Prevenirea inimii pentru câini

Câine de inimă de câine. Dirofilaria immitis. Microfilariae. Smear de sânge, 100x la 35mm

Boală de vierme este o infecție parazitară care amenință viața care invadează inimile și plămânii câinilor. Deoarece viermele de inimă se răspândesc numai de țânțar, orice câine expus la țânțari este în pericol. Boala de viermi este o boală relativ obișnuită la câinii de pretutindeni în Statele Unite. Din acest motiv, Societatea Americană de Heartworm recomandă tratamentul pe tot parcursul anului cu o prevenire a inimii pentru toți câinii din SUA, indiferent de climă.

Este important să rețineți că câinii care trăiesc în zone care sunt mai calde și mai umede sunt la cel mai mare risc.

Deși denumită "prevenirea", preventivii de vierme sunt de fapt insecticide care ucid larvele de viermi de inimă microscopic prezent în fluxul sanguin. Aceste medicamente sunt date lunar pentru a elimina larvele de viermi înainte de a se putea dezvolta în adulți deoarece aceste medicamente distrug infecțiile cu vierme timpurii, este esențial să le administrați în mod regulat. Dacă ocazional pierdeți o doză, se recomandă să dați imediat doza uitată și să continuați să dați medicamente lunar.

Toți câinii ar trebui să aibă a Testul de mestere făcut de un medic veterinar o dată pe an. Dacă pierdeți două sau mai multe luni de Prevenirea inimii, Contactați-vă pe veterinarul dvs. Câinele dvs. poate fi necesar să fie testat pentru viermii de inimă mai devreme (de obicei aproximativ șase luni după acest punct). Este important să nu oferiți prevenirea inimii unui câine pozitiv al inimii, dacă nu este instruit special de către un medic veterinar. Anumite forme de prevenire a inimii pot fi dăunătoare pentru câini care sunt pozitivi ai inimii.

Acordarea prevenirii inimii câinilor este o parte esențială a a fi a Proprietarul câinilor responsabili. În plus, este mai sigur și mai puțin costisitor pentru a preveni viermele de inimă în comparație cu punerea câinelui prin Tratamentul inimii. Prevenirea inimii costă aproximativ 35- $ 250 pe an, în funcție de dimensiunea câinelui și de tipul de medicamente utilizate. Tratamentul inimii poate costa peste 1000 de dolari și este riscant pentru câine.

Discutați cu medicul veterinar cu privire la prevenirea ideală a inimii pentru câinele dvs. Există mai multe medicamente diferite care pot fi utilizate în mod regulat pentru a preveni infestarea peworm.

Ivermectin

Unele nume de marcă: HeartGard Plus (prin Merial) Iverhart Plus și Iverhart Max (de către Virbac)
Tri-Heart Plus (de Merck)

Medicamentele pe bază de vierme bazate pe ivemectină sunt administrate oral o dată pe lună. Ivemectin este un medicament antiparazitic cu spectru larg utilizat la om și la animale. În prevenirea lunară a viermei de inimă, doza de ivermectin este extrem de scăzută, făcându-l eficient la uciderea larvelor de vierme, dar nu altele paraziți comuni. În brandurile de prevenire a inimii inimii, "plus" se referă la adăugarea de pamoat de Pyrantel, care ucide paraziții intestinali obișnuiți și viermii rotunzi. "Max" indică adăugarea de pamoat Pyrantel, precum și Praziquantel, care ucide tapeworms.

Efectele secundare ale Ivemectin sunt rare. Dacă apar efecte secundare, ele sunt, de obicei, neurologice în natură (depresia sistemului nervos central, mersul wobbly). Unele rase de câine, cum ar fi Collie și Shetland Sheepdog, sunt cunoscut ca fiind sensibil la ivermectin. Cu toate acestea, la o doză atât de scăzută, medicamentele de prevenire a inimii de la Ivermectin rareori provoacă rareori efecte secundare sau reacții, chiar și în rasele sensibile.

Milbemycin Oxime

Unele nume de marcă: Trifexis (de către ELANCO)
Santinelă
(de către Virbac)

Medicamentele pe bază de vierme pe bază de Milbemicin sunt, de asemenea, administrate oral o dată pe lună. Cum ar fi ivermectin, milbemicin oximă este un medicament antiparazitic cu spectru larg. Se folosește numai la animale, nu la om. Milbemycin ucide, de asemenea, viermii rotunzi, viermii și viermii. Atât trifexis, cât și santinel includ un medicament suplimentar pentru a preveni Infestarea de purici. Prevenirea puricii oferită de Trifexis ucide purici. Cea din Sentinel păstrează purici de la reproducere, dar nu ucide de fapt puricii.

