Bird wrasse (pește de păsări)

Bird Wrasse Pest

Bird Wrasse este un pește foarte frumos și interesant. Bird Wrasse este un pește mare pentru un începător, atâta timp cât este prevăzut cu un rezervor suficient de mare. În sălbăticie, păsările de sex masculin își petrece timpul în timpul zilei de vânătoare pentru alimente de-a lungul recifului și a canalelor de nisip. Noaptea, va găsi o crevărie sigură în roci și se ascunde până când se întoarce lumina din nou. Într-un acvariu, acest pește este în mod constant în mișcare. Dați-i o mulțime de spațiu și asigurați-vă că nu există lacune în Acvariu Acvariu deoarece această pasăre ar putea încerca să "zboare" dacă este dată oportunitatea. Ele sunt foarte rezistente la boli.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Bird Fish, Wrasse de pasăre verde, Brânes sau Brown Bird Wrasse, Birdnose Wrasse, Indian Ocean Bird Wrasse

Nume stiintific: Gomphosus varius

Dimensiunea adulților: 11 inci

Speranța de viață: Necunoscut

Caracteristici

FamilieOrigineSocialNivelul rezervoruluiDimensiunea minimă a rezervoruluiDietăCreștereÎngrijirephDuritateTemperatura
Labridae
Vest-Indo din regiunea Pacificului
Semi-agresiv
Toate zonele, gravitează o mulțime de fund
125 galon
Carnivor
Nu apare în captivitate
Moderat
8.1 - 8.4
8 până la 12 dgh
72 la 78 f

Origine și distribuție

Această specie se găsește în oceanele indo-Pacific din India în Japonia până la Hawaii. Este adesea confundată cu o altă specie de păsări Wrasse, Verde Birdmouth Wrasse sau Marea Red Sea Wrasse, G. caerulaus, care este mai predominant în Oceanul Indian și în Marea Roșie.

Știrile de păsări locuiesc în zonele de corali dense de lagune și recife de mare la adâncimi de la 6 la 98 de picioare. Ei folosesc boturile lor de cioc de pasăre pentru a se hrăni cu crustacee mici de locuit de fund găsite între ramuri de corali, rocă și nisip, precum și pește mici, stele fragile și moluște. Deși gurile lor sunt mici, își vor lua prada și apoi îi vor bate pe substrat, spargându-l în bucăți de mărime.

Culori și marcaje

Numit pentru boturile lor distinctive de păsări și sexe după afișarea culorilor, femeile de păsări sunt ușor de identificat. Ca minori, fiecare specie are propriul lor minor de tranziție unic la culorile și marcajele adulte. G. Varius Masculii sunt de obicei medii și verde închis sau albastru-albastru în culori. Femelele sunt culori albe cremoase în partea din față și maro închis până la aproape negru în spate. Le puteți spune în afară de G. caerulaus, Deoarece acei bărbați sunt mult mai blue în culoare. Femelele din față în spate sunt albe la galben pe fundul fundului și verzui-albastru deasupra. Ambele specii de sex feminin au boturi de culoare albă și jumătate de vârf.

Tankmates

Femeile de păsări sunt un pește semi-agresiv care au tendința de a mânca pește mai mic și aproape orice crustacee, creveți, crab, melc sau scoică. Bird Wrasse poate depăși cu ușurință specii mai lente (și chiar câteva lucruri destul de rapide) la mese. Unii vor fura alimentele din gurile altor cisterții. Nu amestecați cu alte pești alungiți. Acest pește poate să iasă peștele în gura de cioc și să facă rău grav.

Acest pește este considerat un plus mare la a Rezervorul de recif prădător. Păsările de păsări este semi-agresivă față de mâncarea sa, dar practic pasivă față de pește pe care nu le văd ca prânz.

Doar un bărbat de sex masculin ar trebui păstrat într-un acvariu. O pereche de sex masculin-feminin trebuie adăugată la acvariu în același timp, introducând prima femeie.

Bird Wrasse Habitat și îngrijire

Datorită dimensiunii și a naturii constante de roaming, dimensiunea minimă a acvariului sugerată pentru acest pește este de cel puțin 125 de galoane.

Uneori, bărbații mari pot fi foarte timizi și nu vor ieși să mănânce câteva zile. Asigurați-vă că oferiți locuri de ascundere sub formă de rockwork și plante. Rockwork sau rock live cu o mulțime de locuri de ascundere este importantă, mai ales când a fost introdusă pentru prima dată. Acest pește va avea nevoie de apă bine oxigenată, care este brisk și aerată datorită energiei lor ridicate.

Ele dorm în mod obișnuit sub rafturi de piatră, sub corali, pe suprafața de nisip sau într-o crevină. În general, ei nu se îngroapă ca și alte femei, dar se pot ascunde în nisip dacă sunt înspăimântați. Având 3 sau 4 centimetri de nisip poate fi o idee bună doar în cazul în care decid că au nevoie de a urca.

Wrasse de păsări este considerată ușor de îngrijit. Este mai bine să alegeți indivizi mai mici care se vor adapta mai bine la captivitate. Atunci când alegeți pasărea dvs. Wrasse, țineți cont de faptul că sunt foarte inteligenți și vor face tot ce pot pentru a scăpa de captura în sălbăticie. Aripile deteriorate sau scalele lipsă sunt ușor vindecate, dar un specimen cu deteriorarea gurii sau a ochilor poate muri cu ușurință de la rănile într-o perioadă scurtă de timp, deci evitați acele specimene.

Bird Wrasse Dieta

Deși gura de boala de păsări de pește este mică, este adept la apucarea pradă în fălcile sale puternice. Odată capturate, se bazează elementul de pradă împotriva substratului până când se rupe în bucăți de dimensiuni de mușcătură.

O Pasăre Wrasse va mânca focul urât și alte neplăceri viermi de păr, Dar viermi tipi benefice și decorativi, crustacee mici, melci și cum ar fi bine. Hrăniți o dietă tare de preparate înghețate în vitamina și preparate de creveți, biți mici de fructe de mare proaspătă sau congelate și silversiile înghețate. Se recomandă alimentarea acestui pește de trei ori pe zi.

Diferențe sexuale

În sălbăticie, un singur bărbat se adună cu un harem mare de femele. Modul de propagare a speciilor este că o singură femeie se va schimba într-un bărbat, separată de grup, iar odată transformată complet, începe un harem propriu. Pentru o perioadă de timp în timpul acestei transformări de sex feminin-masculină, peștele posedă culori ale ambelor sexe, dar în cele din urmă se transformă într-un bărbat al tuturor adulților verzi.

Creșterea păsărilor Wrasse

Creșterea Wrasse de păsări este, în general, necunoscută în captivitate. Se sugerează că un rezervor mare, cum ar fi un rezervor de 300 de galoane, poate fi necesar ca acești pești să se simtă suficient de confortabil pentru a da naștere în captivitate.

Mai multe rase de pește de companie și cercetări suplimentare

Dacă vă atrage atenția la tine, și sunteți interesat de un pește compatibil pentru acvariul dvs., citiți-vă:

Check out profile suplimentare de rasa de pește pentru mai multe informații despre alte informații apa sarata peşte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bird wrasse (pește de păsări)