Un ghid pentru a obține calul tău

Femeia care merge cu cal de companie

Cum obțineți a cal? Aflați cum să determinați dacă ar trebui să obțineți un cal, cum să cumpărați, închiriați, să adoptați sau chiar să obțineți un cal gratuit.

01 din 07

Echipamente de bază

Dacă doriți să obțineți un cal, trebuie să vă asigurați mai întâi că sunteți gata, atât din punct de vedere financiar, cât și în timp să vă îngrijiți de un cal odată ce este al tău. Indiferent de modul în care mergeți la obținerea unui cal, calul va necesita o cantitate consistentă de muncă și bani pentru a avea grijă. Sunt cateva Utilaje de bază de echipamente o să ai nevoie.

Deoarece obținerea unui cal este o cheltuială mare în dolari și timp, nu doriți să faceți greșeli comune că primii proprietari de cali fac de multe ori.

  • 02 din 07

    Cumpărare

    Cea mai evidentă modalitate de a obține un cal este să cumpere unul. Puteți găsi cai de vânzare de la proprietari privați și dealeri. Prețul de achiziție al corilor variază.

    În general, cu atât mai bine pregătiți ei, cu atât mai scumpe devin. Există mulți factori care afectează Prețul corilor, așa că faceți cercetarea dvs. și alegeți cu atenție în cadrul bugetului dvs. Dacă sunteți un proprietar de cai pentru prima dată, este probabil cel mai bine să evitați cumpărarea la o licitație și să țineți cont de lumea că este partea sa de a vinde escrocheri.

    Majoritatea dealerilor de cal și proprietarii sunt cinstiți și doresc cel mai bun pentru cal. Ca și în cumpărarea altceva, faceți cercetările dvs. Țineți minte că indiferent Ce este prețul, Responsabilitatea și cheltuielile vor fi aceleași.

  • 03 din 07

    Gratuit

    Uneori, oamenii care dețin cai mai înaintați sunt bucuroși să le plaseze în case de semi-pensionare bune. Acest lucru poate fi minunat pentru un începător, care va primi o utilizare a unui cal bine pregătit și comportat.

    Acești cai mai în vârstă pot necesita un pic de îngrijire suplimentară, dar merită pentru ceea ce pot învăța un călăreț sau un șofer începător. Ocazional, puteți obține un cal gratuit de la o organizație de salvare. Dacă locuiți lângă o pistă de curse, ați auzit Off-the-trackbred sau Standardbreds fiind dat departe.

    Acești cai sunt în general nepotriviți pentru începători. Amintiți-vă, totuși, că, chiar dacă obțineți un cal liber, va lua în continuare aceeași cantitate de responsabilitate, timp și cheltuieli ca un cal cumpărat pentru 100.000 de dolari.

  • 04 din 07

    Leasing

    Este posibil să închiriezi utilizarea unui cal. În timp ce închiriați calul, este obișnuit că acoperiți toate cheltuielile îngrijirii sale. Destul de des, arată caii sunt închiriate.

    Leasingul poate fi o opțiune destul de costisitoare, deși vă poate permite calareste un cal altfel nu ți-ai putea permite. Probabil că vă va fi de așteptat să fiți de acord cu un contract detaliat care conturează ceea ce se așteaptă atât de proprietar, cât și de dvs.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Piesa de pensiune

    Parțial de îmbarcare este o opțiune la mulți Boarding Stables. Proprietarul împărtășește utilizarea calului pentru o taxă stabilită pe lună. Contractele part-boarding variază, dar asigurați-vă că dvs. și proprietarul calului sunt clare cu privire la cât de mult puteți folosi calul și ce alte responsabilități și cheltuieli vă puteți aștepta.

  • 06 din 07

    Convingerea părinților

    Pentru cei care sunteți tineri și încă trăiesc acasă, convingerea părinților tăi ar putea fi primul pas în obținerea unui cal. La Convingeți-vă părinții Pentru a vă face un cal să fiți pregătit să dovediți că sunteți responsabili de a studia greu, făcând treburile dvs. și de a fi inteligent cu banii tăi.

    Alternativ, dacă sunteți părinte, vă puteți întreba Dacă copilul dvs. este gata Pentru un cal și Ce tip de cal sau ponei ar trebui sa cumperi.

  • 07 din 07

    Adopţie

    Chiar acum, organizațiile de salvare a calului sunt pline de cai proprietarii lor trebuiau să renunțe la un motiv sau altul. Mulți cai sfârșesc în salvele de cai din cauza Probleme comportamentale, de sănătate sau de sănătate sau proprietarii lor au intrat în probleme financiare.

    Cel mai adesea există o mică taxă de câteva sute de dolari și un contract pe care trebuie să-l semnați. Este posibil să fie de acord să returnați calul la salvare într-un anumit interval de timp dacă nu îl puteți păstra. Salvarea sunt de obicei foarte atenți la potrivirea caii la oameni care pot face față nevoilor lor.

    Ex-Racehorss cum ar fi Prucuri, Standardbreds și caii sălbatici pot fi adoptați, dar sunt adesea nepotrivite pentru începători, așa cum au avut relativ Puțin antrenament ca un cal de echitatie.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Un ghid pentru a obține calul tău