Profiluri de flutureflyfish

Copper Butterflyfish (Chelmon Rostratus)

Butterflyfish Chaetodontidae Familie și specii Fotografii, imagini, identificare, fapte, caracteristică, compatibilitate, hrănire, îngrijire a acvariului și mai multe informații despre fluture fluture.

01 din 17

Auriga fluture

Se comportă în tipic Butterflyfish Manor, Dar este una dintre cele mai agresive specii care sunt cel mai bine menținute singure sau ca o pereche mată. Acesta va urmări adesea specii asociate și alți pești ne-legați care au modele de culori similare.

  • 02 din 17

    Blouestriped Butterflyfish

    Deși la început un pește destul de timid și ușor înfricoșat, odată ce se stabilește în împrejurimile sale, se încadrează în categoria de comportament moderat-agresivă. O persoană poate avea o personalitate destul de distractivă și distinctivă.

  • 03 din 17

    Butterflyfish de cupru

    Acest pește este destul de sensibil, un tratament atât de slab în timpul capturării, transportului și exploatației, va determina foarte mult cât de bine va fi tariful în rezervorul dvs. Inspecția strânsă a stării de pește, precum și observarea acestuia, să mănânce înainte de cumpărare se va îmbunătăți foarte mult... Citeste mai mult

  • 04 din 17

    Fluture FoursSpot

    Butterflyfish Fourspot este o specie foarte activă, dar destul de timidă. Dacă este înspăimântat sau înspăimântat, acest pește se va împărți în jurul valorii de frenetic. Este puternic, poate să sari destul de bine pentru a evita să fie prins, iar prudența ar trebui să fie folosită la manipularea acestui pește, deoarece spinele dorsale de top pot provoca o pradă destul de urâtă. Chiar dacă unii indivizi se vor adapta bine la viața acvariului atunci când sunt plasate într-o comunitate amplă, protejată în mod adecvat, pașnică, altele pot fi dificile atunci când vine vorba de a le obține să mănânce și poate avea nevoie de coaxizare pentru a stimula un interes pentru hrănire.

    Continuați la 5 din 17 de mai jos.
  • 05 din 17

    Butterflyfish din Klein

    Unul dintre puținele fluturi bune potrivite pentru începători, aceasta este o specie destul de tare și pașnică care se adaptează bine la viața acvariului.

  • 06 din 17

    Butterflyfish de lamaie

    Unul dintre cele mai frecvente fluturi găsite în apele Hawaiiene, aceasta este o specie foarte rezistentă, mai puțin agresivă, care comunează bine cu cele ale propriului stil, în mod similar, în mod similar, cu o natură neagresivă. Pot fi menținute singure, ca o pereche sau în grupuri mici, dar dacă se păstrează mai mult de un specimen, toate ar trebui introduse în acvariu împreună în același timp.

  • 07 din 17

    Căptușit fluture

    Acesta este unul dintre cei mai sensibili pești fluture. Aripile sale sunt subțiri și delicate și sunt ușor de ars prin niveluri și mai mici de amoniac. Ele sunt greu de mâncat, extrem de timid și, de obicei, nu se adaptează bine la viața rezervorului.

  • 08 din 17

    Ornate fluture

    Este un eater coral. Specimenele mai mici juvenile vor ridica pe alimentele hrănite cu rezervoare și vor face destul de bine, dar în stadiul adult mai mare, obținându-l să mănânce orice altceva în captivitate este extrem de dificil.

    Ca adulți vedeți de obicei acest pește care călătoresc în perechi minori, iar minorii vor lega împreună în grupuri mici de trei sau patru la un moment dat.

    Continuați până la 9 din 17 de mai jos.
  • 09 din 17

    Butterfly pebbled

    Este un eater polip de corali, dar este un pește fluture pe care îl găsim că se va adapta cu ușurință la viața rezervorului. În câteva zile de colectare a acestora, le putem obține să mănânce alimente de bază de fulgi pentru a începe și apoi Nori, creveți uscați și alte alimente hrănite de bază.

  • 10 din 17

    Pyramid fluture

    Ca o mulțime de pește în familia de pește fluture, ele sunt de corali, dar sunt, de asemenea, omnivores (consumând alte plante și crustacee marine mai mici). Când în stadiul minor este mai ușor să se adapteze la viața rezervorului și să mănânce alimente hrănite cu rezervoare ca creveți și Nori. Ca adulți, uneori poate fi dificil să le facă să mănânce.

  • 11 din 17

    Raccoon Butterfly

    Deși este cunoscut ca fiind un prădător natural al AIPTASIA Anemones, prudență ar trebui să fie folosită atunci când luați în considerare acest pește pentru a scăpa un rezervor de recif al acestora. Nu în siguranță cu cele mai multe corali, nevertebrate de dorit, precum și crustacee care nu sunt bine-blindate pentru protecția împotriva predicii.

  • 12 din 17

    Fluture reticulate

    Este unul dintre peștele din familia de pește fluture, care este un consumator de corali și este dificil să o aducă să mănânce altceva, mai ales ca un adult. Charles Delbeek ne-a împărtășit acest lucru, deoarece este un coral obligat care mănâncă fluture, nu supraviețuiește mult timp în acvaria în experiența sa.

    Continuați până la 13 din 17 de mai jos.
  • 13 din 17

    Saddleback fluture

    Ca majoritatea peștilor din Familia Peștelui Butterfly, fluturele Saddleback își petrece cea mai mare parte a timpului în timpul zilei de la Polyps Coral, pe măsură ce este croazieră reciful. Noaptea se ascund în diferite fisuri, crăpături și "puka" (găuri). În captivitate, va lua creveți uscați, creveți de saramură și, dacă un alt pește din rezervor mănâncă-o, fulgi alimente.

  • 14 din 17

    Teardrop Butterflyfish

    Ca un minor, acest pește se va adapta la viața rezervorului și la alimentele destul de bine. Cu toate acestea, ca adulți, ei sunt lenți să învețe și sunt uneori dificil de a mânca. Ca majoritatea peștilor din Familia de pește fluture, ele sunt colectori de corali, dar, de asemenea, mănâncă viață marină mică și alge de pe roci și corali.

  • 15 din 17

    Butterfly tinker

    Fluturele Tinker este unul dintre cele mai rare, peștii adânci de apă endemică în apele hawaii. Se găsește la adâncimi cu mult sub 100 de picioare, în special în zonele în care coralul negru (antipathes) este abundent. Din cauza rarității și a dificultăților sale de colectare, este un pește extrem de scump. Pentru cei în care cheltuielile nu sunt un factor, acest pește este cu siguranță o piesă centrală pentru un acvariu.

  • 16 din 17

    Butterflyfistul galben longnose (Flavissimus) se comportă în mod tipic de fluture, dar este o specie care este cel mai bine menținută singură sau în acvariile mai mari ca o pereche mată. Se face mai bine cu alți pești non-agresivi, dar poate fi plasat într-o comunitate moderată de agresivă, dacă este introdusă în acvariu.

    Continuați la 17 din 17 de mai jos.
  • 17 din 17

    Specii mari de longnose (fortiformatoare LondirStris) are un bot mai lung, cu o gură mult mai mică la sfârșit decât omologul său de fluturi galbene longnose. Cele două specii pot fi, de asemenea, separate prin numărarea spinelor lor dorsale. Acest pește are de obicei 12 spini și de la 25 la 28 de raze moi, în timp ce galbenul longnose are de obicei 12 spini și de la 22 la 24 de raze moi.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Profiluri de flutureflyfish