Creveți profiluri și caracteristici de pește de pește

Steinitz

Sunt atât de multe tipuri de Fish de pește acolo. Mai jos, o varietate dintre acestea este listată de numele lor comun și științifice, cu profiluri care includ informații despre identificarea, caracteristicile, compatibilitatea, dieta, hrănirea, caracterul de adecvare a rezervorului de recife și mai multe despre îngrijirea acestor pești în acvariile.

01 din 09

Bandă de dormit

Sufletul de dormit Goby (Amblygobius Falaena) utilizează burrow de mică adâncime în substrat ca refugiu, păstrând substrat bine oxigenate. Este rar agresiv față de alți pești, dar este teritorial și va lupta cu alții din aceeași specie, cu excepția cazului în care acestea sunt o pereche mată.

  • 02 din 09

    Blackray creveți goby

    De asemenea, cunoscut sub numele de Bu Fin roșu bandit goby, crevetele Blackray Goby (Nematodes Stonogobiops) este un pește mare grozav pentru un acvariu comunitar pasiv. Atunci când achiziționați acest lucru, este mai bine să achiziționați o pereche mată și crevetele lor simbiotice Alpheus Randalli. Perechi de perechi de acest pește vor fi de obicei găsite să se situeze în apropierea intrării în urzeală, cu excepția timpului de hrănire, când devin alimentatori agresivi. Peștii individuali ai acestei specii se vor lupta, în special bărbați în rezervoare mai mici.

  • 03 din 09

    Portocaliu văzut goby

    Orangeul a văzut Goby (Amblyeleotris Guttata) prezintă o posibilă amenințare la adresa creveților ornamentali mici. Preferă un substrat de nisip fin și de moloz de corali liberi să treacă prin.

    Este posibil ca acest lucru să se dezvolte cu succes într-un acvariu.

  • 04 din 09

    Portocaliu Stripe creveți goby

    De asemenea, cunoscut sub numele de Randall`s Goby, corpul de creveți de benzi portocalii Goby (Amblyeleotris Randalli) este alb, cu dungi portocalii, cu o bandă portocalie peste ochi și în jurul întregului său cap. Bărbatul poate fi identificat de Finul Dorsal Dorsal, care poartă un ochi de ochi.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Pink Spotted Watchman Goby

    De asemenea, cunoscut sub numele de Singapore creveți de Singapore, creveți de leptocefalus sau creveți roz, este rar agresiv față de alți pești, dar este teritorial și va lupta cu ceilalți din aceeași specie, dacă nu sunt o pereche mată. Acest lucru va sări, de asemenea, dintr-un rezervor, astfel încât este recomandat un capac strâns.

  • 06 din 09

    Pinkbar Goby

    Corpul Pinkbar Goby (Cryptocentrus Aurora) este argint cu inele roz și o coadă colorată gălbuie, cu puncte roz roz, subliniate în albastru.

  • 07 din 09

    Steinitz creveți goby

    Steinitz Prawn Goby (Amblyeleotris Steinitzi preferă un rezervor liniștit, cu o mulțime de locuri ascunse. Grupurile mici sau perechi tind să facă mai bine într-un acvariu, dar trebuie să fie introduse simultan în rezervor.

  • 08 din 09

    Wheeler`s Watchman Goby

    Watchmanul Wheeler Goby (Amblyeleotris Wheeleri) este, de asemenea, cunoscut sub numele de creveți a roților, creveți superba de creveți sau creveți de Gheeler Goby. Are un corp alb cu benzi largi de portocale și pete albastre mici. Finul dorsal are puncte roșii și albastre.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Watchman galben goby

    Watchmanul galben Goby (Cryptocentrus Cinctus) este cel mai frecvent achiziționat creveți Goby pentru acvarii. Această specie se adaptează bine la viața acvariului și chiar a dat naștere la Aquariums Reef. Doar perechi de creveți galbeni de sex masculin-feminin, ar trebui să fie pus în același rezervor (mai ales mic), deoarece aceste gobi vor ataca alte gobii de creveți.

  • ">
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Creveți profiluri și caracteristici de pește de pește