Cum să faci un câine să nu mai mușcă

S-ar putea să vă gândiți că zgomotul câinelui dvs. este un semn al iubirii. Încearcă doar să joace, bine? Nu chiar. Acesta este un obicei prost pe care trebuie să-l distrugeți cât mai curând posibil. Dacă vrei să știi Cum să faci un câine să nu mai mușcă, Există câteva sfaturi pe care le puteți urma pentru a vă învăța animalul de companie că acest comportament nu este acceptabil.

MOUTHING și mușcătura este Normal & # 8221; comportament pentru câini. Ei folosesc gura lor pentru a comunica cu alți câini și a explora lumea din jurul lor. Pentru că el crede că ești membru al pachetului său, nu este neobișnuit ca pooch-ul tău să-și folosească gura pentru a juca și a comunica cu tine.

În timp ce poate apărea drăguț, acest comportament nu este sigur. O mică greșeală și câinele dvs. ar putea să vă facă rău pentru tine sau altui om. Chiar dacă nu este dureros și nu vă deranjează, Acest comportament trebuie oprit.

Bitingul este unul dintre cele mai multe motive comune De ce proprietarii de câini renunță în cele din urmă la animalele de companie. Este important să înveți cum să faci un câine să nu mai mușcă cât mai curând posibil. Cu cât acest comportament continuă mai mult, cu atât este mai greu să spargă obiceiul.

Cum să faci un câine să nu mai mușcă

Câine cămașă de mușcăturăPrimul lucru pe care trebuie să-l ia în considerare este dacă câinele dvs. este sau nu muscatura jucăuș sau agresiv. Este destul de ușor să spui diferența și este extrem de important să faci asta.

Jucăuș nu va rupe pielea. Câinele dvs. va avea o față relaxată și urechi. Coada lui va fi probabil să se rătăcească. Mușcături agresive va fi dureros, iar câinele tău va arăta tensionat. Pot exista semne de agresiune înaintea mușcăturii, cum ar fi dinții, mârâind și Limbajul corpului agresiv.

Dacă câinele dvs. este agresiv, trebuie să căutați ajutorul unui antrenor profesionist sau a unui specialist de comportament câinilor cât mai curând posibil. Dacă este jucăuș, trebuie să începeți să vă antrenați câinele pentru a opri mușcările imediat. El trebuie să-și dea seama că nu poate juca cu oamenii în aceleași moduri în care joacă cu colegii săi.

1. Utilizați forme de joc fără contact

Proprietarii de animale de companie le place să joace jocul pe care să mă referi la ca "gheare" cu câinii lor. Modul în care funcționează acest joc este așa: Plasați-vă mâna deasupra capului câinelui, vă mișcați degetele și mutați mâna în jurul nostru, astfel încât animalul dvs. de companie să-l urmărească. Toți am făcut-o.

Jocuri ca aceasta predau catelul dvs. că mușcătura este în regulă. Am văzut, de asemenea, proprietarii de animale de companie își răsuciți picioarele când noul lor câine se află pe pământ. În timp ce aceste "jocuri" sunt distractive și adorabile, ei trimit mesajul greșit.

Veți culege ceea ce semănați dacă jucați jocuri ca acest lucru cu pooch-ul dvs. El va învăța că este bine să te muște, ceea ce va însemna, de asemenea, că este bine să muște alți oameni. Evitați aceste jocuri și nu se luptă sau nu se joacă agresiv cu tovarășul de canin. În schimb, încercați jocuri cum ar fi remorcher-de-război și Fetch.

2. Înlocuiți o jucărie sau mestecați

O altă metodă de încercare este redirecționarea. Utilizați o jucărie care vă atrage câinele. Îmi place să folosesc jucării scârțâitoare, deoarece distrag atenția câinelui și redirecționează rapid atenția.

Când câinele dvs. începe să vă muște, redirecționați atenția direct la jucărie. Când ia jucăria, începe să joace un joc non-contact (cum ar fi remorcher sau preluare). Acest lucru va învăța Fido că mușcătura este inacceptabilă, dar există și alte lucruri distractive pe care le puteți face împreună care nu necesită contactul dint-to-piele.

MAI MULT: Cele mai bune 10 jucării de câine pentru plictiseală și multe altele

Câine joacă remorcher

3. Mușcă în timp ce mângâie

Dacă câinele dvs. încearcă să vă muște când îl petiți-l, asta este o problemă comună. Când începe mai întâi să te mușcă pe cât îl pet-l, redirecționați-l prin folosirea câinilor. Pet câinele dvs. cu o mână și păstrați câteva tratamente în cealaltă. Când vă permite să-l petreci pentru o perioadă scurtă, fără a fi mușcat, recompensați-l cu un tratament.

Dacă Fido începe să muște așa cum îl pet-l, arătați-i tratamentele, dar nu-i dați încă nici un fel. După ce a văzut tratațiile, începe să-l mângâie din nou. Dacă nu muște de data aceasta, recompensa-l cu un tratat de câine pentru a întări acest comportament pozitiv.

4. Comandă de formare / indicii verbale

După cum explicăm în videoclipul meu de mai sus, unii experți recomandă făcând un sunet plin de mișcare atunci când dinții câinelui vă atingeți pielea. Câinii iată când un alt câine le mușcă prea tare. Imicking acest sunet este o modalitate naturală de a arăta unui câine pe care nu-i place ceea ce face el și că comportamentul său este inacceptabil.

Dacă nu vă place ideea de a face un sunet de deplasare ridicat, puteți folosi propriul dvs. Cue verbal. Îmi place să folosesc un sunet simplu "OW". Dacă ați terminat Formarea comenzii de bază cu pooch, va fi extrem de benefică. De îndată ce dinții câinelui vă atingeți pielea, dați-i o comandă "Sit & # 8221; sau să se spună și nu și picătură-l & # 8221; sau oricare comandă pe care o utilizați pentru a obține câinele dvs. pentru a opri comportamentul nedorit.

De îndată ce cățelul tău începe să te muște, să faci sunetul ales și apoi să-ți lasă mâna să meargă. Utilizați întotdeauna același sunet ca comanda verbală pentru a opri suportul, mușcarea sau gunoiul. Asigurați-vă că rămâneți în concordanță cu el.

Utilizați practica de antrenament verbală nu mai mult de 3 ori într-o perioadă de 15 minute. Dacă trebuie să o faceți mai mult de 3 ori în 15 minute, este timpul pentru o perioadă de timp. Ignorați câinele timp de cel puțin 15 minute înainte să-i arătați mai multă atenție. Acest lucru va contribui la consolidarea formării și să-i arătați că mușcătura nu este un comportament acceptabil.

Citiți următorul: 15 fapte despre teamă de agresiune la câinii trebuie să știi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un câine să nu mai mușcă