Fotografii de pește de acvariu cu apă sărată

Close-up de pește de clovn înot de coral

Vizualizați aceste imagini remarcabile ale peștelui de acvariu cu apă sărată în aceste galerii foto. Aceste imagini au fost trimise la acvariile de apă sărată pentru afișarea în galerii foto.

01 din 08

Galeria de imagini angelfish

În timp ce unele specii pot fi greu de ținut într-un acvariu cu apă sărată, angelfish sunt printre cele mai populare pești pentru acvariile marine. Galeria de imagini de top din Saltwater angelfish conține fotografii remarcabile ale unei mari varietăți de angelfish marin. Aceste imagini de pește au fost trimise la acvariile de apă sărată pentru introducerea de afișare și concurs.

  • 02 din 08

    Sifuirea nisipului pentru alimente, Blenienes sunt un pește teribil de acvariu de acvariu. Galeria foto de top Blenny conține imagini de pește remarcabile cu o mare varietate de bâlbâi prezentate la acvariile de apă sărată pentru afișarea și intrarea concursului foto.

  • 03 din 08

    Butterflyfish Fotografii Galerie

    Datorită obiceiurilor lor de a alege la polipi de corali, fluturefish-ul nu sunt recomandate pentru rezervoarele de recif cu corali. Aici sunt imagini de fluture remarcabile trimise pentru afișare în acvariile de apă sărată în galeria de imagini de top fluture.

  • 04 din 08

    Nu există nici o îndoială că vă veți bucura de navigarea acestei colecții remarcabile de fotografii de la Clownfish sau Anemoneefish Fotografii care au fost trimise de vizitatorii site-ului pentru a fi afișat aici la acvariile de apă sărată. Majoritatea imaginilor imagine peștele de clovn cu o anemone de mare gazdă, precum și o mare varietate de corali.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Galeria foto gobyfish

    Gobies sunt teribil de recif rezervor sigur pește sigur. Există câteva imagini frumoase ale acestor pești mici colorate în galeria foto de top gobyfish.

  • 06 din 08

    Iată fotografiile unui număr de hawkfish care se găsesc în ocean, precum și în acvarii. Cele mai multe hawkfish sunt docile prin natura și fac colegi de rezervor bun. Bucurați-vă de aceste imagini de pește trimise de utilizatorii de acvarii sărat.

  • 07 din 08

    O galerie de imagini de top lionfish, fotografii trimise pentru afișaj la despre acvariile de apă sărată. Aceste imagini remarcabile ale peștilor de leu sunt legiul acvariștilor în propriile rezervoare. Venomul de la dorsal al Lionfish este foarte toxic.

  • 08 din 08

    Veți găsi câteva imagini remarcabile ale chirurgului (Tangs) în Galeria foto chirurgică. Aceste pești sunt un pește de bază în rezervoarele de recif datorită lipsei de apetit pentru polipii de corali.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Fotografii de pește de acvariu cu apă sărată