Totul despre femeile de apă sărată pentru hobbyiștii de acvariu

Ornate Wrasse (Thalassoma Pavo) Pește colorat subacvatic

Femeile de apă sărată sunt unele dintre cele mai interesante și vibrante de pește colorate din ocean. Ele pot fi găsite în orice număr de combinații de culori și pot adăuga o altă dimensiune unui acvariu cu apă sărată.

Îngrijirea femeilor poate fi dificil de întreținut, având în vedere majoritatea au nevoie de dietetice, substrate și tank cisterne. Luați în considerare aceste informații despre femeile înainte de a vă decide să adăugați unul la dvs acvariu.

01 din 10

Bird Wrasse (pește de păsări)

Bird Wrasse (pește de păsări) este un pește tare care se adaptează destul de bine la viața acvariului. Doar un bărbat, numit și păsări verzi pentru colorarea lor, ar trebui păstrat într-un acvariu. O pereche de sex masculin-feminin trebuie adăugată în acvariu în același timp, introducând femeia, numită și o pasăre neagră, mai întâi.

S-au numit științific Gomphosus variu, femeile de păsări încep ca femele la naștere. În sălbăticie, veți găsi mici grupuri de femei de păsări negre cu doar o singură pasăre verde. Dacă se întâmplă ceva cu bărbatul, unul sau două dintre femele vor începe să se schimbe în bărbați. Durează câteva luni pentru ca femeia să completeze schimbarea într-un bărbat.

Într-un acvariu, acest pește este un pește activ, așa că dă-i mult spațiu. De asemenea, această pasăre este un jumper, atât de sigur Capacul rezervorului pentru a vă asigura că nici un pește de păsări nu ia zbor.

  • 02 din 10

    Wrasse alb-negru (Yellowstripe Coris)

    Negru și White Wrasse, mai frecvent cunoscut sub numele de Yellowstripe Coris, este un carnivor care posedă doi dinți proeminenți în fața fiecărei maxime care este utilizată pentru hrănirea pe prada preferată, cum ar fi melcii, Hermity crabs, Crabi, creveți, moluște și urne de mare. Va mânca viermi de coastă neplăcută, dar și alți viermi benefice, inclusiv speciile tubului decorativ.

    Numele său științific este Coris Flavovittata. Se poate găsi în sălbăticie în apele din Japonia și Oceanul Central și de Vest Pacific. Aceste pești sunt scarări de scări și rearangrerii substratului. Ei au tendința de a se săpa în substratul rezervorului de a dormi sau când este amenințat, deci este necesar să avem o adâncime adecvată de substrat.

  • 03 din 10

    Dragon Wrasse (RockMover Wrasse)

    Dragon Wrasse (RockMover Wrasse) este notorie pentru transformarea și mutarea pietrelor și a coralilor în jurul valorii de a căuta alimente. Acest lucru poate provoca daune organismelor dorite. De asemenea, poate face formațiuni de rocă să devină instabile, ceea ce poate deteriora structura rezervorului. Într-un set de rezervoare, Novaculichthys Taeniouruseats Hermit Crabi, melci și viermi marini, inclusiv vierme de brist.

    Dragonul Wrasse va urca în nisip pentru a dormi noaptea și pentru protecție atunci când este înspăimântată sau hărțuită. De asemenea, se va scufunda în fisuri, crăpături și găuri în roci. Dragonul Wrasse îi place să se miște, astfel încât să aveți nevoie de cel puțin un rezervor de 100 de galoane pentru acest pește. De asemenea, asigurați-vă strâns un capac de rezervor, deoarece, la uimire, acest pește poate sări și ar putea ieși din rezervor.

  • 04 din 10

    Opt-căptușită Wrasse (Optpripe Wrasse)

    Amplasarea cu opt-căptușită, numită, de asemenea, în mod obișnuit Wrasse de optstripe (Pseudochelinus octotaenia), este foarte timid la început, dar odată ce se obișnuia să fie într-un acvariu, devine mai îndrăzneț și va lua mâncare din mâna ta. Cei opt-căptușită îi place să se ascundă, așa că asigurați-vă că îi dați o mulțime de acoperire. După cum sugerează numele său, are opt dungi sau linii orizontale roșii sau linii pe un corp portocaliu izbitoare. Această femeie poate deveni agresivă în jurul altor femei, deci este mai bine să-l păstrați solo.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Wrasse elegantă

    Elegantul Wrasse (Anempse Elegans) este un carnivor care va mânca crustacee mici și nevertebrate. Este nativ din Oceanul Pacific din Australia și Noua Zeelandă spre est până la Insula Paștelui. Această specie preferă lagunele și pot fi găsite și pe recifele de coastă.

