7 Concepții greșite de asigurări de sănătate a animalelor de companie

7 Concepții greșite de asigurări de sănătate a animalelor de companie

Animalele de companie sunt, evident, mult mai mult decât simplul prieten de animale. Ei fac parte din familiile oamenilor și au sentimente și emoții legate de ele. Pentru rolul nostru joacă câini, sănătatea și bunăstarea lor pentru proprietarii americani. Cu toate acestea, asistența medicală pentru animale de companie poate fi foarte costisitoare uneori, iar acest lucru solicită asigurarea sănătății lor. Un animal de companie neasigurat se poate confrunta adesea cu consecințe cauzate de o lipsă nedreaptă de acces la asistență medicală valoroasă, datorită interdicțiilor costurilor.

Asigurarea de sănătate a animalelor de companie Deși este foarte eficient, este adesea grăbit și nu a fost privit, ceea ce înseamnă că clienții încearcă să facă erori. Aceste greșeli sunt adesea legate de convingeri greșite pe care oamenii le au adesea. Acest lucru ar putea apărea din cauza legării cu asigurările tradiționale de sănătate pentru oameni sau din cauza ideilor greșite care apar spontan. Aici încercăm să vedem câteva concepții greșite comune pe care oamenii le pot avea despre asigurarea de companie.

1. Puteți face treaba pentru ieftin

Oamenii adesea cred în mod greșit că diferite politici diferă numai în cât costă, dar acoperă mai mult sau mai puțin aceleași lucruri. Cu toate acestea, acest lucru este departe de adevăr.

In realitate, Fiecare poliță de asigurare diferă subtilă în ceea ce prioritizează. Dacă aveți o beagle hiperactivă, sărituri și jucați în jurul valorii de toată ziua, șansele de care ați dori o politică care acoperă daune accidentale. Dacă animalul dvs. de companie are o boală congenitală, În mod evident, doriți o politică care să acopere această boală. Acest lucru înseamnă, de asemenea, asta Asigurarea perfectă pentru animalul dvs. de companie ar putea avea nevoie să investiți mai mult decât cea mai ieftină opțiune.

La fel ca asigurarea de sănătate umană, politicile ar trebui să fie adaptate pentru a se potrivi nevoilor dvs. și de multe ori acest lucru costă mai mult de câțiva dolari - explorați acest lucru în detaliu în acest articol. Oamenii fac greșeala de a obține cele mai ieftine asigurări, deoarece ei cred că toate sunt similare, care este departe de adevăr.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face în acest scenariu este de a evalua animalul dvs. de companie pentru orice probleme de sănătate pe care le poate suferi, dar care ar fi putut fi nedetectate. Obtine o verifica de la medicul dvs. veterinar, dacă este necesar. Apoi treceți prin diferite politici ale căror primele se potrivesc bugetului dvs. și selectați cel mai potrivit pentru animalul dvs. de companie. În acest fel, nu numai că politica dvs. selectată este accesibilă, dar se asigură, de asemenea, că animalul dvs. de companie este acoperit împotriva oricărei relevitoare pe care se poate confrunta mai târziu.

2. Poate mai târziu!

Bolile, în general, sunt legate foarte mult de vârsta ca un factor de risc. Cele mai multe boli, de fapt, cronice, afectează doar vârstnicii. Acest fapt deține adevărat pe specii și este adevărat pentru animalul dvs. de companie. Cu toate acestea, nu vă permite să întârziați obținerea asigurărilor de companie.

Proprietarii se gândesc adesea la asigurarea animalelor de companie atunci când sunt mai în vârstă și au riscul de boală. Aceasta este adesea o concepție greșită periculoasă, pentru că îți pune animalul de companie la risc.

Adesea animalele de companie obțin boli acute cum ar fi infecții sau alergii la vârste mai tinere, și tratarea acestor boli costă adesea o mulțime de bani. Mai mult, animalul dvs. de companie poate avea o boală pe care nu o cunoașteți până când obțineți o verificare și odată ce nu vă manifestă în mod normal.

În plus, animalele de companie sunt întotdeauna imune la accidentele din locuințele umane pe care nu le-au adaptat în mod natural.

Celălalt set de probleme este acela Animalele mai vechi au adesea nevoie de prime mai mari pentru a obține asigurare, care poate fi inaccesibilă pentru dvs. Cele mai multe politici Nu acoperi nici măcar animalele de companie după un anumit AGE. Chiar dacă o fac, ei cer o evaluare a sănătății și să ajungă la ridicarea primelor pe baza unor afecțiuni care apar în mod inevitabil la obținerea unui animal de companie vechi, chiar dacă este asimptomatic. În cele din urmă, ajungeți să plătiți mult mai mult pentru bolile care nu pot chiar să vă rănească animalul de companie.

Este întotdeauna înțelept să vă asigurați animalele de companie mai devreme, poate în primii 2 ani de a deveni parte a familiei dvs.

3. Nu pot alege un medic veterinar specific

Obținerea gestionată pentru o boală este foarte complicată și astfel necesită o atingere personală. Medicii și pacienții au un sentiment de încredere care este construit de mult timp. Noi îi place doar să mergem la medici sau veterici cu care suntem bine familiarizați și am dori să nu schimbăm medicii decât dacă este absolut necesar.

Contrar credinței populare, asigurarea de sănătate a animalelor de companie nu dictează veterinari la tine. Nu vă limitează la o mică rețea de vedeteri că manșoanele de asigurare. Orice Veterinar care deține o licență legală pot fi abordate pentru a vă trata animalul cu asigurarea dvs. Astfel, vă puteți păstra vechea veterinar dacă vă convine sau chiar utilizați un nou veterinar care costă mai mult, dar oferă un tratament mai bun acum că sunteți asigurați.

