Flame hawkfish (red hawkfish)

Flame Hawkfish

Flacăra sau Hawkfish roșu este un pește și un pește puțin greu pentru majoritatea Saltwater Reef Tanks. Această culoare roșie vibrantă a peștelui, natura personalizabilă și dimensiunile mici îl fac un specimen foarte căutat de entuziaștii de acvariu. Cu toate acestea, ca majoritatea Hawkfish, este un locuitor de fund de frier. Îi place să stea pe partea de sus a pietrelor sau coralilor pentru a păstra ceasul, gata să se prăbușească pe orice pradă care nu se află prea aproape.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Red Hawkfish, Brilliant Hawkfish, Hawk Flame

Nume stiintific: Neocirrhitus Armatus

Dimensiunea adulților: 3.5 inci (9 centimetri)

Speranța de viață: 10 ani

Caracteristici

FamilieOrigineSocialNivelul rezervoruluiDimensiunea minimă a rezervoruluiDietăCreștereÎngrijirephDuritateTemperatura
Citrhitidae
Fiji, Insulele Cook, Australia și alte ape din West și Sud Pacific
Semi-agresiv
Locuitorul de Jos
40 de galoane
Carnivore, carne marină, creveți de alimentare live
Egglayer, eliberează ouă fertilizate pentru a pluti departe
Intermediar
8.1 până la 8.4
8 până la 12 dgh
72 la 78 f

Origine și distribuție

Flacăra Hawkfish grindină din zona vestică / centrală a Oceanului Pacific. Gama sa de teritoriu este la fel de departe de nord-vest ca insulele Ryukyu, iar Marele Barieră Reef în sud-vest și Insulele Samoan spre est. Această gamă include Marea Filipine, Marea Coral și Micronezia. Flacăra Hawkfish sunt o specie Pacific și nu sunt originari din Oceanul Indian.

Culori și marcaje

Flame Hawkfish obține numele lor pentru flacăra lor, roșu strălucitor sau roșu-portocaliu și aripioare. Ei au o bandă neagră cap-to-coada pe spate, care arată ca un mohawk. Negrul înconjoară, de asemenea, ochii într-un inel, dând impresia unei păsări de șoim cu ochi negru.

Tankmates

Într-un rezervor de recif, acest pește va avea cel mai probabil reședința într-un cap de coral tare, perching pe partea de sus când este în largul său, și se blochează în interiorul capului de corali când este amenințat. Poate, de asemenea, să se refugieze lângă bază sau sub tentaculele unui mare magnific anemonă sau heteractis magnifica.

Hawk-ul de flacără se îndreaptă destul de bine cu alte pești, dar poate acționa agresiv față de alte specii de locuințe de fund și a fost cunoscută să se întoarcă "ca un șoim" pentru a ataca. Într-un mic acvariu, acest lucru poate prezenta o problemă, fie să eviți alți locuitori de fund sau să oferiți acestui pește multă cameră și ascunzând locuri pentru a ușura conflictele teritoriale.

Hawkfish sunt, de asemenea, neamuri să aleagă pe pește care sunt mai mari decât ei înșiși și sunt susceptibile de a mânca melci, creveți și crabi. Pe scurt, membrii echipajului curat se află în meniul acestui pește.

Ei vin repede pentru a controla substratul pe teritoriul lor și păstrați alți pești la Bay. Ele pot, de asemenea, să acționeze ca arbitri prin grăbirea și ruperea luptelor între alte pești. Ele sunt, de obicei, destul de tolerante la pești care înot mai sus în coloana de apă și cei care evită teritoriul lor.

Flacăra Hawkfish Habitat și îngrijire

Flacăra Hawkfish sunt mai fericiți ca și locuitorii de jos. Ei trăiesc în zone în care capetele de corali și pietrele sunt prezente la Perch pe și să se ascundă. În mod normal, va fi aproape de un loc convenabil pentru a se bloca și a ascunde când se apropie orice amenințări. Peștele preferă coralul care este o culoare similară corpului său ca o modalitate de a furniza capacul sau camuflajul. Hawkfish sunt o specii extrem de rezistente și rezistente la boală, capabile să se adapteze la o gamă largă de condiții de acvariu. Se sugerează că furnizați Hawkfish de flacără cu apă constantă, oxigenată în acvariul recifului. Poate pierde culoarea roșie vibrantă în acvariu dacă nu este prevăzută cu o nutriție adecvată.

Flame Hawkfish Dieta

Flacăra Hawkfish este un carnivor cu o preferință de dietă pentru crustacee mici, unele nevertebrate sesile (imobile, cum ar fi corali) și nevertebrate care se pot mișca. Va mânca dustre de pene și creveți ornamentali, precum și pot alege Hermity crabs și melci chiar din cochilii lor. Chiar dacă peștele nu sunt o sursă preferată de alimente, pot încerca să mănânce pește mai mic dacă apare ocazia.

Acest pește poate fi un eater foarte fin, și în captivitate, unele specimene pot avea o tendință de a nu vrea să mănânce deloc. Am constatat că majoritatea s-ar adapta destul de bine, în timp ce alții ar ignora doar tarifele de hrănire a rezervorului. Cu persistența și răbdarea, alimentatoarele încăpățânate pot să-și dea seama în cele din urmă că creveții uscați, alimentele de fulgi și alte tarife de carne sunt furnizate sunt alimente. Acest pește poate fi hrănit o dietă zilnică de crustacee și carne de pește, creveți misterid și alte tarife proaspete sau congelate potrivite pentru carnivorele marine.

Diferențe sexuale

Hawkfish sunt progoginoși sau hermadiți secvențiali, ceea ce înseamnă că toți indivizii se naște femei. Practic, atunci când un grup de femei există în absența unui bărbat, cel mai dominant schimbă sexul și devine bărbat. În mod obișnuit, bărbatul exercită apoi controlul asupra grupului și a colegilor cu toate femelele. De către și mare, Hawkfish reproduce într-un mod de tip harem. Masculii sunt mai mari decât femelele.

Reproducerea flacărăului Hawkfish

Flacăra Hawkfish își îndeplinește ritualurile de curte și de reproducere la sau imediat după amurg în apropierea suprafeței în apa deschisă. Femeia eliberează un număr mare de ouă plutitoare care sunt prompt fertilizate de bărbat. Ouăle fertilizate plutesc pe curenții de apă. Ei nu-și păstrează descendenții. Hotărârea se crede că apare după aproximativ trei săptămâni.

Caracteristică unică

În timp ce au aripiori pectorali foarte puternici, nu sunt înotători buni. Aceste pești nu au o vezică de înot, care altfel ar ajuta la menținerea lor. Aceste pești par să se împingă prin apă în loc de înot. Acest lucru ar trebui luat în considerare atunci când le păstrați cu un pește mult mai mare, care le-ar putea vedea ca o masă potențială. Când aceste pești sunt așezate pe partea de sus a pietrelor, ei vor folosi aripioarele pectorale puternice pentru a "plimba peste" rocă în loc să înoate peste.

Mai multe rase de pește de companie și cercetări suplimentare

Verificați alte pești de apă sărată care ar putea fi o adăugare plăcută în rezervorul dvs.

Dacă nu sunteți sigur dacă doriți să sprijiniți un rezervor de pește de apă sărată sau dacă doriți să mențineți o Habitat de apă dulce, Consultați toate celelalte profiluri de rasă de pește PET.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Flame hawkfish (red hawkfish)