Gobi de cerneală de nisip în acvariul dvs. De apă sărată

Dormitorul de dormit galben Goby & Sixspot Sleeper Goby

Gobies de ceriere de nisip Plug prin substratul rezervorului, algele de cernere / străinătate, detritus și alimente nelegate din nisip. Acest lucru nu numai că elimină substanțele producătoare de nitrați nedorite, dar se strică și aerează substratul (foarte important pentru paturile de nisip profund), eliberând gaze toxice. Acest tip de pește are nevoie de nisip de cereale destul de mici, astfel încât ei să poată să-l scoată prin bordură fără a deteriora membranele în branhii lor. Când se confruntă acvariul tău Este important să planificați când Alegerea substratului potrivit. Mediu cu granulație fină (0.5-1.Dimensiunea granulelor de 7 mm sau nisipul de dimensiuni mari) este cel mai bun pentru peștii de cerneală de nisip, cum ar fi gobii.

01 din 09

Diamond Watchman Goby (Valencienna Puellaris)

The Diamond Watchman Goby (Valenciennea Puellaris) (de asemenea, denumit în mod obișnuit creverea drăguță, fetiță, portocaliu Diamond, portocaliu sau orangespotul de dormit goby) săpuneze superficiale în substratul pentru refugiu, care păstrează substratul bine oxigenat. Deși un goby care este rar agresiv față de alți pești, se poate lupta cu celelalte gobi specii similare și similare. Acest goby este cel mai bine menținut singular sau în perechi împerecheate.

Diamond Watchman Goby (Valencienna Puellaris) este foarte persistentă în săparea lui Burrows în doar locuri greșite și poate provoca decorațiuni, formațiuni de rocă vii și corali pentru a răsturna.

  • 02 din 09

    Inginer goby (Pholidhthys Leucotaenia)

    Inginerul Goby (Pholidhthys Leucotaenia) (de asemenea, denumit în mod obișnuit condamnatul de condamnare) necesită un substrat de nisip în care poate face burrows. Are nevoie de un rezervor liniștit și o mulțime de locuri de ascundere. Grupurile mici sau perechile tind să facă mai bine, dar ar putea fi necesar să fie introduse în rezervor împreună.

  • 03 din 09

    Orangemarked goby (Amblygobius decinsatus)

    Orangemarked Goby (Amblygobius DecoSatus) (cunoscută și sub numele de portocaliu de goi) cernește nisipul în timp ce se îndreaptă spre substrat, menținând substratul oxigenat. Este rareori agresiv față de alte pești, este totuși teritorială și va lupta cu alții din aceeași specie, cu excepția cazului în care sunt o pereche mată.

  • 04 din 09

    Sleeeded Banded Goby (Amblygobius Phalaena)

    Sleepul banat de goby (Amblygobius Phalaena) (cunoscută și sub numele de gobybarred bobarred și bullet goby) utilizează burrow de mică adâncime în substrat ca refugiu, păstrând substratul bine oxigenat. Este rareori agresiv față de alte pești, este totuși teritorială și va lupta cu alții din aceeași specie, cu excepția cazului în care sunt o pereche mată. Ca majoritatea gobilor, ar trebui să fie hrăniți tarifele vii și congelate, cum ar fi saramură îmbogățită cu vitamina și creveții de miță, alți pregătiți alimente pentru carnivore, precum și viermi negri vii.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Dormitor albastru dot gby (valenciennea sexguttata)

    Sleepul albastru Dot Goby (Valenciennea sexguttata) (de asemenea, cunoscut sub numele de scară strălucitor, scara goby sau Sixspot Sleeper Goby) ar trebui să fie hrănite în vigoare și congelate, cum ar fi saramură îmbogățită cu vitamina și creveții de miță, alte alimente pregătite pentru carnivore, ca precum și viermi negri vii.

  • 06 din 09

    Glider de cale ferată de dormit Goby (Valenciennea Helsdingeni)

    De asemenea, cunoscut sub numele de TwoStrpe Goby, gliderul de cale ferată de dormit goby (Valenciennea Helsdingeni) sapa tunelurile superficiale în substrat ca refugiu, menținând substratul bine oxigenat. Este rareori agresiv față de alte pești, este totuși teritorială și va lupta cu alții din aceeași specie, cu excepția cazului în care sunt o pereche mată.

  • 07 din 09

    Sleeper dungat goby (Valenciennea longipinnis)

    Dormitorul dungat goby (Valenciennea longipinnis) sporește nisipul în timp ce se îndreaptă prin ea, încercând alimente. Acest lucru este un carnivor, prin urmare, dieta sa ar trebui să includă o varietate de creveți de saramură vii și înghețați, creveți de mysis, viermi negri vii și alimente pregătite pentru carnivore.

  • 08 din 09

    Tiger Watchman Goby (Valenciennea Wardii)

    Tiger Watchman Goby (Valenciennea Wardii) (cunoscută și sub numele de dormitorul Ward, Tigerul Ward`s sau Tiger Sleeper Goby) este un favorit printre entuziaștii rezervorului de recif. Tiger Watchman Goby sporește nisipul în timp ce se îndreaptă prin ea, încercând alimente. Dieta sa ar trebui să includă o varietate de creveți de salină vii și înghețați, creveți de mysis, viermi negri vii și alimente pregătite pentru carnivore.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Două spot goby (Signigobius Biocellatus)

    Capul și corpul celor două puncte goby (Signigobius Biocellatus) (denumite și TwinsPot Goby, semnal goby sau Crabeye goby) sunt plutate albe cu marcaje portocalii. Aripile sale dorsale sunt marcate distinct de către ochiuri de ochi.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Gobi de cerneală de nisip în acvariul dvs. De apă sărată