Greșeli oamenii fac atunci când cumpără un prim cal

Nascut sa alerge

Cumpărarea unui cal sau ponei pentru prima dată este o experiență interesantă. Este ușor să te duci departe de un set mare de maro ochi, Chiar dacă calul care le-a bătut poate să nu fie cel mai bun cal începător. Însă un cal greșit poate ruina distracția lui călărie sau conducerea și poate fi nesigură. Aflați să evitați greșelile de top pe care le fac cumpărătorii de cai noi.

1:24

Urmăriți acum: greșeli comune atunci când cumpărați primul cal

01 din 10

Cumpărarea unui cal neinstruit

Mulți călăreți și femei cu experiență vă vor spune că văd acest lucru prea des. Deoarece caii neinstruiți sunt adesea mai ieftini sau pentru orice alt capriciu, Călătorii începători va alege cai neinstruiți. Nu cumpărați un cal pe care intenționați să-l antrenezi sau chiar să trimiteți unui antrenor. Formarea poate dura luni. Poate fi periculos dacă nu se face bine. Caii maturi tineri sau neexperimentați nu sunt fiabile. Începătorii vor fi mai sigure și mai fericiți cu un cal pe care se pot bucura de momentul în care se află de pe remorcă.

  • 02 din 10

    Un cal mai vechi, care a văzut lumea, face un mare cal începător. Începătorii ar putea fi timizi de la un cal în adolescenții și douăzeci de ani. Cu toate acestea, mulți cai sănătoși, pot fi a călătorit bine în anii lor seniori. De fapt, exercițiile zilnice ușoare, cum ar fi un hack sau unitate liniștită, poate fi benefică atât pentru cal, cât și pentru călăreț / șofer.

  • 03 din 10

    Cumpărarea unui cal tânăr pentru copiii lor să crească

    Aceasta este o noțiune romantică, dar realitatea este că tinerii cai și tineri începători sau șoferi nu sunt un amestec sigur. Cumpărați copiii dvs. un matur, Calul bine pregătit ei pot șa sau harna în aceeași zi pe care o aduceți acasă. Cumpărați un cal care știe cum să se ocupe atunci când toate aspectele înfricoșătoare ale lumii se prezintă - pentru că un tânăr începător nu va ști cum. Pe un cal vechi, bine pregătit sau un ponei, copiii vor învăța și se distrează în siguranță.

  • 04 din 10

    Cumpărarea la licitație

    Biroul de Afaceri Publice/ Flickr Cc by-nd 2.0"Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-10 "Container de date =" Adevărat "/">

    Este nevoie de un ochi interesant pentru a trage un cal bun dintr-o licitație. Caii pot apărea docile la licitație, deoarece sunt atât de confuzi "înghețați."Caii pot fi drogați pentru a le face să arate calm sau sănătoși. Lucruri cum ar fi înălțurile și lamelele pot fi ascunse cu ușurință cu droguri.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Impuls de cumpărare

    Nu cumpărați un cal la prima vedere. Încercați calul afară, încercați din nou, întrebați o mulțime de întrebări. Du-te acasă și gândiți-vă la asta pentru câteva zile. Uită-te la alți cai, pe lângă cel pe care l-ai lovit și face comparații. Fi absolut sigur că ați ales calul cel mai potrivit pentru dvs.

  • 06 din 10

    Nu solicit o perioadă de probă

    Nu vă fie frică să întrebați vânzătorul pentru o perioadă de probă. Majoritatea proprietarilor privați doresc ca caii să meargă la case bune și sunt încrezători în ceea ce privește tipul de persoană pe care o simt că se poate ocupa de cal. Unii dealeri pot conveni asupra unei perioade de probă sau pot ajuta să găsiți un alt cal dacă cel pe care îl priviți nu funcționează. Doar intreaba. Și dacă obțineți un răspuns "nu", întrebați de ce. Este posibil să existe un motiv valid.

  • 07 din 10

    Cumpărarea "prea mult cal"

    Vă puteți imagina jumping Culoare de beton cu cinci picioare într-un Eveniment transversal. Cu toate acestea, realitatea este că ați călătorit doar șase luni. Tipul calului necesar pentru sporturile de înaltă performanță nu poate fi cel potrivit pentru învățarea în siguranță. Cumpărați un cal pentru a se potrivi cu nivelul dvs. de calificare și de fitness, nu unul care să corespundă unui vis care nu se poate împlini de cinci ani sau chiar să dispară.

  • 08 din 10

    Cumpărarea unui cal pentru a se reproduce

    Vrei să cumperi un cal, ca să-l poți rupe și să ai mânz? Înainte de a vizita o licitație în care caii sunt destinați pentru randare sau carne. Fiți atenți la cât de mulți arata ca rezultatul experimentelor de reproducere din spate. Luați în considerare dacă puteți trăi cu acest rezultat pentru un cal pe care l-ați adus în această lume. Caii ar trebui să fie crescuți deoarece au calități remarcabile pentru a trece. Faptul că o iubiți sau credeți că ar avea un adevărat drăguț mânz nu este o calitate remarcabilă.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Cumpărarea unui cal dintr-o anumită culoare

    În timp ce este perfect rezonabil să doriți să dețineți un cal special de model ca o vopsea, palomino sau Appaloosa, Nu este înțelept să cumpărați numai pentru culoare. Dacă aveți o gamă de câțiva cai și toți sunt aceleași minți sănătoase și o pregătire bună, desigur, cumpărați culoarea dorită. Cu toate acestea, nu vă bazați decizia cu privire la culoarea dacă mintea și antrenamentul nu sunt potrivite. Când cumpărați o mașină, Adal este "Nu conduceți vopseaua."Cu cai, nu călătoriți / conduceți culoarea.

  • 10 din 10

    Proprietatea de cal este o mare responsabilitate. Caii nu încetează să mănânci și să bei în weekend când vrei să pleci. Cheltuielile nu se opresc pentru că doriți să cheltuiți banii în altă parte sau nu ați reușit să lucrați. Fii cinstit despre timpul și banii pe care îi poți cheltui pe un cal. Este bine să recunoașteți că vă iubești caii, dar ar prefera să cheltuiți 30 de dolari pe o plimbare cu traseul sau o lecție de echitatie ocazional și să lăsați toate celelalte cheltuieli și agitație la altcineva.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Greșeli oamenii fac atunci când cumpără un prim cal