Lista de verificare pentru începerea unui acvariu de apă sărată acasă

Lista de verificare pentru acvariul de apă sărată la ilustrația de acasă

Elementele enumerate aici sunt bucăți de echipamente și componente care sunt fundamentale pentru înființarea și executarea unui acvariu cu apă sărată sau Rezervorul de recif sistem.

  1. Acvariu / rezervor
    Trebuie să decideți unde doriți să vă puneți acvariul, să determinați ce dimensiune doriți sau să aveți doar loc, indiferent dacă doriți un rezervor acrilic sau de sticlă și alegeți un stil care se va potrivi cel mai bine în fața pe care ați ales-o să afișeze aceasta.
  2. Iluminat
    Tipul de iluminare pe care îl alegeți va fi bazat pe tipul de sistem pe care l-ați planificat de a crea, precum și ce fel de animale pe care le veți păstra în ea.
  3. Skimmers, Filtre si echipamente de filtrare
    Încă o dată, ce tip de sistem pe care îl veți configura vă va ajuta să determinați ce fel de filtre și sistemul de filtrare pentru a alege.
  4. Powerhead
    În funcție de dimensiunea acvariului dvs., utilizarea uneia sau mai multor capotehii este o modalitate excelentă de a oferi o bună circulație a apei în sistem.
  5. Live Rock & Substrat
    Aici trebuie să decideți ce tip de material dorit în partea de jos a rezervorului, precum și dacă doriți să începeți cu un mediu viu sau non-living.Live Rock joacă un rol important într-un rezervor marin. Multe animale marine, în special pești, pot fi destul de teritoriale. Este important să se ofere adăpost ample sau locuri în care animalele pot ascunde, să doarmă și să evite potențialele probleme cu agresiunea altor tanki din spațiul limitat al unui acvariu.
  6. Amestec de sare de mare / apă sărată și hidrometru
    Sărurile de mare sunt ceea ce face un acvariu un apa sărată sau un acvariu marin. De asemenea, denumit un tester de salinitate, acest articol măsoară gravitatea specifică sau conținutul de sare al apei.
  7. Încălzitor și termometru
    Pentru acvariile mai mici, un încălzitor funcționează bine, dar pentru sisteme mai mari este recomandată utilizarea mai multor unități. Cu senzor digital de la distanță, plutitor, multifuncțional, și multe alte tipuri de unități pentru a alege, materialul pe care este făcut un termometru este un factor important atunci când alegeți unul.
  8. Pompă de aer și pietre de aer
    Numai necesar dacă veți rula o bucată de echipament care necesită aceste elemente, cum ar fi un skimmer de proteine ​​contraocur.
  9. Kituri de testare, aditivi și suplimente
    Pentru sistemele de rezervoare live rock și recif, calciu (a.K.A. LIMEWATER / KALKWASSER) trebuie adăugat. Alte vitamine sau aditivi suplimentari care sunt benefice pentru sănătatea anumitor locuitori marini pe care îi puteți păstra, o astfel de iod pentru crustacee, sunt importante și.
  10. Instrumente și consumabile de întreținere
    Această categorie include având obiecte la îndemână, cum ar fi un diverse găleți de plastic de dimensiuni sau containere, unelte de curățare a rezervoarelor, cum ar fi un tub / furtun de sifon, un scump sau magnet de alge, precum și plase de diferite dimensiuni, piese de schimb pentru echipamente de rezervă și așa mai departe. O modalitate bună de a urmări ce sarcini de întreținere ați preformat și când este să păstrați o carte de jurnal sau o înregistrare a tot ceea ce faceți.
01 din 10

Acvariu / rezervor și standuri

Acvariu / rezervor

Odată ce ați decis unde veți plasa noul acvariu, Va trebui să alegeți un rezervor care să se potrivească spațiului disponibil. Din fericire, probabil va exista un număr de dimensiuni diferite și stiluri de rezervoare care vor funcționa pentru dvs.

În timp ce faceți cumpărături pentru noul rezervor, păstrați un ochi asupra echipamentului (filtrare, iluminare etc.) este inclus. Cumpărarea unui pachet de acvariu sau "Kit" vă poate salva mult timp și bani, deoarece totul este conceput pentru a se potrivi cu rezervorul. Pentru spații mai mici, joacă plug n ` Mini / Nano Kits Aquarium sunt o modalitate rapidă de a obține aproape tot ceea ce va trebui să începeți. Pentru spații mai mari, una dintre Top 1-50 galon acvariu ar putea lucra pentru tine. Dacă aveți spațiu și dorință, una dintre Se afișează acvariile de afișare ar putea fi doar biletul.

Pentru cei care doresc să vă proiecteze propriul rezervor și să economisească bani în același timp, ați putea dori să explorați DIY acvarius traseu. Construirea acvariului propriu este remarcabil de ușor de făcut.

