compoziția unor mixuri sintetice de apă de mare Raport pentru mai multe detalii despre Componentele sistemului tampon în raport cu factorii de pH (vezi tabelul II), Nutrienți (vezi tabelul III) și Urmăriți elemente (vezi tabelul IV). Codurile din acest tabel reflectă propria noastră interpretare a rezultatelor testului din acest raport. De asemenea, rețineți că, deoarece au fost efectuate testele, unii producători ar fi putut face schimbări la formulele lor.

Tabel de top 14 din 70 de oligoelemente în apă naturală de mare

Acest tabel reflectă abundențele sau valorile primelor 14 din cele 70 de elemente care se găsesc în apa de mare naturală (NSW) care sunt considerați a fi...

... cel mai esenţial Pentru sistemele de acvariu cu apă sărată. Prin urmare, aceste elemente ar trebui luate în considerare atunci când alegeți un amestec de sare de mare pentru a cumpăra pentru a face apă de acvariu. Rețineți că valorile obținute din diferite surse variază, deoarece valorile se pot schimba de la test pentru a testa din diferite motive, dar în cea mai mare parte aceste valori reflectă Măsurătorile medii globale din diverse resurse menționate la formularea acestui tabel.

Referințe: Tabel periodic al elementelor de la Facultatea de Tehnologie Chimică, Croația, Tabel periodic de elemente cu Adăugări de apă de mare de către PAT Wilde, Tabel periodic de elemente din webelemente, și alte compoziții de apă de mare & Salt Mix Resurse - Cărți: "Manualul acvariului marin" de Martin A. Moe, Jr., și "Noul acvariu marin"De Michael S. Paletta.

DIY BACK FLOT FILL SET-UP

Această diagramă de mai sus demonstrează sistemul configurat cu toate supapele de spălare din spate în poziție. Sistemul funcționează așa cum ar fi în mod normal. Set-up-ul din spate rămâne atașat la sistemul dvs. odată ce ați instalat-o.

DIY BACK FLOT FILL SET-UP # 2

Această diagramă demonstrează modul în care supapele de deconectare rapidă sunt închise și deschise. Sistemul este în modul de spălare înapoi în spate în spate.

Aduceți supapele de by-pass de la stocare atunci când doriți să vă întoarceți. Doar rotiți debitul la supapele duble, deconectați-le, conectați supapele unice, apoi întoarceți-le pe toate. Pur și simplu puneți o găleată sub furtunul de evacuare a apei reziduale și comutați 3 supape. Acest lucru inversează fluxul prin filtru.

O dată pe lună în timpul rutinei dvs. de întreținere obișnuite, doar spălați sistemul timp de aproximativ 30 de secunde sau cam asa ceva. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a slăbi mass-media și spălați prin orice detritus sau acumulator organic prins. După ce ați obținut efectul dorit, comutați supapele înapoi și filtrul funcționează în mod normal.

Ilustrația de skimmer co-curent

Există o serie de opinii diferite privind "nivelurile corecte" exacte pentru parametrii de apă de bază într-un acvariu cu apă sărată. Tabelul de mai jos vă oferă o idee bună (media sugerată medie) a ceea ce să se străduiască în acvariul dvs. pentru rezultatele dorite.

Valorile țintă ale calității apei de acvariu marine

REEF Tank Kit de testare KID Recomandări

Notă: După ciclurile de rezervoare vă sugerăm să executați teste de amoniac și nitrit în fiecare zi timp de o săptămână și oricând după adăugarea de noi pești, corali sau alte vieți marine în rezervorul dvs.

DIY Suport de acvariu de sticlă Schemă de plasare a brațelor

Acvarii de sticlă pot fi întărite prin utilizarea brațelor (de obicei benzi de sticlă) în partea de sus a rezervorului. Utilizarea brațelor poate permite utilizarea sticlei mai subțiri.

Graficul de compatibilitate a peștelui de acvariu cu apă sărată

Peștii marini și-au dat seama cum să rămână în viață în oceane pentru milioane de milioane (miliarde?) de ani. Dacă nu ar fi trebuit, pur și simplu nu ar fi aici, acum. Fiecare specie a dezvoltat o metodă de supraviețuire, dacă a fost un mecanism de apărare foarte mare (eu.E. Volitanii lionfish și spinele sale otrăvitoare), școlarizare (răspândește riscul unei persoane consumate), abilitatea de a se ascunde de urmăritor (în roci sau corali), prin relații simbiotice (clovnul nu ar fi în jur dacă nu ar fi " t pentru anemone) sau doar abilitatea de a fugi.

Luând un pește din ocean și punerea într-un sistem închis, cum ar fi un acvariu la domiciliu, reduce foarte mult capacitatea de pește de a fugi sau de a se ascunde de predare. În același timp, crește și concurența pentru orice produs alimentar este disponibil.

Graficul de mai sus vă va oferi o idee despre care poate fi și nu "în mod normal" într-un spațiu închis. În multe cazuri, indică, de asemenea, care va coexista cu o anumită precauție. Nimic nu este garantat. Vor fi întotdeauna excepții de la orice generalizare, dar diagrama vă va oferi un loc unde încercați să vă dați seama ce va funcționa în acvariul dvs.

Pentru mai multe informații despre o anumită specie, consultați informațiile despre profil.

DIY Diagrama netă de colectare a peștelui

Tot ce aveți nevoie pentru a construi un rezervor de pește din sticlă
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acvariile de apă sărată, tabele, diagrame și multe altele