Cum să vă antrenați câinele să fie în jurul păsărilor de companie

Puppy uitându-se la perching de păsări pe canapea

Indiferent dacă aveți deja un câine și vă gândiți la o pasăre de companie, sau aveți deja o pasăre și aveți în vedere un câine de companie, va lua un pic de muncă pentru a le integra în aceeași gospodărie. Deși poate fi o provocare de a instrui câini și păsări pentru a se înțelege, este posibil atât timp cât sunteți răbdători și întotdeauna luați provizioane pentru siguranța fiecărui animal.

Introduceți-vă încet animalele de companie

Câini, cum ar fi pisicile, sunt prădătorii în sălbăticie și majoritatea vor vedea în mod natural o pasăre ca pradă care ar trebui urmărită și cucerită. Chiar dacă câinele dvs. este timid cu o doză mai puțin proeminentă de pradă decât alții, instinctul de a vâna o pasăre va fi întotdeauna prezent.

Începeți într-un ritm foarte lent atunci când introduceți câinele la păsări. Adu-le în contact între ei de mai multe ori, pentru doar câteva minute, pe parcursul de câteva săptămâni. Scopul este că ei vor deveni în cele din urmă confortabil împreună și puteți începe să creșteți timpul socializării lor. Cu siguranță nu încercați să o grăbiți, deoarece graba ar putea duce la o experiență stresantă sau traumatică sau la accidente potențial grave.

Alegeți o zonă neutră

Când introduceți mai întâi câinele dvs. la pasăre, alegeți o zonă neutră pe care nici un animal nu o va lua în considerare pe teritoriul său. Pentru păsări, aceasta va fi o cameră în care cuștile lor nu sunt localizate în mod normal și, de preferință, un spațiu în care își petrec puțin timp. Obținerea animalelor din împrejurimile familiare va contribui la reducerea șanselor comportament agresiv și să le facă mai plăcute în general.

Recompensa animalele

Un lucru pe care câinii și păsările au în comun este că amândoi sunt adesea destul de ușor să distragă atenția și să mită cu alimente. Oferindu-le multă gustoasă Tratamente poate fi o modalitate excelentă de a recompensa fiecare dintre ele pentru un comportament bun în timpul fazei introductive a relației lor. Asigurați-vă că aveți o mulțime de tratamente pentru fiecare animal la îndemână înainte de a începe sesiunile cu ele.

Întotdeauna supraveghează

După mai multe sesiuni de a aduce pasărea și câinele în aceeași cameră împreună și ajutându-i să se obișnuiască unul de celălalt, puteți începe să vă permiteți câinele dvs. să fie în afara lei în zonă atâta timp cât continuă să se comporte și să nu hărțuiască pasărea. Cu toate acestea, pentru protecția păsărilor dvs., nu lăsați-o niciodată din cușcă în timp ce câinele este prezent și nu lăsați niciodată animalele în aceeași cameră împreună nesupravegheate. Accidentele se pot întâmpla întotdeauna, chiar și cu canini cei mai bine pregătiți și de încredere. Cea mai bună modalitate de a reduce riscul pentru animalele de companie este să vă păstrați pur și simplu pasărea în interiorul cuștii în timp ce câinele este în jur.

Probleme și comportament de verificare

Este important să recunoaștem că dificultatea acestui proces va fi destul de diferită în funcție de rasa și vârsta câinelui tău. Dacă câinele dvs. este un cățeluș, formarea și introducerea vor avea mai multă consistență și timp. De asemenea, dacă câinele dvs. are un instinct puternic de vânătoare, acesta va avea mai mult efort pentru ao introduce păsării dvs. Păstrați acești factori în minte pe măsură ce începeți procesul de aclimatizare, dar nu vă descurajați. Atâta timp cât puneți în efortul, majoritatea animalelor de companie vor afla în cele din urmă cum să trăiască pe amiabil în același spațiu.

Greșeli de evitat

Pentru a evita problemele și a obține cele două animale de companie pe piciorul drept, direcționați cu două greșeli comune atunci când introduceți câinele dvs. la păsările dvs. de companie:

  • Nu au nici un animal liber în cameră în timpul întâlnirii de animale de companie. Asigurați-vă că pasărea dvs. este așezată în siguranță în interiorul cuștii sale în orice moment când câinele este prezent și păstrați întotdeauna câinele este lăsat. Nerespectarea fiecărui animal poate duce la dezastru dacă cineva decide să se perceapă la celălalt. Până când ați stabilit că sunt atât confortabile, păstrați-le limitate.
  • Asigurați-vă că pasărea dvs. se află într-o bijuterie de dimensiuni adecvate și că ușa este sigură. De asemenea, plasați cușca păsărilor într-un loc în care câinele dvs. nu va putea să sară și să ajungă la ea.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați câinele să fie în jurul păsărilor de companie