Ce să faci dacă ți-ai pierdut câinele

Posterul de câine pierdut pe un copac

Indiferent cât de atent sunteți, uneori Fido reușește să se desprindă de leșia sau să scape din curtea din spate în căutarea unei veverițe - sau doar pentru că simțea ca explorarea cartierului. Vestea bună este că există o mulțime de modalități de a împiedica pierderea câinelui dvs. - dar dacă dvs Câinele lipsește, Iată ce să faci pentru a-l aduce acasă.

Mătură cartierul

În multe cazuri, un câine bine pregătit este cel mai sigur câine atunci când vine vorba de a nu pierde. Dacă câinele dvs. știe și răspunde bine la comenzile de bază, cum ar fi "Stai", "Stați" și "Vino" - toți câinii ar trebui - veți dori să vă îndreptați afară și să începeți să-i sunați numele și să folosiți o comandă ca "Vino "(Sau alte fraze speciale pe care le cunoașteți câinele dvs. vor răspunde de obicei, cum ar fi" plimbarea în mașină ") pentru a vedea dacă este suficient să-l aducă pe Rover afară de oriunde se ascunde în prezent în vecinătate.

De asemenea, este posibil să doriți să aduceți un tratament deosebit sau mâncarea preferată pentru a-și folosi simțul mirosului de a-l atrage acasă. Uneori, lăsând lenjeria câinelui sau niște îmbrăcăminte cu mirosul tău de locația în care animalul tău a dispărut îl va ajuta să-și găsească drumul înapoi.

Câinele dvs. poate fi foarte speriat, dar în funcție de personalitatea animalului dvs. de companie și cum pot reacționa atunci când o persoană necunoscută se apropie sau încearcă să le ridice (presupunând că nu ați pierdut Sfântul dvs. Bernard, că este), poate doriți, de asemenea, să vă avertizeze vecinii sau oamenii în zona în care a dispărut câinele dvs. și să-i instruiască cum să vă apropie de câinele dvs. când ați văzut. Asigurați-vă că vă împărțiți numele și fotografiile astfel încât toată lumea din vecinătatea generală a casei dvs. (sau oriunde ați dispărut câinele dvs.) știe exact cine caută. Dacă aveți alți câini, asigurați-vă că le recrutați, și nasul lor puternic poate fi tot ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă duceți în direcția în care se ascund în prezent cel mai bun muguri al acestora.

Utilizați microcipul animalului

Identificarea corectă este întotdeauna cheia pentru a găsi un câine pierdut - inclusiv un guler cu etichetă de identitate, precum și o Microchip- Deci, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți este să vă avertizați compania Microchip a câinelui. Întregul punct de a avea microcipul dvs. de companie este de a le ajuta să le găsească dacă au dispărut. Asigurați-vă că vă asigurați că informațiile de contact a companiei Microchip pentru dvs. este actualizată, mai ales dacă ați mutat recent sau modificați numerele de telefon.

Imprimați câteva pliante

Postarea fluturilor pot fi abordarea de modă veche la recuperarea animalelor de companie, dar este încă extrem de eficientă. Imprimați un zbor cu o fotografie și o descriere curentă a câinelui dvs., precum și a informațiilor dvs. de contact și a altor informații relevante despre personalitatea animalului dvs. de companie (cum ar fi dacă au tendința de a alerga atunci când sunt abordate direct). Asigurați-vă că includeți o recompensă dacă intenționați să oferiți unul. Postați zbierul în cât mai multe locuri, inclusiv sondaje de utilitate la intersecții ocupate și nu vă fie frică să le dați direct oamenilor, de la copiii din vecinătate la transportatorul dvs. de poștă electronică. Dacă ați fost destul de norocoși pentru a primi apeluri telefonice cu vizionări ale câinelui dvs., se îndreaptă spre acele zone pentru a vă continua căutarea și postarea sau predarea de pliante suplimentare.

Se bazează pe social media

În plus față de pliante, astăzi există și puterea de social media pentru a vă ajuta să vă preluați Pooch Pooch. Postați o alertă pe pagina dvs. personală și cereți tuturor să împărtășească și veți dori, de asemenea, să postați fotografia câinelui dvs. cât mai multe grupuri locale - pot fi chiar grupuri Facebook dedicate găsirii animalelor de companie pierdute în zona dvs. De asemenea, puteți să configurați o pagină dedicată Facebook unde puteți include informații suplimentare despre animalul dvs. de companie și oamenii pot împărtăși cu prietenii sau organizațiile de vecinătate, precum și cu vizionările postale.

Apelați organizațiile locale de animale

Dacă cineva este suficient de bun pentru a vă aduce animalul de companie pierdut în cel mai apropiat birou veterinar, biroul de control al animalelor sau adăpostul de animale, veți dori să fiți siguri că știu în avans exact cine este animalul dvs. de companie. Asigurați-vă că le oferiți un apel sau opriți-vă cu unul dintre zbururile dvs., așa că știu cum să vă găsească dacă câinele dvs. se termină în biroul lor. Din păcate, uneori adăposturile trebuie să se întoarcă animalele dacă sunt pline, deci este imperativ ca ei să știe în prealabil că, dacă câinele dvs. merge prin ușă, el deja are o casă și vă pot contacta imediat. Dar asigurați-vă că continuați să urmăriți, deoarece nu există nicio garanție că vă vor suna dacă câinele dvs. se întoarce.

Știți unde să vă uitați

Dacă orele sunt bifate și câinele încă lipsește, încercați să vă puneți în labe - dacă ați fi animalul dvs. de companie, unde ați putea merge? Gândiți-vă de oriunde pe animalele de companie știe și se bucură de mers, cum ar fi un parc local, precum și oriunde el sau ea se poate simți în siguranță și ascunsă, cum ar fi zonele împădurite sau chiar un cimitir. De asemenea, este posibil să doriți să vă îndreptați spre orice lanțuri sau restaurante de fast-food locale, deoarece un câine pierdut, foame va fi atras de mirosurile de alimente aromatice și ar putea fi găsită prin raidul în afara.

Nu renunta

Indiferent de ce, continuați să căutați. Este o experiență terifiantă, înfricoșătoare pentru a pierde un membru cu patru picioare al familiei tale și chiar dacă câteva zile - sau chiar săptămâni - au mers, rețineți că deși câinele dvs. poate fi obișnuit să doarmă pe un pat de câine de pluș și mâncând dintr-un fel de mâncare de câine fantezist, majoritatea câinilor vor deveni foarte inventivi și se bazează pe instinctele lor pentru a supraviețui când sunt pe cont propriu. Între timp, să rămână diligentă și persistentă și să continuați împărtășirea, postarea și căutarea până când Pooch Pooch se întoarce în brațe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faci dacă ți-ai pierdut câinele