10 Greșeli comune de câini fac proprietarii de câini

Puppy joacă cu minge de tenis

Oamenii îi iubesc câinii, dar fiind un părinte de companie nu este toate cuddles și jocuri de preluare. Vine cu o mulțime de responsabilitate. Pentru a evita căderea în orice obiceiuri proaste, proprietarii de câini noi și experimentați ar trebui să se împletească pe etichetă. Ești vinovat de a face oricare dintre aceste greșeli comune?

Alegerea câinelui greșit (sau obținerea unui câine înainte de a vă pregăti)

Obținerea unui câine pe impuls este destul de ușor de făcut. Poate fi atât de greu să reziste acelor ochi de câine, mai ales când este un câine care are nevoie de o casă. Cu toate acestea, există multe decizii practice de a face înainte de a decide că un câine este cel pentru dvs. Pentru a numi doar câteva:

  • Poate și veți lua timpul necesar pentru formarea câinilor, exerciții, alte activități, legare, etc.?
  • Sunteți dispus să vă deplasați cu vărsare, mese, boli, probleme de comportament și multe altele?
  • Poti tu permite cainele?
  • Este dimensiunea câinelui adecvat pentru spațiul dvs. de locuit?
  • Ești chiar și tu gata să dețină un câine? Sau, pentru a deține un alt câine (dacă aveți deja un câine)?
  • Animalele dvs. curente vor tolera adăugarea?

Întrebați-vă aceste întrebări și mai mult înainte de tine riscul obținerea unui câine care va fi nefericit (sau care vă va face nefericit).

Un ghid al începătorului pentru obținerea unui câine

Respingerea formării și socializării

Fiecare nevoie de câine Formarea și socializarea de bază. Unii au nevoie de mai mult decât alții, dar toți au nevoie niste. Dacă decideți să nu vă antrenați câinele, îl puneți într-un dezavantaj. Cum va cunoaște regulile? Ce fel de structură și îndrumare furnizați? Nu vă gândiți la formarea ca o corvoadă. Cand e gata pozitiv, Formarea este distractivă și îmbogățirea pentru câini.

Socializarea permite unui câine să se obișnuiască cu lucrurile din mediul înconjurător, cum ar fi copiii, alți adulți, alte animale, obiecte, medii și diferite situații. Fără socializare adecvată, câinii pot dezvolta temeri și fobii. Chiar mai rău, lipsa de socializare poate duce la o serie de probleme de comportament. Socializarea nu este doar pentru Puppies. Poti socializați câinele adulți, de asemenea!

Doriți să vă aduceți câinele în oraș? Un câine bine instruit și bine socializat va fi binevenit în locuri publice care permit animalelor de companie, cum ar fi parcurile, terasele restaurantului și chiar unele companii. De asemenea, prietenii și familia dvs. sunt mult mai probabil să vă invite să vă aduceți câinele la evenimente dacă este bine comportat și bine ajustat.

Nu oferă suficiente exerciții și activitate

Exercițiu este A nevoie de bază Pentru fiecare câine. Lipsa de exercițiu poate duce la probleme de sanatate și probleme de comportament. Unii câini au nevoie de mai mult exercițiu decât alții, dar majoritatea au nevoie de mai mult decât plimbări simple.

Evaluați nevoile de activitate ale câinelui. Câinele dvs. este neliniștit și plictisit? Câinele dvs. pare hiperactiv și încântat tot timpul? Câinele dvs. este supraponderal? Acestea sunt toate semne că are nevoie de mai mult exercițiu.

Câinii au nevoie de stimulare mentală. Încercați exercițiul care implică Jocuri Pentru a oferi câine-o activitate bine rotunjită. Mulți câini vor beneficia de implicarea în Dog sport, despre care există multe de ales. Câinii activi din punct de vedere fizic s-ar putea bucura agilitate. Hounds și alți snifferni curioși de obicei iubesc munca nasului sau urmărire.

Evitând medicul veterinar

Ești unul dintre acei oameni care așteaptă până când câinele tău este bolnav să meargă la veterinar? Ei bine, nu ești singur. O mulțime de proprietari de câini săriți sau dezactivați vizitele de rutină VET dacă nu se întâmplă ceva cu câinii lor. S-ar putea să vă gândiți: "Câinele meu este sănătos și mă simt minunat, de ce să-l subliniez cu o vizită veterinică?"Proprietarii de câini doresc adesea să evite costul și inconvenientele unei vizite în veterie.

