Dog tratați soiurile

Dog tratați soiurile, câinele de boxer așteptând tratamentul

Ne place să oferim câinilor noștri, fie că este vorba despre o recompensă în timpul antrenamentului, pentru un comportament bun general sau doar pentru nici un motiv deloc.

Alegând Soiurile de tratament adecvate poate ajuta la menținerea câinilor noștri sănătoși și fericiți. Tratează poate spori o dietă sănătoasă și nu ar trebui să facă niciodată mai mult de 10% din consumul zilnic al alimentelor zilnice. Aflați despre tipurile de câini tratați și decideți care sunt cele mai bune pentru câinele dvs.

01 din 09

Crunchy tratează

Hard, crunchy tratează, uneori numite biscuiți de câini, sunt disponibile într-o varietate de arome, forme și dimensiuni. Dimensiunea tratamentului trebuie să fie adecvată pentru dimensiunea câinelui dvs. Alegeți un brand care îndeplinește aceleași standarde ca și alimentele de câine de înaltă calitate. Coșul de câine tratează o recompensă mare de zi cu zi pentru câinele dvs.

  • 02 din 09

    Moale tratamente

    Tratericul moale, chewy sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate de arome, forme și dimensiuni. Aceste tratamente sunt deosebit de utile în timpul antrenamentului datorită gustului lor plăcut și texturii moi. Utilizați dimensiuni mici în timpul instruirii pentru satisfacerea imediată. Dacă câinele dvs. poate mânca tratarea rapidă, mesajul de a fi o recompensă este clar. Alegeți câinele tratați mărcile care îndeplinesc aceleași standarde ca și alimentele de câine de înaltă calitate.

  • 03 din 09

    Freeze-uscate și tricotate tratează

    Freeze-uscate și jerky tratează, atunci când sunt făcute în special pentru câini, oferă o bucată gustoasă similară cu alimentele umane. Aceste tratamente sunt de obicei disponibile într-o varietate de forme, cum ar fi carne, ficat, păsări de curte și fructe de mare. Mulți proprietari de câini găsesc aceste tratamente pentru a fi foarte eficiente pentru a fi utilizate atunci când se antrenează din cauza aromei lor de dorit.

    Asigurați-vă că găsiți o sursă bună pentru tratamentele lui Jerky, ca o companie americană de renume. Sau, puteți face propria dvs. carne jerky tratați pentru câinele dvs. cu un deshidractor alimentar.

  • 04 din 09

    Chews dentar și tratamente asemănătoare osului

    Chews dentar și tratate asemănătoare osului nu sunt făcute din oase de animale. Unele sunt făcute din amidonul de porumb sau alte materiale digerabile. Din cauza gradului de mestecare necesară pentru a consuma aceste tratamente, unii experți consideră că promovează sanatate dentara. Deși mai sigură decât oasele reale, aceste tratamente pot provoca blocaj gastrointestinal dacă "Gulped". În plus, dacă tratamentul este prea greu, poate provoca fracturi dinți sau leziuni orale. Alegeți întotdeauna dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. Nu alegeți un mestecat care doare dacă îl bateți pe genunchi - înseamnă că este prea greu pentru dinții câinelui tău. Asigurați-vă că câinele dvs. este supravegheat atunci când consumă orice tip de mestecat.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Oasele și copitele de la animale nu ar trebui, în general, administrate câinilor. Acestea pot provoca așchierea sau ruperea dinților, precum și perforarea sau blocarea gastrointestinală. Oasele și copitele pot fi foarte dăunătoare pentru toate tipurile de câini, dar cele mai periculoase sunt oasele gătite și orice fel de oase de păsări de curte (gătite sau brute). Acest lucru este valabil și pentru coarnele de cerbi - ele sunt pur și simplu prea greu pentru a fi în siguranță. Oferiți-vă chews dentar câine și alte alternative osoase digerabile în schimb.

  • 06 din 09

    Bici

    În general, RawDide nu este recomandată pentru câini decât dacă este tratată special pentru digestibilitate. Realizate din pielea animalelor și adesea tratate cu diverse substanțe chimice, Rawhide poate provoca uneori obstrucții gastrointestinale sau alte complicații. Încercați să hrăniți în schimb "oasele" bazate pe amidon de porumb sau mestecurile dentare. Unele tipuri de Rawdide sunt special dezvoltate de către veterinari să fie digerabili și buni pentru dinți. Adresați-vă medicului veterinar despre aceste opțiuni.

  • 07 din 09

    Uruce de porc

    Fabricat din urechile porcinelor, acestea sunt delicioase, dar grăsime tratează pentru câinele dvs. Ele pot fi, de asemenea, prelucrate cu substanțe chimice care pot fi considerate nesigure. Urechile de porc trebuie evitate, în special la câinii cu risc de obezitate. Dacă găsiți o sursă de urechi de porc care nu sunt tratați prea mult cu substanțe chimice, acestea ar trebui să fie încă păstrate la minimum datorită conținutului ridicat de grăsimi.

  • 08 din 09

    Alimentele umane tratează

    Dăruire alimente umane la câini poate fi bun sau rău în funcție de tipul de alimente. Alimentele pentru a evita includ, dar nu se limitează la brânză, câini calzi, biscuiți, cookie-uri și alte "resturi de masă" similare. Alimente proaspete, cum ar fi morcovi, mere, carne slabă, păsări de curte sau fructe de mare pot fi de fapt benefice pentru câinele dvs.

    Tratamentele făcute din alimentele umane nu ar trebui să conțină condimente sau sosuri. Nu Dă-ți strugurii de câine, stafide sau ceapa așa cum sunt acestea alimente otrăvitoare. Usturoiul poate fi și periculos și ar trebui utilizat cu ușurință și numai sub îndrumarea unui medic veterinar. Consultați-vă medicul veterinar cu privire la siguranța tuturor alimentelor umane înainte de a le oferi câinelui dvs.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Dieta specială tratează

    Tratamentele pentru câinii pe diete speciale sunt uneori fabricate de aceeași companie alimentară care face dieta specială. Dacă nu, adresați-vă medicului veterinar dacă există un înlocuitor adecvat. De asemenea, puteți face Câinele de casă tratează cu ingrediente admise sau chiar din versiunea conservată a dietei speciale a animalului dvs. de companie.

  • Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Dog tratați soiurile