Ciclism un nou acvariu cu apă sărată cu pește

Folosind punga de plastic pentru a pune pește tropical în rezervor

Imaginați-vă: ați ales și ați achiziționat noul dvs. acvariu, înființat și testat echipamentul, a pornit sistemul și dacă sunteți nu Ciclarea rezervorului cu Live Rock, Acum sunteți gata să adăugați niște pești pentru a face lucrurile. Te gândești la tine, ce am de gând să-l pun în ea? Vă amintiți că ați plăcut cu adevărat acel pește pe care l-ați văzut în magazin a doua zi, știți, cel care avea toate culorile luminoase. Îți amintești că a fost atât de frumos și foarte scump și, în acest moment, vă întrebați, Chiar vreau să cheltui 70 de dolari.00 pe un pește nou?

În afară de a fi noi la hobby și de a afla mult pentru a învăța, pentru a ieși pe un membru și petreceți astfel de bani pentru un pește pentru a pune într-un acvariu nou început este absurd și nu lăsați magazinul local de pește Agent de vânzări vă vorbește în ea. Dacă ați făcut temele înainte de a începe noul acvariu, știi că Perioada de ciclism (timpul necesar pentru a reduce nivelurile ridicate de amoniac și nitrit care sunt toxice pentru pescuit, precum și toate celelalte animale) durează câteva săptămâni pentru stabilirea Filtru biologic În acvariu. Având în vedere amenințările care avansează pentru orice pește pentru primele 30 de zile sau astfel, inclusiv lipsa de experiență, de ce ar dori cineva să pună astfel de bani într-un pește pentru a cicliza un rezervor cu?

Pentru a vă ajuta să faceți Rezervor bun Starter Pește alegeri, iată câteva sfaturi:

  • În primul rând, nu face cumpărați și introduceți invertebrate sensibile sau corali în rezervor în orice moment în timpul procesului de ciclism.
  • Când vine vorba de selectarea peștilor de pornire, precum și a nevertebratelor pentru viitor, planificați înainte și pregătiți o "listă de specii dorite", apoi să înveți cât mai mult posibil despre caracteristicile fiecărui animal, cerințele dietetice, obiceiurile de hrănire și îngrijirea captivă, Înainte de a cumpăra nimic!
  • Folosind măsurarea a aproximativ două centimetri de pește pe 10 galoane de regulă de apă a rezervorului degetului mare vă poate oferi o idee generală Câți pești Pentru a adăuga, pe baza dimensiunii acvariului.
  • Cumpărați pește ieftin, durabil, hardy, care se știe că face bine în timpul procesului de ciclism rezervor. Unele dintre cel mai bun pește pentru a începe un acvariu cu dingsels sau pește de crom, membri ai familiei Pomacentriridae. Acum știm că unii dintre voi veți spune că aceste pești sunt atât de clar și pot fi foarte agresive. Da, pot fi, dar odată ce rezervorul a ciclat și a permis să alerge o lună sau cam asa ceva, puteți să le comercializați la magazinul local de pește sau să le dați altcuiva care poate începe un nou acvariu. Apoi puteți să urcați la unul sau doi dintre cei mai eleganți pești începători.
  • Știți ce să căutați atunci când cumpărați pește. Calitatea animalelor joacă un rol vital în succesul dvs. cu îngrijirea lor.

Știați că există Modalități de accelerare a procesului de ciclism de azot pentru a ajuta la completarea ciclului? Produsele comerciale de bacterii sunt disponibile care adaugă bacteriile benefice la acvariul dvs. pentru a ajuta la accelerarea procesului de ciclism.

În timpul perioadei de ciclism, testați frecvent chimia apei pentru a măsura amoniac, nitrit și niveluri de azotate. Cea mai periculoasă toxină care va apărea în mod natural este amoniacul, care este excretată de pește prin branhii lor și este, de asemenea, creată din deșeuri de pește și alimente neobișnuite. Când nivelurile de amoniac încep să obțină un pic mai mare, puteți efectua fie o schimbare parțială de apă, fie să tratați rezervorul cu un neutralizator de amoniac pentru a aduce nivelurile înapoi în zona sigură. Pentru ca ciclul să fie completat, trebuie să existe întotdeauna o cantitate mică de amoniac în apa rezervorului, așa că nu păstrați continuu nivelul de amoniac la zero. Numărul mic de pește adăugat inițial sunt acolo pentru a crea amoniacul că bacteriile benefice din biofilter trebuie să crească. Dar nu doriți să riscați sănătatea lor, lăsând nivelele de amoniac sau nitrit să fie prea mari. Nu adăugați mai multe pești în acvariu până când nivelele de amoniac și nitrit stau la zero, iar nivelul de nitrați începe să crească.

Indiferent de metoda pe care o utilizați pentru a circula un nou acvariu, procesul este același. Amoniacul se construiește până când există suficiente bacterii în filtrul biologic, pietriș și pe alte suprafețe care cresc pentru a sparge amoniacul în jos în nitrit. La fel ca amoniacul, nitrit este toxic și dăunător animalelor marine chiar și la niveluri mai scăzute. Nitritul va continua să se ridice la un nivel ridicat până când o altă specie de bacterii cresc în număr suficient pentru a descompune nitrit în nitrați.

Aceste bacterii benefice sunt entități vii care necesită oxigen și alimente (o sursă de azot) pentru a supraviețui și vor crește pe suprafețele totul în rezervor. Principala activitate biologică are loc în suportul filtrului din cauza curgerii apei prin faptul că aduceți bacteriile apa oxigenată care conține substanțele nutritive de care au nevoie. Atunci când citirile de nitrați încep să crească, ceea ce indică faptul că bacteriile benefice de nitrificare se stabilesc, ceea ce ați trecut cu minuțiozitate prin procesul de ciclism pentru a realiza.

În acest moment, este sigur să adăugați mai multe pești la acvariu. Continuați să monitorizați amoniacul, nitritul și nitratul, deoarece acestea vor crește când adăugați pește nou. Când amoniacul și nitritul sunt din nou după adăugarea câtorva pește noi, atunci puteți adăuga mai multe pești sau nevertebrate până când ocuparea acvariului ajunge la numărul maxim de siguranță al peștelui pe care îl doriți. Păstrați nivelul de azotat în jos efectuarea unor schimbări parțiale de apă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ciclism un nou acvariu cu apă sărată cu pește