În general, nu există efecte secundare ale Milbemicinei dacă sunt date conform instrucțiunilor. Simptomele Supradozajului Milbemicin tind să fie neurologice în natură (stupoare, tremor, mers cu wobbly). Nu sunt cunoscute că rase de câine sunt sensibile la Milbemicin.

Selamectin

Un nume de marcă: revoluție (de către Pfizer)

Selamectin este aplicat local o dată pe lună. Este un medicament anti-parazitar utilizat la animale numai care ucide purici, viermi, viermi, viermi rotunzi și acarieni de urechi. Produsul vine într-un tub mic care este aplicat pe piele (nu părul) pe spate, între lamele umărului. Aplicarea corectă este esențială pentru a asigura eficacitatea.

Deși rare, efectele secundare ale selamectinei pot include pierderea apetitului, drooling excesiv, vărsături, diaree, tremore musculare, febră și respirație rapidă. La locul de aplicare, ar putea fi temporar părul rigid sau aglomerat, decolorare a părului, pierderea părului, iritarea pielii sau un reziduu sub formă de pulbere.

Moxidectin

Numele de marcă: Avantajul multi (de Bayer) PROCEART (de zoetis)

Moxidectina este un medicament anti-parazitar utilizat la animale, numai că ucide viermele de inimă, viermii, viermii rotunzi și viermii. Moxidectina este administrată una dintre cele două căi: avantajul multiplu este aplicat topic - PROHEART 6 este un medicament injectabil.

Avantajul multi vine într-un tub mic care se aplică o dată pe lună pe piele (nu părul) pe spate între lamele umărului. Trebuie aplicat corect pentru a funcționa corect. În plus față de moxidectin, avantajul Multi ImidaCloprid, care ucide puricii. Deși rare, efectele secundare ale avantajului multi pot include letargie, mâncărime și hiperactivitate. La locul de aplicare, ar putea fi temporar părul rigid sau aglomerat, decolorare a părului, pierderea părului, iritarea pielii sau un reziduu sub formă de pulbere.

PROHEART este administrat ca o injecție subcutanată (sub-sală) o dată la șase până la 12 luni, în funcție de soiul utilizat. Moxidectina se află într-o formulă de eliberare susținută, care îi permite să dureze durata etichetă. Această formă de prevenire a inimii este ideală pentru mulți proprietari, deoarece elimină necesitatea de a-și aminti tratamentele lunare. Efecte secundare potențiale, deși mai puțin frecvente, includ reacții alergice ușoare până la severe, letargie, convulsii, vărsături, diaree, pierdere în greutate și febră.

Alegerea prevenirii drepte a inimii pentru câinele dvs. poate fi o decizie dificilă. Este important să discutați cu medicul veterinar despre opțiunile potrivite pentru dvs. și câinele dvs. Indiferent de ceea ce vă decideți, asigurați-vă că vă păstrați câinele pe prevenirea viermei pe tot parcursul anului. Poate face diferența între viață și moarte pentru câinele dvs.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. American Heartworm Society. Bazele de bază ale inimii.

  2. Morchón, Rodrigo și colab. "Boala de vierme (Dirofilaria immitis) și vectorii lor în Europa - Tendințe noi de distribuție." Frontiere în fiziologie vol. 3 196. 12 iunie. 2012, DOI: 10.3389 / FPHYS.2012.00196

  3. Merola, Valentina M și Paul a Eubig. "Toxicologia avermectinelor și a milbeminelor (lactone macrocilice) și rolul de p-glicoproteină la câini și pisici." Clinicile veterinare din America de Nord. Mici practici animale vol. 42,2 (2012): 313-33, vii. DOI: 10.1016 / J.CVSM.2011.12.005

  4. NIH. Revoluția (Selamectin). Actualizat august 2014.

  5. NIH. Avantajul multi. Actualizat 2 decembrie 2020.

  6. NIH. PROCEART. Updated 26 octombrie 2020.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Prevenirea inimii pentru câini