Canina urgentă medicală și ce să facă despre ei

câine la veterinar

O urgență care implică câinele dvs. este fiecare frică a proprietarului câinelui. Dacă câinele dvs. are o experiență urgență medicală, Veți ști ce să căutați? Veți putea înțelege problema, astfel încât să puteți încerca să vă ajutați?

Aflați despre unele situații medicale de urgență comune care pot afecta câinii vei fi pregătit Dacă cineva se întâmplă vreodată câinelui tău.

Urgențe medicale la câini

Ar trebui să fii mereu Contactați medicul veterinar În cazul oricărei potențiale de urgență, dar unele incidente sunt mai rele decât altele. Iată câteva dintre cele mai frecvente și mai grave tipuri de situații de urgență pe care le puteți întâlni cu câinele dvs.

Trauma

Orice tip de rănire sau accident care se întâmplă cu câinele dvs. este considerat o traumă. Tipurile majore de traume includ lovirea unei mașini, ajungând într-o luptă de câine, care se încadrează de la o înălțime sau care se confruntă cu orice alt eveniment traumatic. Leziunile minore sunt, de asemenea, considerate traume, cum ar fi tăierea unei labe pe ceva ascuțit sau de a rupe un toenail. Animalele care au fost supuse traumelor pot experimenta șocuri, răni, oase rupte, Trauma cap, leziuni interne și multe altele. Șocul este deosebit de obișnuit în victimele traumelor.

Expunerea la toxină

Pot fi multe substanțe toxic pentru câini. Câinele dvs. poate ingera ceva otrăvit sau pur și simplu intră în contact cu o substanță chimică periculoasă. Simptomele depind de tipul de toxină și de tipul și cantitatea de expunere.

Insuficienta respiratorie

Un câine poate dezvolta probleme de respirație din mai multe motive. Uneori nu există nici o cauză cunoscută. În unele cazuri, animalul este Choking. Dacă câinele dvs. are probleme cu respirația sau a încetat să respire, știți că aceasta este una dintre cele mai grave de urgență și ea necesită atenție imediat. Semnele de suferință respiratorie includ eforturi respiratorii crescute (cum ar fi gâfâind pentru aer sau zgomote gagging) și gingii (și alte membrane mucoase) care sunt albastru, violet sau gri în loc de roz.

Convulsii

A Seizure este rezultatul activității creierului anormal. Convulsiile pot avea o multitudine de cauze și diferite manifestări. Cu toate acestea, ei sunt întotdeauna însoțiți de modificați sau pierderea conștiinței. Cele mai grave de convulsii vor fi violente și de lungă durată.

Cursa de căldură

Când un câine se supraîncălzește, încălțămintea pot apărea. Mai grave decât epuizarea căldurii, căldura poate fi rapid LEA până la moarte, cele mai frecvente semne de căprioară de căldură includ temperatura ridicată a corpului (temperatura rectală de 106 ° F sau mai mult este cursa de căldură, dar orice peste 104 ° F necesită un fel de asistență medicală).

Dilatarea gastrică-Volvulus

Numit în mod obișnuit Blotat sau Gdv, Dilatarea gastrică-Volvulus este o afecțiune medicală de urgență care apare atunci când stomacul se extinde și apoi se rotește, capcana gazul în interiorul stomacului și tăierea alimentării cu sânge la stomac și splină. Simptomele includ în mod obișnuit un abdomen (umflat), retrograd sau greu (neproductiv), letargie extremă, salivare excesivă, gâfâie grele, neliniștea sau pacarea și gingiile palide.

Arestare bruscă cardiacă

A stop cardiac înseamnă pur și simplu că inima nu mai este pompare. Câinele se prăbușește de obicei, pierde conștiința și oprește respirația. Câinii nu suferă de atacuri de inimă în același mod pe care oamenii o fac. Există, de obicei, o stare de bază care oprește inima. Dacă se întâmplă de neconceput și inima câinelui se oprește brusc, singurul lucru pe care îl puteți face este să încercați CPR cât mai curând posibil.

Ce trebuie să faceți în caz de urgență

Când câinele dvs. are o urgență medicală, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți, de obicei, este să contactați medicul veterinar. Cu toate acestea, există momente când va trebui să luați măsuri imediate pentru a salva viața câinelui înainte de a ajunge la veterinar.

Acum că ați învățat să identificați cele mai frecvente urgențe medicale de câine, este important să învățați ce să faceți despre ei. Familiarizați-vă cu unii Primul ajutor de bază pentru câini și ați putea fi în stare să salvați o viață de câine într-o zi.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Canina urgentă medicală și ce să facă despre ei