Verificarea realității: Aceasta nu este cea mai bună modalitate de a vă trata câinele. Veterinarul dvs. este o parte esențială a Păstrați câinele sănătos. Majoritatea câinilor vor ascunde boala până când devine insuportabilă. Examenele de wellness de rutină pot permite veterinarilor să detecteze problemele mici de sănătate înainte de a deveni mari probleme. Aceste vizite VET contribuie, de asemenea, la promovarea relației pe care o aveți și câinele dvs. cu veterinarul dvs., făcând mai ușor să diagnosticați și să tratați boala atunci când vine vorba de. În plus față de vizitele de wellness, ar trebui să ascultați recomandarea veterinului dvs. despre lucruri cum ar fi prevenirea inimii.

Când se arată câinele semne că ceva nu este corect, Nu așteptați să se înrăutățească. Contactați-vă medicul veterinar înainte de a deveni ceva grav.

Sari peste prevenirea viermei inimii

Societatea Americană de Heartworm recomandă cu fermitate pe tot parcursul anului Prevenirea inimii Pentru toți câinii din toate cele 50 de state. Veterinarul dvs. va face aceeași recomandare, dar nu este să profite de un profit. Este datorită bolii de vierme este o boală gravă și potențial fatală. Cauzate de o infestare a parazitului Dirofilaria immitis, Heartworms sunt transmise de țânțari și pot afecta orice câine oriunde în Statele Unite.

Puteți spune: "Dacă boala de vieți poate fi tratată, de ce deranjează cu prevenirea costisitoare?"Dacă credeți că prevenirea viermei este scumpă, atunci nu ați avut niciodată nevoie să plătiți Tratamentul inimii. Protocolul de tratare a inimii poate costa până la 1.000- 1.500 $, iar câinele dvs. poate fi ușor reinfectat în viitor. Prevenirea lunară a inimii va costa aproximativ 35- $ 250 pe an, în funcție de dimensiunea câinelui și de marca de prevenire.

În plus față de cost, tratamentul de inimă este riscant pentru câini, în special câinii mai în vârstă sau pentru cele cu alte probleme de sănătate. Discutați cu medicul veterinar și veți realiza că prevenirea inimii este cea mai bună alegere.

Neglijarea sănătății dentare

Mulți oameni par să creadă "respirația Doggie" este un lucru normal. În adevăr, halitoza este un semn de boală dentară. Poate fi la fel de simplu ca niște acumulări tartare în gura câinelui tău. Cu toate acestea, stânga necontrolată, acest lucru poate deveni boală parodontală, ducând la pierderea dinților și chiar și bolile sistemice, cum ar fi insuficiența renală și bolile de inimă.

Cum puteți preveni acest lucru? Acasă Îngrijirea dentară este cheia. Într-o lume perfectă, toată lumea i-ar peria dinții câinilor lor zilnic. În viața reală, mulți dintre noi au probleme cu păstrarea cu ea. Dacă este posibil, opțiunea noastră cea mai bună este de a se angaja la o rutină de periere a dinților. De asemenea, puteți utiliza un bun produs de îngrijire a casei dentare (adresați-vă medicului veterinar pentru recomandări), dar nu va lua locul de periaj. Oricum, ar trebui să planificați pentru curățarea dentară veterinară obișnuită.

Dacă decideți că îngrijirea la domiciliu nu este pentru dvs., atunci știți că o curățare dentară profesională veterinară este inevitabilă. Chiar și cu o îngrijire excelentă la domiciliu, majoritatea câinilor vor avea nevoie ocazional de o curățare dentară veterinară (poate la fiecare câțiva ani sau mai puțin). Fără periaj din dinți, dar cu un alt tip de îngrijire la domiciliu, nevoia de curățare veterinară va fi puțin mai frecventă. Fără nici un fel de îngrijire la domiciliu, câinele dvs. va avea nevoie de o curățare dentară veterinară aproximativ de una până la două ori pe an.

Hrănind necorespunzător

Când vine vorba de hrănirea câinelui, știi elementele de bază? Toate alimentele de câine nu sunt create egale. Înainte de a cumpăra alimente pentru câini, verificați etichetele și citiți recenzii. Discutați cu medicul veterinar și cu alți experți câini. Amintiți-vă următoarele:

  • Ingrediente materie. Pe o durată de viață, hrănirea necorespunzătoare poate duce la probleme de sănătate, inclusiv la Probleme cutanate și malnutriție. Mulți experți consideră că o dietă săracă poate duce chiar la cancer.
  • Nu suprasolicitați. Alimentele nu sunt dragoste. Obezitatea caninei este în creștere și este parțial datorită suprapunerii. Dacă câinele dvs. este supraponderal și vă hrăniți suma recomandată pe sac, atunci probabil că trebuie să o reduceți. Discutați cu medicul veterinar despre cel mai bun plan de dietă pentru câinele dvs.
  • Să fie selectivi cu tratamente și mestecați. niste câine mestecând poate fi periculos și unii alimente umane sunteți toxic la câini. Alegeți potrivite Tratamente că câinele tău iubește, dar îi hrănește cu moderatie. Tratamentele ar trebui să facă mai mult de 10% din consumul zilnic al câinelui dvs.