Asigurarea este obligată să acopere aceste costuri chiar dacă au fost disponibile opțiuni veterinare mai ieftine. Astfel, veterinarul dvs. este alegerea dvs. Această alegere aduce cu ea capacitatea de a vă trata animalul pe termenii dvs.

Politicile de asigurare a sănătății animalelor oferă un anumit nivel de pace al minții!

4. Un pachet veterinar este suficient

Pe subiectul veterinarilor, trebuie menționat faptul că o mulțime de oameni oferă pachete de wellness care acoperă vaccinurile și examene fizice. Deși aceasta este o ofertă binevenită pentru iubitorii de animale de companie, Nu este suficient pentru sănătatea animalelor de companie.

Acest lucru se datorează faptului că toate costurile suplimentare ale Cele mai frecvente boli, medicamente pentru condiții ereditare, accidente, etc. va trebui să fie suportă din buzunar. Acest lucru, ca de obicei, devine inaccesibil, iar asigurarea de sănătate a animalelor de companie este sigur că acoperă astfel de costuri pentru dvs.

Mai mult, acoperirea dvs. de veterinarie moare în cazul în care intenționați să vă schimbați medicul veterinar. De asemenea, nu se aplică în caz de urgență atunci când trebuie să mergeți la cel mai apropiat veterinar sau spital disponibil. Asigurarea asigură că orice spital sau veterinar pe care îl utilizați este acoperit și nu trebuie să plătiți din propriul buzunar pentru a acoperi urgențele sau a unei schimbări de VET.

5. Asigurarea acoperă costurile imediate

Diferența esențială dintre asigurările de sănătate umane și animale de companie este că acesta din urmă nu plătesc facturile de spitalizare. Acesta este un lucru pe care trebuie să-l țineți minte pentru că Mai trebuie să plătiți din buzunar Odată ce animalul dvs. de companie este tratat și spitalul sau VET generează o factură.

Cererea se face după plată și Asigurarea, la rândul său, rambursează suma pentru dvs Odată ce condițiile sale de politică sunt îndeplinite. Aceasta înseamnă că trebuie să vă plătiți imediat din buzunar. Astfel, este necesar transportați bani cu dvs. sau aveți un card de credit atunci când vizitați un spital pentru a obține animalul dvs. de companie verificat sau tratat. În al doilea rând, Întotdeauna amintiți-vă să cereți o factură a tratamentului după plată pentru a face o revendicare mai târziu.

6. Revendicările fac viața dificilă

Asigurarea tradițională de sănătate pentru oameni este adesea o durere de cap masivă care refuză plățile pentru bolile pe care le pretind că acoperă motive arbitrare, ele par să evite pe cont propriu. Viața a fost adesea dificilă de asigurarea de sănătate umană și nu este o surpriză Aceste concepții greșite se fierbe adesea la asigurarea de sănătate pentru animalele de companie. Cu toate acestea, asigurarea de sănătate a animalelor de companie nu este foarte complicată.

De fapt, făcând o revendicare este foarte ușoară. După ce ați făcut plata, trebuie să vă colectați factura și completați formularul care face ca cererea de asigurare. În cele din urmă, trimiteți formularul, cu factura și alte documente și așteptați ca plata să vă facă.

Ceilalți părinți de companie greșită au în ceea ce privește creanțele sunt că acestea cresc costul primelor. Acest lucru nu este adevărat. Costurile premium pot apărea din cauza vârstei, modificările politicii, sau pe piață, dar sunt absolut fără legătură cu numărul de revendicări pe care le-ați făcut.

7. Nu se întoarce credincios

Proprietarii de animale de companie s-au plâns de obicei că animalul lor de companie nu sa îmbolnăvit niciodată și banii pe care ei au investit atât de credincios pe parcursul câtorva ani nu au purtat niciodată fructe. Că ar trebui să obțineți returnări pe bani ai cheltuit pentru a avea o liniște despre sănătatea animalului tău, este o așteptare tristă de a avea.

În realitate, asigurarea de sănătate se asigură numai că Dacă sănătatea animalului dvs. se deteriorează, nu există nici o problemă că va trebui să se confrunte din cauza lipsei de tratament datorită unui cost mai mare. Tratarea asigurării ca o investiție este o greșeală pentru că Este mai bine ca animalul dvs. de companie să nu fie niciodată bolnav și nu aveți nevoie de banii de asigurare deloc.

Având grijă de animalul dvs. de companie este o responsabilitate primară ca proprietar de animale de companie. Asistența medicală este o parte importantă de a vă asigura că animalele de companie se potrivește și fericit. Asigurarea de sănătate a animalelor de companie este o metodă fantastică pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie este acoperit pentru orice accidente și boli neașteptate pe care le-ar putea întâmpla.

Ajută la buna sănătate a animalelor de companie prin îngrijire preventivă, oferă rambursare pentru bolile congenitale și vă face facturile veterinare par mai puțin stresante. În ansamblu, economisește bani, păstrând în același timp animalul de companie sănătos. De asemenea, vă oferă o liniște satisfăcătoare a minții, atâta timp cât nu aveți concepțiile greșite de mai sus și nu faceți greșeli pe care proprietarii de animale de companie le fac adesea, datorită acestor concepții greșite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Concepții greșite de asigurări de sănătate a animalelor de companie