În timp ce faceți cumpărături pentru noul dvs. acvariu, rețineți că veți avea nevoie de ceva pentru a pune pe / în. Multe dintre pachete includ un Standurile de acvariu, Dacă nu, există un număr de standuri și dulapuri de acvariu fabricate pentru a alege de la. Din nou, dacă vă place să construiți lucruri și să economisiți bani, unul dintre DIY Cabinet & Stand proiectele ar putea funcționa bine pentru dvs.

  • 02 din 10

    Aquarium iluminat

    Tipul de iluminare pe care îl alegeți va fi bazat pe Tipul de sistem pe care l-ați planificat să îl configurați, precum și ce fel de animale veți păstra în ea. Dacă nu achiziționați un kit de acvariu sau un pachet, va trebui să selectați iluminarea rezervorului.

    Doar iluminarea rezervorului de pește este mai puțin costisitoare în timp Iluminatul rezervorului de recif și Coal Iluminat sunt un pic mai implicate și mai scumpe. În timp ce faceți cumpărături pentru iluminare, rețineți că doriți să faceți upgrade de la un pește numai la un rezervor de recif în viitor. Cumpărarea corpurilor care pot fi modernizate cu becuri mai puternice în viitor ar putea fi o cumpărare mai bună pe termen lung.

    Produsele de iluminat găsite în Corpuri de iluminare fluorescente de top Compact, Top hote de lumină fluorescentă de acvariu și Top 5 corpuri de halogenuri de top vă va oferi o idee despre ceea ce este disponibil în prezent pe piață.

    Dacă sunteți interesat de un termen lung (și chiar scurt) bani, căutați în Lumina LED Luminări. Aceste corpuri elegante, compacte și eficiente sunt acum disponibile cu Becuri de calitate ale recifetului. De asemenea, veți găsi că utilizarea unui a Centrul de putere Pentru a vă controla luminile și alte echipamente electrice vor simplifica foarte mult rularea noului acvariu.

  • 03 din 10

    Skimmers, filtre și echipamente de filtrare

    Filtre și echipamente de filtrare
    Dacă nu ați achiziționat un kit de acvariu (pachet), tipul de sistem pe care îl veți configura vă va ajuta să determinați ce fel de filtre și sistemul de filtrare pentru a alege.

  • Alegerea unui sistem de filtrare este următorul pas în punerea împreună a noului acvariu.
  • Filtre de canistra pot fi utilizate cu aproape orice tip de sistem.
  • Filtre de scurgere umedă / uscată au avantajul de a fi modificat pentru a satisface aproape orice cerere.
  • Filtre de alimentare sunt de obicei atârnate pe rezervor sunt ușor de utilizat.
  • Proteine ​​skimmer
    Skimmerii proteinei îndepărtează compușii organici dizolvați (DOC) direct de la apa sistemului de acvariu, înainte de a fi procesate de filtrul biologic. Deși nu este esențial pentru un sistem de filtrare a acvarii, mulți oameni găsesc că skimmerii fac o mulțime de încărcătură din filtrul biologic, permițând un pește mai mare și o populație nevertebrate în rezervor. Ce skimming proteice este și cum funcționează vă va ajuta să înțelegeți funcția lor.

    Înainte de a cumpăra un skimmer de proteine, va trebui să determinați unde va fi plasat în sistemul dvs. Unele link-uri pentru a vă ajuta să comparați prețurile diferitelor tipuri de skimmeri de proteine ​​sunt:

    • Top Pick Hang in / pe skimmers proteine ​​rezervoare
    • Pick-uri de sus în / pe skimmers proteine ​​de la Sump
    • 04 din 10

      Powerheads

      În funcție de dimensiunea acvariului dvs., utilizarea 1 sau mai multor capsii este o modalitate excelentă de a oferi o bună circulație a apei în întregul sistem.

    • Beneficiile capotelor
    • Top Pick Powerheads
    • Continuați la 5 din 10 de mai jos.
    • 05 din 10

      Substrat și rock live

      Substrat

      Deoarece substratul este mai mult decât "lucrurile din partea de jos a rezervorului", alegerea substratului potrivit pentru acvariul dvs. este importantă. Există o serie de culori, tipuri, densități și dimensiuni diferite de materiale utilizate pentru substraturi de acvariu. Dacă veți avea o mulțime de curent de apă în rezervorul dvs., veți dori un substrat mai greu pentru ao menține în poziție. Dacă substratul dvs. va fi o parte semnificativă a filtrului biologic, porozitatea și suprafața va fi importantă.

      Dacă alegeți să utilizați a Filtru Jaubert / Plenum, Veți dori să utilizați a Nisip viu care este potrivit pentru o Pantofi de nisip profund.

      Pentru a vă ajuta să vedeți ce este disponibil pe piață și să comparați prețurile, aici sunt unele dintre ele Top Saltwater Aquarium Sands & Substraturi.

