Puppy jucării pentru joc activ

Puppy joacă cu jucării

Puii nu au nici un buton, iar o jucărie preferată de catelus poate fi modalitatea perfectă de a-și canaliza energia. Sunt disponibile o varietate de jucării de catelus și diferite cățeluși pot prefera jucăriile specifice pe baza nivelului de activitate, Cum se joacă puii, și un câine rasă.

Populare Jucării Puppy

Păpușile de rasă pot prefera urmarire sau Fetch Jocuri. Puppies terries ca săpat și remorcher, dar fiecare catelus este diferit, deci experimentați pentru a găsi ce plutește barca de pui.

  • Jucării scârțoase: Cei mai tineri puii se bucură de jucării moi, umplute sau fuzzy. Animalul dvs. de companie nu va avea grijă de culoare și va fi mai interesat de textura și de orice sunete pe care le face. Mirosurile și clopotele sunt hituri mari cu tineri.
  • Mingi: Minciunile mici, uriașe, moi sau grele pot obține puii să-ți urmărească, să salve și să iau și sunt minunate pentru jocul interactiv. Pentru rasele iubitoare de apă, unele dintre aceste jucării plutesc și pot lucra excelent în piscine de wading sau alte zone de joacă pentru catelus sigur. Pentru jocul solo, bilele de 10 până la 20 de centimetri sunt o dimensiune bună, iar câinele dvs. nu va fi la fel de probabil să apuce, să mestece sau să le mănânce.
  • Chew toys: Puii se bucură oportunități de mestecat În timpul anului dentiţie- când dinții bebelușului erupe și mai târziu ca dinții adulți vin. Chews Rawhide, oase de cauciuc și mai mult Păstrați dinții de catelus pe ținte mai sigure, în loc să vă înghițiți noii adidași.
  • Jucării puzzle: Cutii, bile și panouri de activitate vă pot oferi exercițiului de creier de catelus. Acestea sunt adesea făcute să conțină alimente sau tratamente.
  • Tug toys: Puii se bucură de încercarea de a fi cel mai bun cu aceste jucării. Pentru a nu încuraja jocul dur, fii atent că ești în control și tu ești cine începe și termină jocul. Tragerea prea tare poate răniți dinți noi, deci aveți grijă.

Jucării catelii de casă

Jucării nu trebuie să fie scumpe pentru a avea succes.

  • Pungile de hârtie goale se distrează foarte mult pentru ca catelul dvs. să exploreze în interior sau să atace și să zdrobească din exterior.
  • O minge de tenis sau o bucată de hârtie rătăcită face jucării ușoare de urmărire.
  • O șosetă veche legată într-un nod poate fi folosită ca o jucărie de remorcare sau o jucărie de urmărire.

Luați un indiciu de la jucăriile de pisici și faceți o jucărie de pescuit. Acestea sunt deosebit de populare cu terrii, dar mulți pui se bucură de urmărire și de găuri. Versiunile comerciale pentru câini sunt numite poli de flirt. Poți să faci unul dintr-un bici de lunge găsit la magazinele de cai, legând o jucărie umplută sau o cârpă umplută până la capăt și tragându-l de-a lungul terenului. Puteți face același lucru pur și simplu folosind un șir lung cu o cârpă legată la sfârșit. Jucați păstrați-vă cu jucăria, "flirtează", doar la îndemâna, astfel încât cățelul tău va urmări-o. Nu lăsați câinele să-l prindă și să joace remorcher sau cățelul va distruge. Ideea este să vă purtați câinele cu exerciții de chase în timp ce nu trebuie să faceți în jur.

Siguranța jucăriei

Asigurați-vă că supravegheați jocul de jucărie. Mulți pui cred că cel mai bun joc al tuturor este de a descărca mirosurile sau clopotele și, dacă este înghițit, acestea pot provoca blocaje periculoase. Urechile, ochii, nasul și cozile de jucării umplute sunt frecvent vizate, mestecate și înghițite. Supravegheați-vă catelul cu toate jucăriile până când știți ce poate câinele dvs. și nu puteți face cu ei. Chiar și așa-numitele jucării de câini indestructibili nu pot fi în siguranță pentru unele rase determinate.

Playtime și legare

În timp ce ar putea fi distractiv să urmăriți jocul de catelus cu jucării, ar trebui să petreceți ceva timp în fiecare zi jucând în mod activ cu catelul dvs. Atenția pozitivă pe care o dați catelului dvs. în timpul jocului va construi o legătură puternică cu animalul dvs. de companie. Catelul vostru va crede că sunteți distractiv și lucrați tot mai greu să vă mulțumiți. Este bine să faceți jocul și să faceți parte din programul Puppy. Un timp mic de joc înainte și după fiecare masă se potrivește bine într-o rutină zilnică.

Playtime poate fi, de asemenea, o șansă de a introduce cuvinte cheie, cum ar fi bine, rău și nu. Să fie consecvente în stabilirea regulilor pentru redare, astfel încât să nu consolidezi agresiunea. În cazul în care catelul dvs. vă sfințește, dați un Yelp și o scurtă perioadă de timp înainte de a relua jocul. Aplicați un "trei greve și vă aflați" Joacă după trei greșeli.

Setați modelul acum și câinele dvs. vă va ajuta să vă mențineți unul pe celălalt și să vă distrați de mulți ani să vină.

Ce să așteptați de la cursurile de formare
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy jucării pentru joc activ