Ar trebui să obțineți un al doilea câine?

Doi câini care joacă și alerga

Te gândești să primești un al doilea câine? Ca iubitor de câine, s-ar putea să te gândești cu cat mai multi cu atat mai bine! În timp ce acest lucru este adevărat în unele moduri, trebuie să știți că adăugarea unui alt câine în gospodăria dvs. este o mare decizie. Gândiți-vă cu atenție înainte de a vă decide asupra câinelui doi. Există mai mulți factori pe care ar trebui să o luați în considerare înainte de a obține un al doilea câine.

Câinele dvs. este pregătit pentru un housemate?

Gândiți-vă cum câinele dvs. va reacționa la un alt câine în casă. Luați în considerare temperamentul câinelui dvs. în jurul altor câini. Se înțelege bine cu majoritatea câinilor? Ai avut vreodată un alt câine în casa ta pentru a-ți vedea reacția? Dacă câinele dvs. are vreun istoric de luptă cu alți câini sau orice fel de Dog-câine agresiune, Apoi adăugarea unui al doilea câine nu este o idee bună încă. Dacă vă decideți că doriți cu adevărat un al doilea câine la un moment dat, atunci asigurați-vă că obțineți ajutor de la a antrenor de câini sau comportamentist. Un profesionist vă poate ajuta să vă desensibilizați câinele la alți câini și, eventual, să deveniți mai mult acceptarea altor câini.

Există un alt factor care să păstreze: câinele dvs. este bine pregătit? Dacă nu, aveți de gând să aveți mâinile pline cu un al doilea câine. Asta înseamnă instruirea fiecărui câine separat, apoi instruiți cele două împreună. Este o mulțime de muncă! Având un câine prost instruit este destul de rău, dar având două poate provoca haos. Chiar trebuie să lucrează la instruire cu câinele dvs. actual înainte de a obține un alt câine. Apoi, câinele tău bine pregătit poate ajuta de fapt în instruirea noului tău câine!

Câinele dvs. are vreun important Probleme de comportament? Un al doilea câine nu este neapărat o soluție pentru probleme de comportament cum ar fi Barking excesiv sau anxietate de separare. Deoarece problemele de comportament apar uneori datorită plictiselii și singurătății, puteți crede că obținerea câinelui dvs. un tovarăș va rezolva totul. Da, poate ajuta dacă câinele dvs. obligați-l cu noul câine. Cu toate acestea, adăugarea unui al doilea câine ar putea face de fapt problema mai rău. Noul dvs. câine poate chiar să ia niște obiceiuri proaste de la primul tău câine. Asta e dublă necaz! Este mai bine să lucrați cu un profesionist pentru a aborda problemele câinelui înainte de a adăuga un alt câine în amestec.

Câinele dvs. are probleme de sănătate? Dacă da, sunt sub control? Adăugarea unui al doilea câine la casa dvs. poate provoca stres care poate exacerba o afecțiune medicală. Vorbiți cu veterinarul dvs. și asigurați-vă că starea de sănătate a câinelui este la fel de bine gestionată cât mai bine. Să fie pregătit pentru o posibilă recidivă sau schimbare în starea de sănătate după introducerea noului câine.

Sunteți gata să luați un alt câine?

Ce ziceti tu? Sunteți cu adevărat pregătiți să vă ocupați de un angajament suplimentar de un al doilea câine? S-ar putea să credeți că având doi câini este practic același ca având doar unul, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul.

În primul rând, gândiți-vă la Instruire că noul dvs. câine va avea nevoie. Toți câinii au nevoie de o pregătire de bază când au intrat prima dată într-o casă nouă. Unii câini vor avea nevoie de mai multă pregătire decât altele. Odată ce ați finalizat o pregătire pentru noul dvs. câine, va trebui să vă spălați pe antrenamentul pentru câine numărul unu. În cele din urmă, va fi timpul să vă instruiți împreună cei doi câini. Ei vor trebui să învețe cum să se înțeleagă, să aibă interacțiuni sănătoase, să meargă împreună, să joace frumos, și așa mai departe. Acest proces va dura ceva timp. La început, este posibil să trebuiască să vă ocupați de plimbări separate, spații de locuit separate și zone separate de hrănire.

Te-ai gândit la costul suplimentar al unui al doilea câine? Aveți un câine, așa că deja știți asta Câinii pot fi scumpe. Acum există un al doilea câine pentru a plăti. Asta este de două ori alimente, consumabile suplimentare de câine și dublu VET facturi. În plus, există toate celelalte costuri mici care pot veni cu proprietatea câinilor, cum ar fi formatorii, îngrijirea copiilor Doggy și multe altele. Puteți bugeta pentru toate acestea?

Ce se întâmplă dacă cei doi câini nu se înțeleg? Sau, dacă își iau obiceiurile proaste ale altora? Asigurați-vă că sunteți dispus să faceți munca de instruire și comportament care este necesară. Determinați că vă puteți permite să obțineți ajutor de la un antrenor sau comportament, dacă este necesar. Ultimul lucru pe care l-ați dori să faceți este să renunțați la câinele numărul doi - care ar fi cu adevărat tragic.

Dacă ați considerat toți factorii de mai sus și ați decis că sunteți gata să adăugați un al doilea câine, felicitări! Acum este timpul să Alegeți cel de-al doilea drept al doilea drept.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să obțineți un al doilea câine?