    Asigurați-vă că aveți grijă să puneți pe oricare dintre aceste animale cu această mâncărură sau poate deveni o gustare. Ei vor mânca creveți, pește și alte alimente hrănite cu rezervoare și sunt o femeie destul de ușoară pentru a avea grijă de un acvariu.

    Se presupune că, ca multe alte specii Wrasse, toate femeile elegante minore sunt toate femeile. Odată matur, femeia dominantă schimbă sexul la un bărbat și va controla o școală de pește feminin. Dacă bărbatul dispare, cea mai dominantă femeie, de obicei cea mai mare, va schimba sexul și va prelua școala. Masculii nu se pot schimba înapoi la femele și sunt denumiți bărbați terminali. Bărbații terminali sunt teritoriali și înotați între grupuri de femei.

  • 06 din 10

    Four-căptușită Wrasse

    Four-căptușită, clasificată științific ca Pseudocheilinus tetrataenia, are un corp albastru strălucitor, cu patru benzi longitudinale pe partea superioară a corpului, care sunt albastru strălucitor, subliniate de linii negre fine și o culoare portocalie între ele.

    Aceste pești mici, activi sunt populare pentru un acvariu marin mic. Ele sunt destul de rezistente, rezistente la boli și de lungă durată. Aceste pești vor scăpa câțiva dăunători în acvariu, cum ar fi melcii piramidei și compoziții comensale. Ele sunt considerate recife în condiții de siguranță, deoarece nu vor dăuna coralilor sau Coral Anemones.

  • 07 din 10

    Hawaiian Cleaner Wrasse (Cleaner Royal Wrasse)

    Deoarece dieta Hawaiian Cleaner Wrasse (Cleaner Royal Wrasse) este derivată în principal din relația sa simbiotică cu alți pești, consumând paraziți, sa raportat că această Wrasse nu face bine în captivitate. Este extrem de dificil să obțineți acest pește să mănânce alte tipuri de alimente, iar odată ce populația alimentară parazită a dispărut, poate duce la o sănătate slabă și cel mai probabil moartea pentru această Wrasse.

    Cu toate acestea, dacă această Wrasse este într-un mediu sănătos și a oferit alimente disponibile cu rezervoare, cum ar fi creveții de miță, pentru a începe, precum și alte tarife de fructe de mare carne, atunci este posibil să se facă bine într-un acvariu marin de cel puțin 50 de galoane în dimensiune.

  • 08 din 10

    Ornate Wrasse (Wrasse de Crăciun)

    Ornate Wrasse, în principal roșu și verde colorat, este un carnivor agresiv. Dieta sa principală constă din crustacee mici și nevertebrate. În captivitate, Halichoeres Ornatissimus se va hrăni pe tarifele de carne, cum ar fi fructele de mare proaspete sau congelate, uscate, congelate sau live saramură și creveți misterid, creveți de iarbă live, precum și alimentele de fulgi. De asemenea, poate să-și piardă polipii și corali dulci, deci nu trebuie păstrat într-un rezervor de recif. Se recomandă să se hrănească de mai multe ori pe zi.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Saddleback Wrasse (șaua Jansen`s Wrasse)

    Saddleback Wrasse, de asemenea, cunoscut în mod obișnuit ca șaua lui Jansen, este un pește frumos, cu culorile vibrante albastre și verzi și barul maroniu-portocaliu marcând în jurul corpului din spatele capului, ceea ce îi conferă numele. Când sunteți privită îndeaproape, puteți vedea și barele roșii scurte, verticale, purpurii pe corpul său. Această specie (Thalassoma Duperrey) ar trebui să locuiască într-un acvariu de 75 de galoane sau mai mari cu colegi de rezervoare mai mari, agresivi și o mulțime de stâncă vie pentru ascunzătoare. Acesta va deveni teritorial și va hărțui orice noi adăugiri și ar trebui să fie una dintre ultimele adăugări ale acvariului.

  • 10 din 10

    Yellowtail Coris Wrasse (Red Coris Wrasse)

    Yellowtail Coris Wrasse (Coris GaIMard) ar trebui să fie hrănită cu o dietă dură de bucăți de mâncare de mâncare adecvată, care includ fructe de mare proaspătă sau congelate, saramură vii sau congelată și creveți misterid. De asemenea, numit în mod obișnuit un clovn Wrasse sau Red Labrid, acest pește are o transformare de culoare extremă și vibrantă de la minori până la vârsta adultă. Când sunt foarte mici, aceste pești sunt în siguranță cu aproape orice pește care nu le va mânca, dar în timp ce cresc, ele pot deveni distructive. Acestea nu ar trebui să fie păstrate cu nevertebrate.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Totul despre femeile de apă sărată pentru hobbyiștii de acvariu