Instruirea calului tău puternic pentru a avea control

Tânărul în picioare între doi călăreți și caii lor într-o pregătire stabilă

Un cal care trage, fuge, sau merge mai repede decât v-ar plăcea să mergi, nu este distractiv să mergi și o Runaway Horse poate fi periculos. Controlul unui cal puternic poate să nu fie la fel de simplu ca și călătoria într-un bit mai sever - toți caii sunt suficient de puternici pentru a trage o persoană din șa.

Mai mulți factori pot contribui la tragerea unui cal la călcâie, inclusiv o săracă de șa, lipsa timpului exterior, problemele dentare, frica sau lipsa de încredere, lipsa de formare, mâinile grele ale unui călăreț și comenzi confuze sau conflictuale care duc la Frusturarea unui cal. Imaginați de ce calul tău se îndepărtează de tine vă va ajuta să determinați cea mai bună modalitate de a remedia problema.

Odată ce ați descoperit de ce calul dvs. este greu de controlat, sunteți pe drum spre o soluție. Nu veți putea forța un cal să facă ceea ce doriți dacă se simte durere. Uita-te șaua potrivit, Lucrările dentare, problemele de sănătate sau problemele copiilor. Nu este corect sau rezonabil să se aștepte ca un cal să fie ascultător dacă este dureros din oricare dintre aceste lucruri.

Luați în considerare problemele digestive

Păstrați calul ca fiind cât mai "în mod natural" posibil. Dacă nu se poate dovedi (permis afară) tot timpul pe pășune pentru a păși, asigurați-vă că mănâncă într-o poziție de cap și că are un timp suficient pentru a fi în aer liber și rulați, alergați și buck Când se simte energic. Dacă dieta sa este ridicată în concentrate, tăiați înapoi în timp ce furnizați încă o fân sau pășune de bună calitate iarbă.

Verificați poziția Rider

Uneori ne dezvoltăm obiceiuri proaste Când călătoresc și învață din greșeală caii noștri mai puțin decât comportamentul dorit. Acestea pot varia de la poziția scăzută a scaunului și a mâinilor grele la indicii cu zgomot și alte obiceiuri care pot confunda și frustra un cal. Luați în considerare luarea câtorva lecții pentru a vă spăla abilitățile de echitație.

Un alt lucru de luat în considerare în timp ce mergeți dacă vă dați calului șansa de a anticipa ceea ce va veni în continuare. Mergeți liniștit prin trasee forestiere și apoi loviți calul într-un galop când ajungeți la un câmp deschis? Calul tău poate deveni excitabil, anticipând ce înseamnă înainte.

Clătiți calul

Nu va fi o greșeală să vă luați calul înapoi la elementele de bază. Chiar dacă scopul dvs. este de a merge la plimbare, un cal puternic, greu de controlat va beneficia de școală. Scopul este de a dezvolta o ascultare mai mare. Cercuri de plimbare, serpentine, bucle și alte modele la diferite metri. Păstrați-vă mintea este ocupată și concentrată asupra a ceea ce cereți să o facă.

Poate doriți să începeți de la început, să plănim pentru ascultare și să predați ajutoarele vocale. Este, de asemenea, esențial să se anticipeze unde poate apărea o problemă și să ia măsuri pentru ao evita înainte de a se întâmpla. Dacă nu sunteți sigur cum să mergeți despre acest lucru, un instructor sau un antrenor de călărie vă poate ajuta.

Probleme și dovadă a comportamentului

Nu încercați să câștigați o luptă de putere cu calul dvs. - veți pierde întotdeauna. Dacă simți că calul tău trăgând frâiele, păstrează un loc și un picior puternic și observați ce se întâmplă pentru indicii cu privire la motivul pentru care calul tău acționează în acest fel. Rămâi calm, vorbește cu calul tău într-o voce scăzută și l-ai adus încet la o plimbare dacă este posibil. Uneori, întoarcerea în cercuri va ajuta la re-focalizarea calului sau trecerea la plimbare / trot mai multe ori pentru al duce mai receptivi pentru a vă asculta la o viteză controlată.

Greșeli comune

Dacă nu păstrați o aderență potrivită pe frunze, ei devin prea lungi și calul va fi capabil să se retragă mai ușor. Amintiți-vă că capul calului tău se mișcă ușor cu fiecare pas, așa că ar trebui să vă păstrați brațele la părțile dvs. și să le lăsați să se miște cu mișcarea naturală a mersului calului în loc să renunțe la frâiele să alunece prin degete.

Trebuie să găsiți echilibrul între a vă oferi suficient calului și prindere prea strâns, așa că devine confuz.

Un cal care ia în mod cronic control și trage prea mult înainte poate avea nevoie de un călăreț mai puternic, mai avansat, fie poate avea nevoie de recalificare profesională gravă. Dacă aveți probleme recurente cu calul dvs., discutați cu un instructor pentru mai multe îndrumări unu-la-unu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Instruirea calului tău puternic pentru a avea control