În lipsa bugetului pentru cheltuielile de câini

Proprietatea câinilor costă bani. Uneori este o mulțime de bani. Asigurați-vă că bugetul dvs. include toate costurile de rutină asociate proprietății câinilor, cum ar fi alimentele, consumabile de câine, și îngrijirea veterinară. Nu uitați extras, cum ar fi necesitatea de a lua o clasă de formare sau costul de a angaja a Pet Sitter când călătoriți. Dacă banii sunt strânși, puteți găsi modalități de a economisi bani pe cheltuielile de câini, dar aveți nevoie de un buget.

Apoi, permiteți neașteptați. Ești gata în cazul unui de urgență sau leziuni neașteptate / boală? Vectorii de urgență costă mult mai mult decât veterinarul dvs. obișnuit, dar asta pot fi deschise la 3 a.M. Chiar și veterinarii obișnuiți trebuie să perceapă multe pentru timpul lor în lucrul cu urgențe medicale și tratamente medicale grave. Pentru a rămâne în afaceri, birourile veterinare au nevoie de plată în momentul serviciilor. Prin urmare, este important să aveți fondurile sau un fel de plan în caz în cazul în care aveți nevoie de îngrijire bruscă veterinară.

Lăsarea problemelor de comportament să iasă din control

Probleme de comportament La câini pot începe mici, dar majoritatea se vor înrăutăți. Ignorarea problemelor le va lăsa să-și facăze și să crească. Mai rău, ai putea întări inconștient comportamentul rău în câinele tău. Oferind un tratament unui câine agresiv spune că un câine că face ceea ce trebuie.

Frica și fobiile sunt, de asemenea, uneori trecute cu vederea sau minimizate. Fobiile tind să se înrăutățească în timp și pot duce la alte probleme de comportament sau chiar la probleme de sănătate. Modificarea comportamentului, nu pedeapsa, poate ajuta la abordarea acestor probleme.

Nu lăsați aceste probleme să continue. Când problemele încep doar, este posibil să le puteți adresa rapid. Uneori soluția se află într-o carte sau pe un site web (doar asigurați-vă că este o sursă de încredere - întrebați-vă veterinarul și faceți cercetarea dvs.). Dacă problemele escaladați, Găsiți un profesionist Pentru a vă ajuta câinele înainte de a ieși din control.

thepuppyquinn / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_1-0-65 "Container de date =" Adevărat "/">

Riscând un câine pierdut

Câinii sunt pierduți în fiecare zi. Unii sunt chiar furați. Luați pașii necesari pentru Protejați-vă câinele? Unele lucruri sunt evidente, cum ar fi păstrarea câinelui pe o lecție și nu la lăsarea nesupravegheată. De asemenea, dacă câinele dvs. este pierdut, știți ce să fac?

Iată una dintre cele mai grave greșeli proprietarii poate face: puneți un guler pe un câine, dar neglijați să adăugați o etichetă de identitate. Câinele dvs. ar trebui să poarte un guler în orice moment cu identificarea curentă. De asemenea, ia în considerare Microcipping câinele dvs. pentru un strat suplimentar de protecție. Acest lucru vă poate ajuta să vă reuniți cu câinele dvs. dacă este pierdut. În caz contrar, câinele dvs. poate deveni un animal de companie fără adăpost într-un adăpost supraaglomerat.

Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Howell, Tiffani J și colab. Părintele de catelus și dincolo de: Rolul practicilor de socializare timpurie a vârstei asupra comportamentului câinilor adulțiMedicină veterinară (Auckland, N.Z.) vol. 6 143-153. 29 aprilie. 2015, DOI: 10.2147 / VMRR.S62081

  2. Mersul cu animalele de companie. Fundația medicală veterinară americană 

  3. Importanța examenelor de wellness. Fundația medicală veterinară americană 

  4. Boala de vierme la câini. Merck Manual veterinar

  5. Îngrijirea dentară a animalelor de companie. Fundația medicală veterinară americană 

  6. De ce sunt atât de multe dintre animalele de companie supraponderale? Cummings Centrul Medical Veterinar la Universitatea Tufts

  7. Câte tratamente sunt OK? Cummings Centrul medical veterinar
    la Universitatea de Tufts

  8. Monteny, glumă și Christel Palmyre Henri. Un plan de tratament pentru câini (Canis familiaris) Care prezintă insuficiența socială față de proprietarii lorAnimale : un jurnal de acces deschis de la MDPI vol. 10,1 161. 17 ianuarie. 2020, DOI: 10.3390 / ANI10010161

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Greșeli comune de câini fac proprietarii de câini