Cum de a călări un cal în siguranță

Vedere laterală a fetei purtând pălăria de echitatie galoping pe călare

Nu puteți învăța să călătoriți pe un cal de pe un site web, o carte sau un videoclip. Cea mai bună modalitate de a învăța un cal este cu un antrenor sau instructor competent, care poate prinde obiceiuri proaste înainte de a deveni înrădăcinate, vă sfătuițigreșeli S-ar putea să vă încurajați și să oferiți sfaturi pentru a vă menține în siguranță și confortabil.

Dar puteți pregăti și aflați ce veți învăța odată ce sunteți într-un cal dacă intenționați să învățați să călătoriți în limba engleză sau de vest. Iată ce va trebui să învățați să călătoriți cu un cal.

Înainte de a începe călătoria

Primul lucru pe care îl vei face Aflați despre călărie poate să nu fie abilități de echitație reală. Puteți întâlni școli de echitatie unde veți obține pur și simplu pe cal și începeți să călătoriți. Dar învățarea la cravată, mire, și conducerea sunt abilități esențiale care vă ajută să învățați să înțelegeți caii, să rămâneți în siguranță și să vă măriți bucuria. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să mergeți singur după ce ați reușit.

Sus pe șa

Cu calul tău în siguranță legat și îngrijit, este timpul să sus pe șa pentru călătoria dvs. Aflați cum să puneți pe o șa engleză sau de vest și frâu, și cum să faci Cinch pe o șa de vest.

Montarea în sus

Cu calul tău așteptând, îngrijit, în sus, și gata să călătorească, veți dori să mergeți. Dar nu grăbiți lucrurile: este important să înțelegeți cum să Montați calul și odată ce te afli acolo stați corect în șa Pe măsură ce mergeți.

Mergi pe

Când începeți să călătoriți, vă veți simți ciudați și dezechilibrați. S-ar putea să vă simțiți incapabili să faceți toate părțile corpului dvs. Toate lucrurile pe care le presupuneau în același timp. S-ar putea să folosiți mușchii care nu sunt familiarizați cu slujba pe care o întrebi și să aveți dificultăți în amintirea tot ce trebuie să faceți. Cheia este practica.

Plimbare, opriți și întoarceți-vă

  • Cum să mergeți și să opriți: Primul lucru pe care instructorul dvs. îl va explica este cum să Cue calul să meargă. Dacă nu ați călătorit niciodată, va dura puțin timp să vă obișnuiți cu mișcarea calului.
  • Cum să vă întoarceți (în engleză): majoritatea piloților englezi vor învăța să folosească a reintroducere directă pentru a-și întoarce caii.
  • Cum să vă întoarceți (occidental): majoritatea călăreților occidentali vor învăța probabil Reintrul gâtului.

Trotting, Jogging, Cantertering sau Loping

Pe măsură ce încrederea și creșterea abilităților, este timpul să învățăm să mergeți la pași mai rapizi. Provocați-vă, dar nu vă simțiți niciodată grăbit. Învățarea de a călări este ar trebui să fie distractivă, nu înfricoșătoare.

  • Postarea trot: trotting poate fi o mulțime de lucruri de învățat, mai ales postarea trot. Din nou, practica este cheia. În curând va deveni lucrul natural de făcut.
  • Stați trot: Învățați-vă stați trot poate fi dificil. Aceste sfaturi pot ajuta la scăderea scării.
  • Canter sau Lope: Canter / Lope este o mulțime de distracție și odată ce ești sigur aproape mai ușor decât trotting.

Siguranță de echitatie

Acestea nu sunt abilități de echitatie, dar Siguranță cu cai este întotdeauna prima prioritate. Antrenorul tău vă poate aminti de aceste sfaturi de siguranță pe măsură ce vă plimbați deoarece poate fi dificil să vă amintiți atât de multe lucruri noi.

  • Arena Etichetă și siguranță: la fel ca regulile drumului, împiedică haosul de trafic, Arena etichetă împiedică călăreții să se apropie prea aproape sau să se taie reciproc.
  • Siguranța pe traseu: Călărierea pe un traseu este o aventură care vine cu câteva pericole. Fiți pregătiți prin cunoașterea ce să urmăriți.
  • Călătoresc mai sigur după întuneric: dacă vă prindeți (sau ieșiți) Călărit după întuneric, Este necesară precauție suplimentară.
  • Siguranță de-a lungul drumurilor: în general, caii și traficul nu se amestecă. Dar dacă trebuie să călătoriți de-a lungul drumurilor, stați în siguranță.

Dincolo de elementele de bază

Aceste abilități depășesc elementele de bază. Aflați cum să renunțați și să faceți o demontare de urgență sub supravegherea unui antrenor informat. Purtați întotdeauna o cască și cizme adecvate sau etrieri de siguranță. Luați în considerare utilizarea unui protector de piept și a unui gura de gura.

  • Copierea de rezervă reintroducere: Există o mulțime de situații în care copierea este utilă.
  • Ride Bareback: Călărind bareback este distractiv, iar în timpul iernii, mai cald!
  • Cum să cadă: Demontarea de urgență Și căderea în mod corect vă poate ajuta dacă șuruburile de cal, bucate sau altfel greșite, deși nu există nici o modalitate sigură de a preveni accidentele și rănirea atunci când călărește călăreția.
  • Cum să faceți o demontare de urgență: ceea ce vă poate învăța antrenorul dvs coborâți repede.

Îngrijirea calului tău după ce te plimbi

Fiind un bun călăreț / cal de călare înseamnă că te uiți după calul tău, chiar și după ce sa făcut treaba. Nu vrei ca calul tău să fie inconfortabil și nu vrei să crezi că este călărit este totul și nici o joacă. Aici cum să ieșiți din șa și să vă recompensați calul.

  • Demontați: Pentru că avem alte lucruri de făcut, din păcate, trebuie să scăpăm caii cândva. Demontarea corectă de la calul tău este primul pas după ce ți-ai terminat călătoria.
  • Aveți grijă de calul tău după călărie: un semn de călărie bun este un cal care nu numai că nu este condus bine, dar îngrijit bine. Iată cum să vă răciți calul și să-l îngrijească după călători.
  • Răsplătește calul cu tratate sigure: Recompensa prietenul tău ecvine pentru un loc de muncă bine făcut. Dar o face în siguranță.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a călări un cal în siguranță