Formatori de câini față de behaviori ai animalelor

Câine în formare

Căutați pe cineva care să vă ajute Antrenează-ți câinele sau lucrați cu o Problema comportamentului că câinele dvs. are? Poate fi greu să găsești persoana potrivită pentru slujbă. Probabil ați auzit de formatorii de câini și de comportamentul animalelor, dar știți diferența dintre cele două? Cum puteți determina care este potrivit pentru câinele dvs?

Sunt multi Cariere legate de câine care sunt adesea înțelese de către public. Un exemplu comun este confuzia dintre formatorii de câini și behaviori ai animalelor.

Ce este într-un nume?

Adevărul este că există mai multe titluri diferite folosite pentru cei care lucrează cu formarea și comportamentul câinilor. Mulți dintre ei se ocupă de pregătirea și comportamentul câinilor, deoarece cei doi merg mână în mână. Cu toate acestea, nu toate sunt echipate pentru a gestiona problemele de comportament majore.

Este important să înțelegeți că oricine se poate numi un antrenor de câini sau chiar un comportament. Nu există legi care dictează ceea ce definește un antrenor de câini sau un comportaist. Ca consumator, depinde de tine să înveți diferența și să cercetezi profesionistul înainte de a le angaja să lucreze cu tine și câinele tău.

Din fericire, există și diverse certificări și grade pentru a vă ajuta să înțelegeți educația și formarea unei persoane.

Câine de câini

Câini de formatori de antrenament pentru a îndeplini sarcini sau acțiuni specifice. Ei predau, de asemenea, câini nu pentru a face anumite lucruri. Unii formatori vor lucra cu comportamente problematice, chiar delving în partea comportamentală a lucrurilor. Cu toate acestea, un antrenor bun știe limitele sale și, dacă este necesar, vă va referi la cineva mai bine echipat pentru a face față problemei. Unii formatori de câini lucrează în domeniu ca un hobby, în timp ce alții sunt formatori profesioniști de câini cu un fel de certificare, adesea prin intermediul CCPDT sau IACP.

Cand Căutați un antrenor de câini, cercetarea certificărilor, educației și experienței sale. Cereți și referințe. Scrisori după numele, în timp ce sunt importante, nu vă vor asigura că formatorul este bun. Dimpotrivă, există o mulțime de formatori excelenți fără scrisori după numele lor. În plus, unii formatori de câini au, de asemenea, certificarea în comportament, de asemenea.

Behaviori ai animalelor

Din nou, oricine poate pretinde că este un comportament. Cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, behaviori profesioniști sunt numiți behaviori ai animalelor aplicate. Ei câștigă acest titlu prin educație formală și câștigând un MS, MA sau PH.D. în comportamentul animalelor. Unii continuă să câștige suplimentar certificări cum ar fi catab sau acaab. Ar fi rezonabil să ne gândim la un comportaist de animale aplicate ca un fel de psiholog de companie.

Behaviori ai animalelor aplicate se concentrează pe modelarea comportamentelor la animale și au tendința de a lucra cu animale de companie care prezintă probleme de comportament. Ei pot recunoaște cum și de ce comportamentul animalului dvs. de companie este anormal și vă poate învăța în mod eficient cum să înțelegeți și să lucrați cu animalul dvs. de companie. Buneți behaviori sunt experți în modificarea comportamentului și, de asemenea, înțeleg profund comportamentul normal al speciilor particulare tratate. În plus, ei petrec mult timp consilierea oamenilor despre felul în care acestea interacționa cu animalele de companie. Ei nu sunt formatori, dar sunt adesea capabili să dea sfaturi despre formare.

Behaviori veterinari

Dacă betoroniștii de animale sunt ca psihologii animale, atunci behaviții veterinari sunt puțin ca psihiatrii animalelor. Ei lucrează, de asemenea, în modificarea comportamentului și înțeleg profund comportamentul fiecărei specii pe care le tratează. Cu toate acestea, un comportament veterinar este un medic veterinar real care a continuat să se specializeze în comportament. Acest lucru înseamnă, în general, câștigând o diplomă de licență, apoi participând la patru ani de școală VET. După ce a devenit DVM, candidat trebuie să completeze un stagiu, o rezidență în comportament, autorul unei lucrări științifice, să scrie studii de caz revizuite și să treacă o examinare riguroasă. La finalizare, VET poate deveni un diplomat al Colegiului American de Behaviori Veterinari. Un comportaist veterinar poate prescrie medicamente, dar nu va face întotdeauna acest lucru în funcție de caz.

Pentru a înțelege mai bine ceea ce vor face profesioniștii de mai sus, ar putea fi util să învățați diferența dintre Instruirea și managementul comportamentului. De asemenea, amintiți-vă că problemele de comportament pot apărea din problemele fizice. Dacă câinele dvs. dezvoltă o problemă comportamentală, discutați cu medicul veterinar. Ar putea fi de fapt legată de o afecțiune medicală tratată. Căutați ajutorul unui antrenor sau a unui comportament odată ce problemele de sănătate au fost excluse de un medic veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Formatori de câini față de behaviori ai animalelor