      Live Rock

      Live Rock joacă un rol important într-un rezervor marin. Multe animale marine, în special pești, pot fi destul de teritoriale. Este important să se ofere adăpost ample sau locuri în care animalele pot ascunde, să doarmă și să evite potențialele probleme cu agresiunea altor tanki din spațiul limitat al unui acvariu.

      În timp ce o mare majoritate a acvariilor marine utilizează rocă live, înțelegerea răspunsurilor la întrebări: Ce este rockul live și scopul său? Înainte de a investi în rock live vă puteți economisi o mulțime de bani.

    • 06 din 10

      Amestec de sare de mare / apă sărată și hidrometru

      Amestec de sare de mare / apă sărată și Hidrometru

      Sărurile de mare sunt ceea ce face un acvariu un apa sărată sau un acvariu marin. De asemenea, denumit un tester de salinitate, acest articol măsoară gravitatea specifică sau conținutul de sare al apei.

      Amestec de sare de mare / apă sărată

    • Sare de mare amestecă sondaje
    • Ce să căutați și comparați când cumpărați
    • Care marcă este cea mai bună pentru a cumpăra?
    • Hidrometru
      De asemenea, denumit un tester de salinitate, acest articol măsoară gravitatea specifică sau conținutul de sare al apei. Compară prețurile pe cele mai bune hidrometre și refractometre.

    • 07 din 10

      Încălzitor și termometru

      Încălzitor și termometru
      Pentru acvariile mai mici, un încălzitor funcționează bine, dar pentru sisteme mai mari, este recomandată utilizarea mai multor unități. Cu senzor digital de la distanță, plutitor, multifuncțional și multe alte tipuri de unități pentru a alege, materialul pe care este făcut un termometru este un factor important atunci când alegeți unul.

      Încălzitor
      Pentru acvariile mai mici, un încălzitor funcționează bine, dar pentru sisteme mai mari, este recomandată utilizarea mai multor unități.

    • Alegerea și utilizarea încălzitoarelor de acvariu
    • Înainte de a cumpăra sfaturi de încălzire
    • Pick Încălzitoare submersibile
    • Termometru
      Cu senzor digital de la distanță, plutitor, multifuncțional, și multe alte tipuri de unități pentru a alege, materialul pe care este făcut un termometru este un factor important atunci când alegeți unul.

    • Înainte de a cumpăra sfaturi termometre
    • 08 din 10

      Kituri de testare, aditivi și suplimente

      Kituri de testare, aditivi și suplimente

      Pentru sistemele de rezervoare live rock și recif, calciu (a.K.A. LIMEWATER / KALKWASSER) trebuie adăugat. Alte vitamine sau aditivi suplimentari care sunt benefice pentru sănătatea anumitor locuitori marini pe care îi puteți păstra, o astfel de iod pentru crustacee, sunt importante și.

      Kituri de testare

    • Care teste trebuie efectuate și când?
    • Înainte de a cumpăra sfaturi de testare
    • Aditivi și suplimente
      Pentru sistemele de rezervoare live rock și recif, calciu (a.K.A. LIMEWATER / KALKWASSER) trebuie adăugat. Alte vitamine sau aditivi suplimentari care sunt benefice pentru sănătatea anumitor locuitori marini pe care îi puteți păstra, o astfel de iod pentru crustacee, sunt importante și.

      Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
    • 09 din 10

      Pompă de aer și pietre de aer

      Deoarece bulele de aer în acvariile de apă sărată va provoca creepul de sare, Pompele de aer și pietrele de aer sunt în mod normal necesare numai dacă veți rula o piesă de echipament care necesită aceste elemente, cum ar fi un skimmer de proteină contraocur.

    • Importanța unei aerări corecte
    • Pompe de aer de vârf
    • 10 din 10

      Instrumente și consumabile de întreținere

      Instrumente și consumabile de întreținere

      Această categorie include având obiecte la îndemână, cum ar fi un diverse găleți de plastic de dimensiuni sau containere, unelte de curățare a rezervoarelor, cum ar fi un tub / furtun sifon, o racletă de alge sau un magnet, precum și plase de diferite dimensiuni, piese de schimb de echipamente de rezervă și așa mai departe. O modalitate bună de a urmări ce sarcini de întreținere ați preformat și când este să păstrați o carte de jurnal sau o înregistrare a tot ceea ce faceți.

      Instrumente și consumabile de întreținere

      Această categorie include având obiecte la îndemână, cum ar fi un diverse găleți de plastic de dimensiuni sau containere, unelte de curățare a rezervoarelor, cum ar fi un tub / furtun de sifon, un scump sau magnet de alge, precum și plase de diferite dimensiuni, piese de schimb pentru echipamente de rezervă și așa mai departe. O modalitate bună de a urmări ce sarcini de întreținere ați preformat și când este să păstrați o carte de jurnal sau o înregistrare a tot ceea ce faceți.

  • Software & Resurse de întreținere a acvariului online
  • Urmăriți acum: Cum să configurați un rezervor de pește de apă sărată

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Lista de verificare pentru începerea unui acvariu de apă sărată acasă